Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marianne Németh

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új sorozaton kezdtem gondolkodni, méghozzá mai szerzőnk, Balázs ötlete nyomán. Elég sokat halljuk mostanság mindenféle hivatalos helyekről, hogy szeretnék hazacsábítani a külföldön élő és dolgozó magyarokat. Emellett sokan sokszor megjegyezték már, hogy ha mindenki elmegy, aki…..
Marianne Németh 2013.01.22 13:05:23
@NIKI LAURA: Mi hiányozna,ha újra külföldön élnék?!

-Auchanba a francia pástétom...

-saját rönkház a saját pitipézé vett erdő közepén,pitipézé
áfa-nélkül felépitve,ahová a postás kötelezően kihozza már a levelet,és nem kell paki-indi-feka hármassal osztozni...(?)

-Sanyi kamionos barátom,aki majd feléé lengedi a gázolajat céges "M.A.N"-ból!..."feléé lengedi"...az mi??

-számla-igy áfa-nélküli vállalkozók,akikkel okosba megoldottunk mindent,az autószereléstől a lakásfelujitásig.Mindenki JÓL JÁRT!!

-Az okosba megoldott Rigó utcai nyelvvizsgám,amit megoldottunk egy dublörrel,és egy fényképcserés személyivel!...okosba megoldott???

-Pécsi népművelő diplomám,amiért be se kellett járnom,!
Hirtelen ennyi.

Háát, ennyi...pécsi népművelő!
Marianne Németh 2013.01.22 13:07:44
@NIKI LAURA: félreértés ne legyen...a nyelvtan a megdöbbentő, irónia értve :)
A mai Borsban olvastuk, hogy a Jóban Rosszban egyik színésze úgy varratott magára egy fekete csillagot, hogy nem tudta, az anarchista jelkép is amellett, hogy egy ötágú, fekete csillag. Teccik tudni, mint a swastika, amit addig forgattak, hogy ha már sehogy sem tanácsos a nyakunkra…..
Marianne Németh 2013.01.09 16:11:59
@Rosszindulatú Vászka: sokat tudsz...kár, hogy azt nem: egy filmbe, amibe...úgy mondjuk (és írjuk...) filmbeN, amibeN...
Marianne Németh 2013.01.09 18:46:08
@Rosszindulatú Vászka: köszönöm, h a kedvemre helyesen próbálsz írni, inkább tedd a saját kedvedre, rosszindulat ellen is jó lehet...a boldogságot pedig véletlenül sem keresem itt, a hozzászólások érdekelnek, amikre hibák nélkül könnyebb figyelni...csak ezért volt a javító szándék! :)