Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mullerpeti

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Déjà vu érzésünk lehet itt Magyarországon, mert idehaza mi már láttunk ilyet '90-ben a taxisblokád idején. Franciaországot valósággal lángba borították és blokád alá vonták a láthatósági mellényes tüntetők.  Macron francia elnök kormánya — akárcsak annak idején az Antall-kormány — meghátrált: mégsem…..
mullerpeti 2018.12.06 22:14:53
@A kiló nem százat jelent.: Ott olyan emberek élnek, akik nem hagyják, hogy a politika bármit megtegyen velük. Nem 9 forint 39 fillérért gyújtották fel egy országot, hanem mert nem bírkák. Ez az amit mi magyarok nem értünk, nem érthetünk, mert nem ilyen világban szocializálódtunk.
mullerpeti 2018.12.06 22:51:50
@BéLóg: Sajnálom, ha ilyen sok a feszültség benned, Tudod, a stílus maga az ember.
Vannak, akik szerint ez az igazi bolsevik-tempó. Gergő kezdetben SZDSZ-tanácsadó. Majd a Gyurcsány-Bajnai kormánnyal szembeni állásfoglalásként barátaival megalapítja az LMP-t. Aztán megkísérli, hogy a Lehetmást szőröstül-bőröstül bevigye a Bajnai által vezetett…..
Mint derült égből a Fidesz-győzelem, úgy dobott követ a hazai reklámszakma állóvizébe a miniszterelnök tegnap esti bejelentése a reklámadóról. (Elnézést ezért a képzavarokkal dúsított összetett és igazán cirkalmas mondatért.) Semmi többet nem tudunk, csak annyit, hogy…..
mullerpeti 2013.05.24 09:04:44
Josh Chan hosszú kritikai cikket szentel a reszponzív dizájn témának. Elsősorban a teljesítménnyel és komplexitással kapcsolatos nehézségeket feszegeti, és arra a következtetésre jut, hogy a reszponzivitásra törekvés egy olyan dizájntrend, ami nem lesz hosszú életű.  A…..
Igen, tele vagyunk szar reklámokkal. Igen, még több hülye reklámötlet jut eszünkben, főleg, ha elfogyasztunk elég tudatmódosítót. És igen, van, amikor valamelyik főnök ésvagy ügyfél talál ki valami bődületes baromságot. De ettől még nem kellene ezeket leforgatni, majd…..
Onlinemarketing blog Egyrétegű 2013.03.11 21:22:08
Én tényleg megpróbáltam. Amióta elkészült ez az új Index címlap, én úgy használtam, ahogy azt kitalálták. A cikkek szépen felugráltak, megtanultam, ha mellé kattintok, akkor bezárja az ablakot, és igyekeztem megszokni ezt az egészet. De nem sikerült. Biztos bennem van a baj,…..
   "Habár a The Talking Horse nem nevezhető kimondottan stoner bandának, a hatások között és talán a a hangzásban illetve a témákban is ott bújkál a déli életérzés. Ha definiálnunk kell amit játszunk, akkor a stonedcore megnevezést használjuk, nem nehéz kitalálni, valahol a…..
Az autópálya-matrica és a mobilparkolás mellett a kormány a szintén nagyon jövedelmező szextelefon-iparágat is államosítaná. „Nemcsak a bevételi oldal indokolja a döntést, hanem fogyasztóvédelmi megfontolások is” – ismertette a kormány érveit Szijjártó…..
mullerpeti 2011.12.13 06:57:05
Az elmúlt hónapokban egy körben megújítottuk a HVG tematikus szájtjait. Egységes layoutot kaptak. Szakítottunk azzal a nézettel, hogy kis szájtoknak is portálosan kéne viselkedniük. Sokkal inkább a friss tartalmakra helyeztük a hangsúlyt. Próbáltunk vizuálisan érdekesebb,…..
Onlinemarketing blog Kellene 2011.10.20 23:40:37
Kellene most valamit írni, hogy kedvenc költőm szobrát ne cipelgessék ide-oda mindenféle ideológiák mentén. Kellene most valamit írni, hogy mennyire elegem van abból, hogy a józan ész pártján állni lassan azt jelenti, lemoshatatlanul ellenzékivé válik az ember. Kellene most…..
Onlinemarketing blog Indexre téve 2011.09.05 17:48:00
Az Index.hu tizedik születésnapján volt egy furcsa momentum. A CEMP - és ezen belül az Index.hu - két tulajdonosa beszédet mondott. (Most tekintsünk el az adózási trükköktől, és fogadjuk el: a két nevesített tulajdonos A tulajdonos: Spéder Zoltán és Nobilis Kristóf.) Amikor a…..
napszemüveg Shoei vs. Prada 2011.07.15 09:30:00
Ó, egy Unimog! Miért van ez ilyen közel? Mikor került ide? Amikor a szemembe sütött a nap. Majdnem túl későn jöttem rá, hogy motorozáshoz legalább annyira fontos a napszemüveg, mint a védőfelszerelések. Sőt, a napszemüveg megelőzi a bajt, nem csak az aszfalt és a bőröm közé…..
Szóval jól benéztem tegnap este, írtam egy olyan bejegyzést, amiben sikerült szép tévedéseket nagy ökörségeket beleraknom. Ezúton is kérek elnézést azért, hogy nem vagyok tökéletes, hogy nem néztem utána kellő körültekintéssel. Tehát akkor a tegnapi téma, de mostmár…..
A Telenor tartott ma egy háttérbeszélgetést abból az alkalomból, hogy pont egy éve nevezték át a Pannon-t Telenor-rá. Maga a névváltás egy folyamat része volt, hiszen előtte pár évvel már megváltoztatta a Pannon a megjelenését, és bár névben nem, de logóban és színben…..
Megjelent a Bohemian Betyars első nagylemeze, amit a zenekar élőben május 27-én mutat be a Dürer Kertben. A koncertre akár itt a Lángoló Gitárokon is fel lehet készülni, ugyanis a hajtás után az egész albumot bemutatjuk az elejétől a végéig. A pénteki buli után egy…..
mullerpeti 2011.05.24 13:19:06
@Magua85: Biztos szörnyű neked, hogy üldöznek a zenéjükkel. Sajnállak :(

