Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kompi

1357 bejegyzést írt és 793 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Walking Deadnek a legutóbbi, Taracentrikus epizód sem tett jót, mert a nézettsége tovább esett, most éppen 600 000 nézővel. 7x01: 17,03 millió7x02: 12,46 millió7x03: 11,72 millió7x04: 11,40 millió7x05: 11,00 millió7x06: 10,40 millió Nincs ok a pánikra egyelőre, a kábeles listákat így is vezetik…..
Remélem, hogy van itt olyan, aki velem együtt szintén azokra a bizonyos lélegzetvisszafojtós pillanatokra várt hetek óta, mert most meghallgattattak imáink. Na de nem ugrunk ennyire előre, lássuk, mit vágtak hozzánk. Egy kórházban vagyunk, Bernard éppen egy őrült kalapos fickóról…..
Hodor. Hodor! Hodor!! És még Dany, Clegane Sándor, A fal, Jaime Lannister és a legheteróbb szereplő. Ser Loras képzeletbeli online társkereső profilja. Érdemes a kamuoldalak alján látható "reklámokat" is átböngészni.  (via Funny or Die)  ..
A tegnap megénekelt kilencedik epizóddal odavert a Trónok harca, a kérdés csak az, sikerül-e megtartani a lendületet az évadzáróra, és olyan csúcsponttal köszönnek-e el, mint az első két kiadás? Jövő héten kiderül.    ..
Két network is ringbe szállt a Kleopátráró szóló sorozatterv vetítési jogaiért, de mint a Hegylakóban, itt is csak egy maradhatott, és az, némi meglepetésre az NBC lett. Azért meglepő, mert ha van újkori sorozattemető, az az NBC, ahol a rém gyenge Parenthood és a Grimm mellett…..
Mintha Rob Reiner A bakancslista (The Bucket List) óta nem csinált volna semmit, pedig azóta elkészítette a Változó szerelem (Flipped) romantikus drámát, amit talán sokan kihagytak. Nos, igen, elsuhant a radar alatt. Új filmje, a The Magic of Belle Isle  talán nagyobb figyelmet kap.…..
Várható DVD-megjelenések 2012. április 8-14. ..
Mozipremier 2012. április 12. ..
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság ismét hozott egy rendeletet, ezúttal a korhatár besorolással kapcsolatban, ezen alant átrághatod magad. A lényeg, hogy az előzeteseket ezentúl csak besorolással lehetne kitenni az oldalakra. Miért is volt szükség erre? Ha valaki meg akar…..
Julie Benz és Jamie Murray közös projektben tér vissza a tévéképernyőre még idén, ha minden igaz. A SyFy Defiance című sorozata egy elég sötét jövőképet festő dráma, amiben az emberek és az idegenek közösen élnek a háború sújtotta Földön, amit nem mellesleg az…..
comment:com Itt a tél 2012.02.03 13:00:00
Ed Stark megmondta, és tessék. Via Bruti. ..
kompi 2012.02.03 13:30:00
Filmdroid Warrior 2011.12.19 21:45:00
 Feel the music, Feel the rythm. Járjon át a zene, a klasszikus muzsika, ami többek között nyugodtságra és türelemre tanít és még akkor is képes vagy higgadtnak maradni, amikor szorul a hurok. Így is fel lehet készülni a sorsfordító meccsekre, Beethoven segít az elgyötört…..
Barta Bálint küldte be az alábbi érdekességet. Köszi.Matt Busch aki egyébként a LucasFilm egyik grafikusa nem aprózta el az Indiana Jones világa iránt érzett rajongását, már az önmagában nagy  dolog, ha valaki ilyen részletességgel ismeri kedvenc karaktere munkásságát,…..
kompi 2011.12.07 15:10:16
Filmdroid TOP 10 Vámpír filmek 2011.11.17 22:30:00
November 17.-én érkezik a mozikba az Alkonyat soron következő része. A tini őrület, a sok száz milliós bevétel és az MTV díjátadón való tarolás teljesen biztos.  Edward és Bella összeházasodik majd gyerekük születik és Brazíliába mennek nászútra. Ja igen, ha még…..
