Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drágabolgárúr

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország (Magyar Televízió), 90+88 perc, ff., magyar Rendező: Fejér Tamás 1964 január 11-től kezdve minden szombaton bemutattak egy 25 perces részt ebből a "filmsorozat"-ból. Azért emeltem ki a "filmsorozat" szót, mert ma már kissé retro hangzása van. (Egy helyen említik egyébként folytatásos…..
A Sankt Gallenben lévő kolostor neve nem sokat mond a legtöbbünknek, pedig a magyar történelem szemszögéből egy apró, ám fontos esemény történt itt. 926-ban ugyanis a honfoglaló magyaroknak egy csapata a kolostort vette célba, ám az eseményeknek ezúttal szemtanúja is akadt. A páratlan részletességű…..
Megfertőződött koronavírussal Habsburg Károly, a Habsburg-dinasztia feje - írta meg az osztrák Kronen Zeitung. A hírt már az Azonnali is átvette. A dinasztia vezetője valószínűleg egy genfi konferencián kapta el a betegséget, amin milánói olaszok is részt vettek.  "Csak semmi pánik, az…..
AudioWorld D.I.Y. - az meg mi??? 2019.12.21 22:59:14
Mai kis szösszenetemben megpróbálom összefoglalni, amit tudni érdemes erről a fogalomkörről. Néhány idevágó gondolatot már régóta érlelgetek magamban, kikívánkozik, mint a berúgás előtt befalt tarhonyáshús, de azért megpróbálok annál velősebb tartalommal kirukkolni. D.I.Y. – merthogy így,…..
A c-peptidről írt cikk egészen vad indulatokat gerjesztett, bár volt már pár hasonló a blog történetében (kaptam én rendszeresen a vegánoktól, homeopátia-hívektől meg a Hamer-féle csapattól is), de szerintem ilyen elemi szintű, ordítva epét hányós történetre nem volt példa...
A középkori Magyarországon a marhák komoly értéket képviseltek, ami csábítóan hatott a tolvajokra és más tilosban járókra, akiket a halálbüntetés sem tántorított el.  ..
 Épp a minap gondoltam arra, mennyiféle témában, mennyi meg nem alapozott ( és akkor még nagyon finoman fogalmaztam ) vélemény látott már napvilágot hiteles, szakértő információnak álcázva amióta az internet ezt lehetővé teszi, ill. sok emberhez eljuttatja. Nem nagyon tesz jót az efféle, minimum…..
Lengyelországért egyszerűen meg kell küzdeni. V4-es összefogás ide vagy oda, autóval normálisan megközelíteni igen időigényes. Az egyenes tűnt a legésszerűbbnek, de így Szlovákián és leginkább a Tátrán keresztül lehet csak bevenni a hatalmas országot. Amikor átlépjük a határt, akkor sem…..
drágabolgárúr 2018.07.20 08:56:38
Már rengeteg hajviseletről olvashattatok, most viszont összegezzük Nektek azokat, amikről még nem esett szó: slicked back frizkó, asszimetrikus drop fade, pompadúr ducktail és fade hajstílus, borotvált kontúrral. A slicked back: minimum 10-12 centis hossz kell hozzá, anélkül nem…..
drágabolgárúr 2018.03.31 00:58:36
Edintone Mi lesz a Jobbikkal? 2017.02.09 11:02:25
Szerintem az egyfajta csoda (vagy csak Vona Gábor jobban tisztában van azzal, hogy mit engedhet meg magának), hogy a Jobbik a "néppártosodással" nem bomlott fel. Nagyon sokan rendkívül csalódottak lehetnek Vona új politikája láttán. Minden esetre nehéz lehet azzal a kognitív disszonanciával élni,…..
drágabolgárúr 2017.02.09 20:40:41
Pénteken az EU kormányfői Pozsonyban megállapodtak egyben s másban, közös határvédelemben és a határok megerősítésében, hogy lehetőleg minél kevesebben érkezzenek illegális úton közénk. Valljuk be, végül is győzött Orbán Viktor, hisz, minden amit, hangoztatott, a külső határok védelme, megerősítése…..
A BUPAP urbánus sétáján bennfentes infókat tudtunk meg a legendás aligai pártüdülőről, korábbi cikkünkben a komplexum történetéről és főleg az Aliga I. mindennapi életéről írtunk. A második részben arról lesz szó, hogyan és mivel töltötték az idejüket a pártvezetők és külföldi vendégeik, Csonka…..
drágabolgárúr 2016.09.13 07:43:28
@estónia: Teheti a sivatagi nép engedélyével.....
