Regisztráció Blogot indítok
Adatok
infojatek

72 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai cikkünkben rengeteg akciót és kupont hoztunk el nektek. A kuponok között találtok népszerű Xiaomi termékeket és más egyéb telefonokat is, illetve megtalálhatjátok az egyik legjobb ár-érték aránnyal rendelkező Xiaomi Mi Fimi X8 SE 4K videórögzítésre képes drónt is. Ez utóbbiról hamarosan írni is…..
Az Umidigi már régóta jelen van az okostelefon piacon, és igyekszik egyre jobb és jobb készülékeket kiadni a kezéből. Legutóbb az Umidigi F1 jelent meg, mely Helio P60-as rendszerchippel és 4/128GB memóriapárossal került a boltok virtuális polcaira. A vásárlóközönség le is csapott a mobilokra,…..
Néhány évvel ezelőtt ha valaki azt mondja nekem, hogy a 6 hüvelyknél nagyobb kijelzővel szerelt mobil lesz a trend, kinevettem volna. Pedig idén úgy néz ki nem nagyon akad olyan mobiltelefon, amely ennél kisebb  képernyővel kerülne piacra. A Cubot Max 2 telefon három évvel az első Cubot Max után…..
Végre ez az idő is eljött! Már nagyon régóta terveztünk egy olyan blog létrehozását, ahol a legjobb külföldi akciókat, kuponokat hozzuk el a tisztelt nagyérdemű számára. A legtöbb terméket a legmegbízhatóbb üzletekből (GearBest, Banggood, GeekBuying stb.) gyűjtjük, így biztos nem lesz gond sem a…..
Vegyél részt te is a labdarúgó világbajnokságon a számítógéped előtt. A Penalty World Cup Brazil a focis játékok közül azokat erősíti, ahol pontrúgásból kell ügyesen a kapuba helyezned. A játék főszereplő csapata a portugál csapat lesz, és azon belül is Christiano…..
Yo Játékok Rome Puzzle 2014.06.11 06:34:07
Régen történt frissítés a Yojátékok oldalon, sajnos mostanában nem volt időm foglalkozni a bloggal. De a jövőben igyekszem ismét új játékokkal felfrissíteni a meglévő játékokat. A mai játék egy nagyon népszerű és már klasszikusnak mondható ingyenes játék lesz, méghozzá…..
Yo Játékok Big Farm 2013.05.31 10:50:08
Big Farm A Goodgame Big Farm egy remek farmos játék, ahol a kicsik és a nagyok is nagyon jól elszórakozhatnak. A feladatod a játékban, hogy vezesd a gazdaságodat. A játékban van tanító mód is, ahol könnyedén elsajátíthatod az alapokat. Rengeteg küldetés és event vár rád a…..
Focis játékok Goalkeeper Premier 2013.05.05 00:00:57
Válassz egy csapatot az angol liga bármely osztályából és indulhatsz is a bajnokságban! Az angol bajnokságban kell helyt állnod. Minden meccs előtt meg van adva mit kell teljesítened. Például védj ki 3 lövést ahhoz hogy a csapatod gólt szerezzen! A kapussal kell megnyerned a…..
Focis játékok Soccer Balls 2 2013.05.04 16:18:10
Egy remek focis játékot hoztunk el ma nektek. A Soccer Balls az egyik legizgalmasabb ügyességi focis játék. Ötletes és humoros a megvalósítás. Lődd ki a bírókat a pályán és találj be a kapuba. Bónuszként gyűjts minél több aranyat a pályán! Figyelj a labdáidra, mert ha…..
Yo Játékok The Utans 2013.04.19 19:47:11
The Utans A várvédő játékok nagy népszerűségnek örvendenek az internetes játékok között. A mai játék is egy ilyen játék lesz, de itt a főszereplők, a várvédők állatok, majmok. Vásárolj katonákat és küldd őket a fákhoz, melyeken felépítik a saját kis erődjüket!…..
Yo Játékok Goodgame Empire 2013.04.14 21:09:54
Goodgame EmpireStratégiai játék A Goodgame Empire egy nagyszerű, többszereplős stratégiai játék. Építsd meg a kastélyod és győzd le a többi játékost taktikai csatákban az óriási világtérkép bármely pontján. Hozz létre egy hatékony gazdasági rendszert és lépj…..
Yo Játékok Sport Heads Basketball 2013.04.06 08:56:47
Sport Heads Basketball Sport játékok A sport játékok mindenki számára nagy szerepet tölt be a PC játékok között. Ha nincs jó idő, akkor sokan a számítógépük előtt keresnek valami izgalmas játékot. Focis játékból megannyi játék található, de kosárlabdásból már annál…..
Yo Játékok Piggy Wiggy Seasons 2013.04.02 16:24:25
Piggy Wiggy SeasonsLogikai játék A mai játék egy izgalmas, "malackodós" játék. A cél a játékban, hogy összeszedd a malacokkal a makkokat. Mozogni ők nem tudnak, viszont a környezetet tudod mozgatni. A malacokhoz kötelet tudsz kötni, mellyel tudod húzni a megadott irányba. A…..