Michael Sucsy rendezőről eddig nem sokat hallhattunk, csupán egy tévéfilmet, a Két nô - egy ház (Grey Gardens) alkotást tette le az asztalra. A mozi világába egy romantikus produkcióval próbál betörni, ebben Channing Tatum és Rachel McAdams játsszák a két főszereplőt, mindketten…..
Pénteken visszatér a Chuck, kezdődik a záróévad, ennek örömére az NBC összerakott egy kiváló videót, amiben Chuck és Morgan kapcsolatát elemzik, ami éppen nem mutat túl a barátságon, de nem sok választja el tőle.  ..
kompi 2011.10.27 14:33:36
A Zombieland című horrorkomédia vagy hogy is szokták ezt mondani, nagy siker volt a mozikban, 23 milliós gyártási költségére 80 milliót keresett, ami nem rossz, ráadásul még iszonyú vicces is volt hozzá. Az AMC-nek a zombiüzlet meg annyira bejött a The Walking Dead-del, hogy a Sony…..
Geekblog Trónok harca, 1. évad 2011.09.26 08:08:00
Bármennyire is magával ragadó a fantasy világteremtő ereje, ha mechanizmusainak köszönhetően adós marad, hogy is mondjam: pont a Varázslattal. Nem kell a jegybank elnökének lenni annak belátásához, hogy a futószalagon fosott dolgoknak biz nemigen nő az értéke; ha a szilfa sem…..
Nu, nem nagyon maradt már betöltetlen új poszt a Trónok harca második évadára (biztos megkapja a Clash of Kings alcímet), tegnap három fontos szereplő nevét jelentette be a produkció. Stannis Baratheon alakítója az angol Stephen Dillane lesz (első képünk), akit főleg mozifilmekből…..
Megérkezett az új Transformers film, ennek örömére a Fantasmania online bolt jóvoltából valaki hazavihet egy Optimust és egy Megatron tartalmazó csomagot. Nem kell mást tenned, mint megválaszolni az alábbi kérdést, majd a Transformers nyereményjáték 1. kérdés tárgy…..
A Starz osztott-szorzott, majd a nagy hümmögés után azt bírták mondani, hogy a Camelot ugyan jó, DE nekik nem kell belőle több, mert a második évad ún. produkciós nehézségekbe ütközik. Az Írországban forgatandó második évadra a színészeket nem nagyon tudták ugyanis…..
Eddig is sejtettük, sokan Jack Bauerre tippeltek, de itt a bizonyíték. (Figyelem, csúnya szó is olvasható. Ez már 12-es karika?)A képet mailben kaptam, az illető pedig az odabasz oldalról szedte. ..
Filmdroid Túl a 10.000-en 2011.05.07 18:30:00
Immáron több, mint 10.000 posztot pakoltam ki a Droidra,  ami szerintem a filmes blogok és oldalak között is szépnek mondható.Ennek örömére 3 DVD-t sorsolok ki a gyakori kommentelők között: Watchmen, Ninja Scroll, Filmcápák hálójában. Nincs más dolga ezen embereknek, mint egy…..
Filmdroid The Warrior's Way 2011.04.08 23:40:00
Cowboyok a nindzsák ellen és mindez a vadnyugaton! Elsőre könnyedebb filmre gondol az ember, ám anno Charles Bronson főszereplésével készült a Vörös nap, ami komolyabb film, ám a témában született más stílusú alkotás, elég csak a Vadnyugati szamurájra gondolni. A Warrior's…..
Filmdroid Íme Csodanő 2011.03.18 21:00:46
Mivel nem igazán haladt semerre a Csodanő (Wonder Woman) filmterv, ezért a DC  képregényhőse  inkább sorozatban akciózik. David E. Kelley producer csak nehezen talált otthont a tervezetnek, majd leszerződtették Adrianne Palickit a főszerepre. Befutott róla az első kép, a…..