Boris Johnson? Ugyan már... Az igazán kúl városvezetőket Magyarországon kell keresni! Alexandra szemtelenül fiatalon, alig 27 évesen lett humán területért felelős főpolgármester-helyettes Budapesten, és persze sokan azonnal nekiestek, akik nem bírták elviselni, hogy egy fiatal,…..
drágabolgárúr 2015.12.10 12:33:23
Érdekes gondolattal vágott neki egy nevadai túrának Marc McAndrews, aki úgy döntött, végigfotózza az állam bordélyházait. Az ötlet persze nem feltétlenül eredetisége miatt érdekes, hanem azért, mert a fotós saját bevallása szerint korábban még sztriptízbárban sem járt, azaz…..
drágabolgárúr 2015.10.28 21:38:09
Magyarország mellett Csehországban és Szlovákiában is meg(v)ették Vastag Csabát - harsogja a Blikk. Az X-Faktor egykori sztárja ugyanis nemrég egy joghurtreklámban szerepelt, amiben annyira elégedett volt vele a megrendelő, hogy a menedzsmentje már Németországgal és…..
drágabolgárúr 2015.07.06 10:27:51
Bochkor Gábor még februárban szólta le Kobajasi Kenicsiró hangmestert, hosszan kifejtve, hogy a karmesterség egy blöff, nyilván semmi értelme, hiszen a zenekar karmester nélkül is tud játszani, fölösleges egy bottal hadonászni előtte. Ráadásul Japánban sztárnak lenni nem egy nagy…..
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
drágabolgárúr 2015.01.25 11:54:40
Ha egy olyan piacon dolgozik az ember, amin tulajdonképpen két szereplő van, ami oszt és szoroz, akkor egy dolgot tutira elkerül: mindkét félnél felrúgni a szaros bilit. Gáspár Győzőnek sikerült a ritka bravúr, és az RTL Klubot és a TV2-t is sikerült felidegesítenie, aminek…..
drágabolgárúr 2014.12.02 21:14:54
@Alick: A szófa helyett talán a tórára...
Azt hiszed, hogy nyílik még a sárga rózsa,Azt hiszed, hogy hallgatunk a hazug szóra,Azt hiszed, hogy mindig mindent megbocsátunk,Azt hiszed, hogy megtagadjuk minden álmunk,Minden álmunk.(...)El ne hidd azt, bárki mondja, hogy ez jó így,El ne hidd, hogy minden rendben, bárki szédít,El…..
Nincs oka panaszra az RTL Klubtól a Tv2-höz átcsábított egykori versmondólánynak: heti hatórás munkával több mint kétmillió forintot keres majd a TV2-nél. A Blikk legalábbis így tudja. Részlet a bulvárlap oknyomozásából: A csatorna valóban első osztályú sztárként kezeli…..
drágabolgárúr 2014.07.14 09:50:09
@zetorov: Az még kevés...a sivatagi nép tagjának is kell lenni.
Vajon mennyire erős gyomor kell egy viszonylag hosszú humoristakarrierrel rendelkező párosnak, hogy a biztos munkahelyért cserébe arcon köpjék saját magukat, és felvegyék a köztévé Obersovszky-tempóját? Bevallom, fogalmam sincs, de amit tegnap véletlenül elkaptam az M1 Szálka,…..
Elhamarkodtuk az ünnepélyes választási átadóról szóló örömhírt, figyelmeztetett a Velencei tó környékén lakó olvasónk. A több mint 800 millió forintból megépített Dinnyés és Velence közötti kerékpárutat hétfőn adták át a helybelileg illetékes kormánypárti…..
Régebben, ha ide tetszettek klikkolni, akkor feljött egy videó, amin Király Linda átértelmezi a Himnuszt, márminthogy elfelejti a szöveget, és a közönség segítségét kéri, mert "hát nem magyarok vagyunk mind?" vagy valami hasonló indokkal, sajnos nem elérhető a videó, így nem…..
drágabolgárúr 2014.03.10 23:09:42
Rendes éves összefoglalónk első, második és harmadik részét is tessék elolvasni, úgy teljes az élmény. OKTÓBER Tízmillió néző mellett a torrentezők is nagyon szerették a Breaking Bad-finálét, megjósoltuk, hogy egy Geszti-mentorált nyeri az X-Faktort, Bear Gryllsszel…..
A Blikk szerint ajánlatot kapott Varga Viktor egy angol producertől, ezért hamarosan elhagyhatja az országot. "Feltöltöttem több külföldi fórumra a Cinthyának készített dalomat az elérhetőségemmel együtt, mire nem sokkal később egy londoni producertől kaptam egy levelet. Azt…..
drágabolgárúr 2013.12.31 18:03:02