Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danny ocean

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hetes hír, hogy nem biztos, hogy folytatják a Terminator Genisys-t a 6-7. résszel, ugyanis nem hozta az elvárásokat (ha az amerikai bevételeket nézzük). Úgy döntöttek, hogy újragondolják az egészet, kutatgatnak egy kicsit, hogy mi tetszett a nézőknek a filmből, s mi nem. Nagyon sokan darabokra…..
danny ocean 2015.10.27 14:02:27
@Wolfeone: Pontosan.Sosem értettem ez miért nem valósul meg, hogy egy filmet több verzióban vetitsenek moziban besorolás szerint:pg 13, r-rated.A 3ds verziókra mindig van mód, pedig sokszor felesleges.
Amúgy poén, hogy angliából írok egy idő utazós filmről és látom hogy ti már" rég "elküldtétek a hozzàszólàst nálunk még csak 13:02 van.
danny ocean 2015.10.27 23:02:28
@Wolfeone: Jól összefoglaltad az írásban a lényeget a filmről.
A harmadik részben nem volt meg az a terminator feeling ahogy a negyedikben sem.Hiányzott belőllük valami ami a Genysys-ben viszont meg volt, ha nem is igazán de ez a film végre hozza a T2 hangulatot valamilyen szinten.
A következő két részből ha lesz valami és nem rebootolják újra akkor szerintem mindenki jobban járna a kettő helyett egy jó filmmel; és a hatodik lenne a befejező rész. Nem ártana ha komolyabbra vennék a hangulatot(jó volt ez a poénkodás, de kicsit kevesebbet),Courtney-t akár le is cserélhetnék, vagy Emilia Clarke-ot Emily Bluntra ,és Cameron is besegíthetne a forgatókönyv körül, ha már nem ér rá rendezni.Arnold is 2017ben tölti be a 70-et .Mondjuk a nyolcvanas évek-beli jelenetekben elképesztő hogy megfiatalitották, és teljesen hiteles volt.A film másik felében sem ártott volna ha nem akarják ennyire megőszíteni a Papust, mondjuk azt olvastam az a saját hajszíne volt festés nélkül.Sietniük kell mert a jogok is visszaszállnak Cameronhoz 2018ban.

Vagy ha ez nem valósul meg, akkor egy James Cameron féle rebootra lennék még kíváncsi amiről egy interjúban beszélt elgondolkodva, hogy mire képes a mai technika.