Yo Játékok Valdis the Viking 2013.03.26 19:43:25
A Valdis viking egy nagyon izgalmas kaland játék, melyben a családi ereklyét a viking kürtöt kell visszaszerezned. Minden pályarészen egy kis rejtélyt kell megoldanod. Kattints a megfelelő tárgyakra a megfelelő időben. Vedd fel a szükséges dolgokat, és használd őket a megfelelő…..
Yo Játékok Liquid 2 2013.03.22 15:22:46
A Liquid 2 egy izgalmas fizikai ügyességi játék. A cél, hogy a folyadékot a célba juttasd. Ezt úgy teheted meg, hogy az egész területet forgatod. Vigyázz arra, hogy ne veszíts sok folyadékot az út során! A játékban a pályák teljesítéséhez a megadott számú folyadékot…..
Yo Játékok Sticky Blobs 2013.03.19 11:23:22
Segíts a kis fekete lényeknek összeszedni a pályán a gyümölcsöket. Ragaszd őket egymásba, és érj el az elérhetetlen helyekre is! Arra figyelj, hogy megadott fekete anyagod van, amiből a kis lényeket létre tudod hozni. Ha nincs szükséged valamelyik figurára, akkor csak kattints…..
Yo Játékok Poor Alien 2013.03.16 17:39:08
Segíts a szegény kis idegennek megmenekülni az emberevő őslakosok elől. Tüntesd el a színcserélős játék szabályai szerint a megjelölt mezőket a pályáról. Vigyázz, mert ha az összes hozzávaló belekerül a fazékba, akkor már nem mentheted meg a kis idegent! Légy gyors és…..
Yo Játékok Raft Wars 2 2013.03.14 13:03:19
A Raft Wars első részében egy elásott kincset találtak a kölykök. Viszont a kalózoknak is szemet szúrt a kincs, ezért megpróbálták elvenni tőlük. De őket sikerült visszaverni. Most, mikor újból visszatértek a szigetre, észrevették, hogy egy aqua parkot építettek rá. A…..
Yo Játékok Unlucky Robber 2013.03.12 19:41:34
Segíts a szerencsétlen rablónak kijutni a kincses rejtekhelyekről. A kincset bár mindig megtalálja a rabló, de az ajtó folyton rázáródik. Ebben az ügyességi játékban a feladatod, hogy fel ugrálj a terem tetejére, ahol a kijárat található. Vigyázz a tüskékre, és az…..
Ebben a nagyon izgalmas játékban lejátszhatod a 2012-es labdarúgó EB csapataival a tizenegyespárbajokat. A játék célja természetesen az, hogy megnyerd az Euro 2012-es bajnokságot. A játékban nem csak lőnöd kell a tizenegyeseket, hanem védeni is, így ezzel még nehezebb lesz…..
Focis játékok Big Head Football 2013.03.12 17:57:47
A Big Head Football egy izgalmas focis játék, melyben a célod mint minden labdarúgással foglalkozó játékban az, hogy bevedd az ellenfeled kapuját. Különböző játékosok közül válogathatsz, kivel szeretnéd megmérettetni magad. Ezek között ott van az angol csodagyerek Wayne Rooney,…..
Yo Játékok Desktop Racing 2 2013.03.11 13:30:56
A Dektop Racing 2 egy nagyon érdekes autós játék. A játékban egy kis játékautóval kell átjutnod a különböző akadályokon. Az utad során szedj fel minél több érmét, és érj minél hamarabb a célmezőbe! Kattints ide a játék elindításához! ..
Yo Játékok Protect Tommy 2 2013.03.08 19:32:36
A Protect Tommy 2 egy izgalmas logikai játék, melyben a feladatod, hogy megvédd Tommy-t a főhőst. Pakold a tárgyakat Tommy köré úgy, hogy a Go gomb megnyomása után biztonságban legyen. A rossz fiúk megpróbálják őt bántani, de ha az adott ideig nem férnek hozzá, akkor…..
Yo Játékok Commando Rush 2013.03.06 21:17:11
Ebben az akció, lövöldözős játékban egy kommandós bőrébe bújhatsz bele. Intézd el az ellenfeleket a pályán, semmisítsd meg a bázisukat. A begyűjtött pénzből fejleszd fegyvertáradat, vagy építsd lövegtornyokat! Kattints ide a játék elindításához! ..
Yo Játékok Jolly Pirate 2013.03.04 19:03:37
Ebben a kaland játékban a feladatod, hogy felkutasd a kalózzal a rejtett kincset! Minden pályarészen vár rád egy kis fejtörő, amit meg kell oldanod ahhoz, hogy tovább mehess! Kalandra fel! Kattints ide a játék elindításához! ..