Regisztráció Blogot indítok
Adatok
versatil2

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bala ismerősének anyukáját egy 20 ezer forintos nyeremény igéretével rántották be termékbemutatóra, ahol fél óra alatt megkapta az OTP-hitelt a halom túlárazott kacatra: Hadd meséljem el mi történt egy győri barátom anyukájával, szegény elég félénk, ha velem csinálják,…..
versatil2 2014.02.20 23:42:35
Győri cég?
Csak nem a NE Vital alias Bayern Gold kft?
Amúgy majd az Otp-s papírokból kiderül hogy a havi törlesztő mégse annyi hanem több. A hitel egyébként valószínűleg nem 600k hanem csak 400k, mert 200k-t "nyert" a néni, így a törlesztő már nagyjából ekkora de inkább úgy 15k fele fog változni.
A lényeg hogy értesíteni kell az OTP-t a szerződés megszűnéséről (minél előbb), és a termékeket postán kell visszaküldeni ajánlott tértivevénnyel, úgy biztos visszaveszik.
Ajánlom ezt olvasgatni:

arubemutatok.blog.hu/

Szerintem a bank felelősségét is vizsgálni kellene ezekben az esetekben.
Aki meg azzal jön hogy ezek az emberek akik bedőlnek meg is érdemlik, azoknak üzenem hogy ez nem a szellemi képességeik miatt van hanem egy nagyon jól felépített illúzió miatt. Komplett agymosás történik az alatt a pár óra alatt amíg a bemutató tart. Teljesen elvágják a külvilágtól az embereket (nincs telefon, nem lehet kimenni), majd szép lassan elhitetik hogy a termékek megvásárlása egy bomba jó, nem visszatérő alkalom, és hogy megengedhetik maguknak az ügyfelek.
Meg persze elterelik a figyelmet a részletekről, apróbetüs részekről, hitelfeltételekről, és szép lassan olyan mértékben behízelgik magukat, hogy a vevők a végére bármit elhisznek vakon.
Ezen blog megírására a családunkkal  megtörtént események vettek rá, minél több emberrel szeretném megismertetni ezt a veszélyt, ami nyugdíjas szüleinket és nagyszüleinket veszélyezteti. Cégnevet és családunk nevét nem említem, hátha a cég vezetői úgy gondolják hogy…..