Regisztráció Blogot indítok
Adatok
summerboy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux szinkronhangok: rocketman 2019.06.04 18:52:00
Eltölthetünk Eltonnal két órát anélkül, hogy új járnánk, mint Bill Nighy az Igazából szerelemben, és még musicalbe oltott életrajza is vázolódik. Remek szinkronnal, de a feliratos verzió is bírja még, jobban mint bármikor, mint egy igazi túlélő...
aeon flux usa box office: finale 2018.09.02 17:30:00
A nyár a Labor Day-hétvégével hivatalosan is véget ért az amerikai mozikban, és rendszerint nem tudott semmilyen újdonság gyökeret ereszteni ezekben a napokban... hacsak az országos szinte lépő Keresést nem számítjuk, ugyanis a változatlanul taroló Crazy Rich Asians mellett ez az ázsiaiak vezette…..
Jake Gyllenhaal kamerát, Keanu Reeves fegyvert, Miles Teller pedig Analeigh Tiptont ragad, és mindannyian jól le vannak szinkronizálva. > Éjjeli féregJake Gyllenhaal – Csőre GáborRene Russo – Tóth EnikőRiz Ahmed – Varju KálmánRick Chambers – Varga T. JózsefHolly Hannula…..
Jövő héten Django a magyar mozikban is elszabadul: január 17-én robban be a magyar mozikba Quentin Tarantino nyolcadik egész estés filmje, a Django elszabadul, melyben a western műfaja kap egy alapos svungot. A blogunknak és az InterComnak hála három szerencsés párjával együtt a…..
summerboy 2013.01.09 20:29:16