Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bella Tangolita

14 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napról napra közelebb sodródunk a kényszerű pihenőhöz. Én biztos ki fogok kapcsolódni, ha már így adódott, de attól tartok, az alkotók a teremtés utáni pihenés helyett újabb nagyszerű jeleneteken fogják törni buksi fejüket. Pedig én tudnék ajánlani egy szép papírdobozt,…..
Bár Kevin bugyután döbbent ábrázata ráégett a retinákra az előző rész végén, azért megmutatják nekünk még egyszer. Mégsem lát ilyet minden nap az egyszeri ember! Lorenzónak pont annyi esélye van helyretenni Tinát, mint annak, hogy a bankkártyája keretétől egy hónapra…..
A napokig tartó akcióvígjátéknak mára meglett a böjtje: egy tökéletesen eseménytelen részt kaptunk ajándékba. Az érzékenyebb idegrendszerű néző így számos líraira hangolt zeneszám alatt itathatta az egereket, miközben a képernyőn az önismeret útján tapodó Kapus éppen…..
A pénteki harmincadik rész után úgy töltöttem a hétvégémet, mint Rákay Philip az elkövetkező éveit fogja: előre borzongással. Nem tudom, melyikünknek van erre nagyobb mentsége...lehet szavazni! Én amiatt kerültem idegileg labilis, egyszersmind felfokozott, várakozásteli…..
Bella Tangolita 2013.02.20 18:56:24
@malacvirag: igen, a tegnapi rész engem is megviselt érzelmileg! Nem tudom, mi jöhet még...több katarzist már igazán nem bírok el!
Már kerek két napja tudom... Negyvennyolc órája mardos az önvád, hogy talán én (is) tehetek róla...ugye nem? Az nem lehet, hogy azért pihentetik márciusban a kedvenc sorozatom, mert néha, de tényleg csak néha gonosz megjegyzésekkel illettem! Nem is gondoltam komolyan! Az meg egyenesen…..
Bella Tangolita 2013.02.15 16:24:56
@Vad Rózsa: Jaj, megnyugodtam, hogy nem a sorozat sírásójaként fog a nevem megmaradni! De ha nekem nem támasztják föl Húsvétra a sorozatot, tényleg el kell intézni egy fránya névtáblát valamelyik szereplőnek! Ez a minimum!
hogyvolt Bűnök és szerelmek 1x27 2013.02.13 13:00:00
Nincs is annál jobb, mint egy fárasztó nap után megpihenni a kanapén, bekapcsolni a TV-t, és felelős döntést hozva az On the spot helyett megtekinteni a Bűnök és szerelmek legújabb részét! Az egész estét képes bearanyozni egy-egy jobban sikerült rész, és az ember hálával teli…..
Bella Tangolita 2013.02.13 21:50:40
@beebeer: Gondoltam, mint hűséges követőt, igazán megillet egy ilyen kis kedvesség!:) Én ma végignéztem önszorgalomból az EGÉSZET (ma nem én vagyok a soros), és új kedvencet választottam Lorenzo helyett: Zsoltika a legtehetségesebb!
Márciusban pedig nem lesz Bűnök és szerelmek (alig hiszem el), tréningeztetik a szereplőgárdát, hogy jobban szeressük őket...pedig már így is csordultig van a szívem szeretettel! Üdv: B.T.
A XX. században elején, amikor dübörögtek az avantgarde mozgalmak, született egy pamflet Pofon ütjük a közízlést címmel. A cél természetesen a nyárspolgárok megbotránkoztatása volt, amihez akkoriban - valljuk be - nem kellett olyan sokat tenniük a derék újítóknak. Azt én nem…..
A Nagyapám nagyon kreatív ember volt (keratív, ahogy egyszer Bódi Margó jellemezte magát egy délelőtti beszélgetős műsorban bizonytalanul ízlelgetve az idegen szó ízét mosolygó ajkain), a délután futó sorozatokat rendszerint kikapcsolta félidőben, és megpróbált a…..
Ne tessék aggódni! - mondta nekem a vízvezetékszerelő, mikor látta rajtam, hogy nem hiszem el neki, hogy a frissen festett falról gond és nyom nélkül le fogom törölni annak a piszkos vízsugárnak a nyomát, amit volt kedves odaspriccelni a levegőtlenítés során. - Ne tessék már…..
Elérkeztünk a huszadik részhez, hihetetlen! Részemről kimaradt egy egész hét, és be kell, hogy valljam, nagyon pihentető volt bűnök és szerelmek nélkül nyugovóra térni. Talán ennek köszönhető, hogy eddig soha nem tapasztalt türelemmel és áhítattal néztem végig a korábban…..
Bella Tangolita 2013.02.05 11:09:59
@shimizu: :) Nem tartózkodtunk a TV2 sugárzási körzetében. És most kipihenten élvezzük megint a sodrást...
A tizenhármas számhoz eddig nekem semmi, de semmi szerencsétlen esemény nem kötődött. Laktam már 13-as szám alatt - boldogan. Láttam a Tizenharmadik harcos című filmet - kibírtam. Megjátszottam a lottón is nyerőszámnak - nem nyertem...Mint ahogy most sem: a Bűnök és szerelmek 13.…..
Én, Bella Tangolita, aki vagyok, az Úrnak 2013. esztendejibe, Vízkereszt havának huszonegyedik napjának delelőjin erős nyilallást érzöttem szívem tájékán, mikor eszömbe is ötlött végül, mi löhet ennek a nagy szenvedelömnek az oka neki. Mi vár rád te szögény, mondtam is…..
A jubileumi adás előtt egy nappal vagyunk, ehhez mérten eléggé rezignáltam várom a fejleményeket...Felcsendül a főcímzene, amiről eddig méltán feledkeztünk el, pedig van neki erénye: rövid. Javaslom, hogy behunyt szemmel hallgassuk, így megkímélendő magunkat a női és férfi…..
 A hetedik rész mi mással indulhatna, mint az egyre terebélyesedő "Ez történt korábban" rovattal. Ha így megy tovább, a pénteki rész csak merő múltidézés lesz, hétfőn meg jön a témazáró, iskolában legalábbis az szokott a vége lenni a sok ismételgetésnek. Első kérdés…..
Azt nem állítom, hogy olyan ünnepélyes izgalommal ültem le a Bűnök és szerelmek 4. része elé, mint hajdanán a Klinika elé, amikor az volt a tét, hogy Brinkmann professzor fölépül-e az infarktusból. De igenis érdekelt, hogy a 3. részben családi műtét céljából…..