Egyébként, szerintem igazi koncertzenekar. Élőben kell őket megnézni, baromi nagy bulit tudnak csinálni.
Ma a SuperSocial konferencián tartottam előadást a Twitterről, annak üzleti célú felhasználásáról - és persze arról, mi is ez a Twitter, hol tart most és mi várható. Íme a prezentációm:  .prezi-player { width: 500px; } .prezi-player-links { text-align: center; }A Twitter…..
mullerpeti 2011.05.18 16:06:49
Akik ismernek vagy olvasnak, tudják, nagyon kritikus tudok lenni. Meg is kaptam pár hete Pollner egyik bejegyzése után, hogy én vagyok az online marketing Dr. House-a. Tetszett ez a cím...Szóval kritikus vagyok, és ha valamit ismeretlenül meglátok, akkor abban először a rosszat keresem,…..
Emiksz 33. A jövő bevégződött 2011.04.19 11:56:00
A lenti bejegyzés több ponton tartalmaz erős feltételezéseket, de egyetlen sora sem tekinthető kizártnak. Ja, és sajnálom, de annyira még csak vicces sem lesz. 2014. december 02. Oszkó Péter a vadonatúj bivalybőr táskával a hóna alatt komoran baktatott felfelé a…..
mullerpeti 2011.04.27 19:37:21
ADrenalin Átöltöztünk! 2011.02.23 19:04:00
Mint látjátok, kedvenc reklámportálunk mától jelentősen megváltozott. A design „komolyabb”, áttekinthetőbb lett, újdonság a hasábos nézet– a blog.hu-n még nem láttunk hasonlót. Reményeink szerint így egyszerre több tartalommal találkozhattok - scrollozás…..
mullerpeti 2011.02.25 15:59:10
Bő két hétig nálam vendégeskedett egy Samsung Galaxy Tab (köszi, Telenor!), és mint más esetben is, most is az érdekelt, mennyire tudom a napi munkában és egyéb helyzetben használni. Így most nem egy hardver-szoftver teszt következik, arra vannak más nagyon jó írások, hanem sokkal…..
  Tipikus jelenet filmben, könyvben, zenében, amikor száz évvel ezelőtt felkerül valaki egy kis faluból a nyüsgő nagyvárosba és elámul azon, amit ott lát. Nos a száz évvel ezelőtti San Francisco nyüzsgésén én ma is elámulok, és alighanem ugyanúgy nem találnám a helyem,…..
A képen látható meglehetősen bonyolult pentagram a norvég Dimmu Borgir nevű sátánmetál banda jele, amit volt szerencsém kb. négy óra alatt alkészíteni egy kedves vendégemre, akinek már csináltam régebben is néhány mintát! A legnehezebb az volt ebben a mintában, hogy gyorsan…..
Számomra a zenehallgatás, a zene élvezete, az egyet jelent a koncert látogatással. A bakelit és a CD, meg a többi csak laboratóriumi körülmények között készült lenyomat. Persze mivel többször be tudok tenni egy Chili lemezt a játékosba, mint ahányszor megnézhetem őket…..
Hollywood legrosszabbul őrzött titkainak egyikét tette hivatalos információvá az AMC tegnap: 13 részes berendelést adott le a zombis The Walking Dead című sorozat második évadára, amin csak az csodálkozik, aki a) nem látta az első két epizódot, b) nem tudja értelmezni a…..
mullerpeti 2010.11.10 09:36:58
@thetriggerhappy: Valószínű, hogy a magyar származású Art Director csempészte be a sorozatba.

www.imdb.com/name/nm0354443/