Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ballab

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
• Magyarország mégiscsak megépíti a bolgár-román-magyar gázvezeték Ausztriáig vezető szakaszát • Orbán törheti a fejét: aki kimarad az euróövezetből, az menthetetlenül lemarad • A lengyel kormány a magyar példát koppintja a civilek megszivatása ügyében is ..
Megérkeztek az augusztusi háttérképek! Csemegézzetek belőlük. A poszt végén megtaláljátok a júliusi toplistát is - megmutatjuk melyik fotót szerették leginkább júliusban.   Balp Letöltés: 4:3 16:9   Balu75 Letöltés: 4:3 16:9   Balla Béla Letöltés: 4:3…..
ballab 2012.08.01 16:05:28
 Sokan és régóta kértétek már ezt a listázási funkciót, mától elérhető az összes indafotós profilján a "Kedvelt képei" funkció ami a fotós legtöbbet kedvencelt képeit mutatja meg, csökkenő sorrendben.   Megnézheted a saját képeid esetében épp úgy, mint más képeinek…..
ballab 2011.12.11 16:03:51
Annyi gyönyörű fotót töltötök fel, hogy úgy gondoltuk, miért ne lehetne őket mindenki örömére háttérképként hasznosítani. Ezért hát folyamatos háttérképgyártó pályázatot hirdetünk - nem titkolt vágyunk, hogy a Smashing Magazine színvonalát legalább megközelítő…..
ballab 2011.11.19 13:44:04
@bart42:
Köszönöm a tippet, így csináltam és jó lett!
Mit érdemel az a cég, aki önjelölt művészként csodálatos jégvirágokat varázsol a kocsim szélvédőjére az általa előállított/forgalmazott, -19 fok dermedésponttal reklámozott szélvédőmosóval, -4 FOKBAN???? Örök kérdésként feszeng bennem az a TÉNY, hogy mióta gépjármű…..
Az október 25-én zárult, közel egy hónapig tartó Civil Expó kiállításnak csupán az utolsó napján jelenthettük ki; teljes a tárlat. Addig a zsűri nap mint nap 150-200 beküldött fotóból választotta ki azt a néhányat, melyek az első Civil Expónak helyet adó World Press Photo…..
ballab 2009.10.27 17:07:45
@FGSuperman:
Én egy amatör fotósnak érzem magam és megtiszteltetésnek vettem, hogy az egyik képemet kiállították. A képemnek nincs politikai mondanivalója, akreditált sem voltam sem BL-meccsen sem celeb esküvön. Mégis büszke vagyok, hogy sokan megnézték az "Összel" címü képet is. Viszont kikérem magamnak, hogy a harmadik kategóriába soroltál (a phaszom)!!!