Regisztráció Blogot indítok
Adatok
][-][alo

139 bejegyzést írt és 180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt holnap beesnél a moziba, hogy megnézd az új SW filmet, érdemes egy hatvan forintos kitérőt tenned!   Ahogy mondani szokás, ennyiért még a hülyének is megéri! :) Pláne nekem ;)    ..
Emlékeztek még a Monument Valley-ra? Hasonlóan szép grafikával vár rátok egy síelős játékocska!  ..
Emlékeztek? A Google már tavaly is kedveskedett a Biztonságosabb Internet Napja alkalmával: nevezetesen egy gyors önvizsgálat után 2 GB plusz tárhelyet kapott mindenki, aki elvégezte az ellenőrzéseket. Idén is a "nyakunkon" ez a drága világnap - nosza, bővítsük megint a tárhelyünket! :-)  ..
][-][alo 2016.02.09 10:39:53
@meglivorn: természetesen :)
Azért raktam oda utolsó képet:
Ott látszik a tavalyi bónusz, és már az idei is :)
Sokak álma teljesült végre! Itt a microSD foglalattal ellátott Nexus 5 készülék!..
Itt a karácsony, a sütemények, a "lájtos" töltött káposzta, a rétesek és bejglik pusztításának ideje! :)Nincs is jobb dolog, mint lemozogni azt a sok-sok kalóriát... Aggodalomra azért nincs ok, hiszen a mostani ajánlónk egy olyan játékról szól, ahol nem kell mást…..
A Raymen már-már fogalom. Olyan fogalom, mint az XP-nél a kék halál... :) Mindenki ismeri. Utóbbi dolog mondjuk egyáltalán nem volt szerethető, nem úgy Raymen!        A platformjátékok platformjátéka újabb résszel jelentkezik. Szokásosan szép grafikával - aranyos…..
A Google megint a Star Wars rajongók kedvébe jár. Most már a galaktikus közös nyelvre, Aurebeshre is lefordítja gondolatainkat :) (A mobilalkalmazásban nem láttam még ezt a lehetőséget - gondolom, idő kérdése, és egy frissítés keretében elérhetővé teszik majd ott is.) Az…..
A napokban a világ a Google Star Warsos "kedvcsinálóival" volt elfoglalva. Közben érkezett egy hasznos újítás hazánkba: a Térkép alkalmazással kapcsolatosan végre Magyarországon is elérhetővé vált az offline navigáció! A letöltéshez bökjünk a térképre, majd az alsó…..
][-][alo 2015.11.27 15:06:09
@fda: hm... totál kiment a fejemből, hogy ez valakinek új dolog lehet - én kérek elnézést.
időtlen idő óta várok arra, hogy lehessen offline is navigálni a Maps-szel, mivel megbízhatóbb, mint a Here.
Igen - a Maps egy bizonyos területet enged leszedni, azon a területen tudsz navigálni, nézgelődni net nélkül. Tudtommal két szomszédos "mezőn" keresztül is folyatódik a navizás.

És itt térek át a Here-vonalra... eheh... :)
androlib.blog.hu/2014/10/22/nokia_here_beta_most_mar_minden_androidosnak
Legutóbb több mint egy éve írtam is róla, de annyira hulladék volt a térkép frissessége, hogy rekordgyorsan uninstalláltam.

És itt most megint összeérnek a szálak:
azóta lett előfizetéses netem, navigálás alatt nem is terheli sokkal a Mb-okat a Maps, ráadásul, ha túl is lépem a havi keretem, még a 9 v. 32 kbps, csökkentett sebességű nettel is használható maradt a Maps.
Új termékkel nyitja a Világméretű MotoMaker boltját a Motorola! Az amerikai cég az első Moto X megjelenésével hozta el nekünk a választható színkavalkádot. A webshopjában különböző képességekkel lehetett felvérteztetni a telefont (szín, anyag, háttértár). Sajnos, csak…..
A Telekom és a Vodafone ügyfeleinek új utak nyíltak a mobilos fizetési lehetőségek szupersztrádáján és immár elérhető számukra egy új fizetési lehetőség is, de hogy mi is ez pontosan? Az alábbi cikkünkből kiderül. Mi kell ahhoz, hogy Te is a mobiloddal fizethess? Először…..
][-][alo 2015.06.23 15:12:20
A Qualcomm Snapdragon processzorai eddig a megbízhatóság,  a minőség szinomimáinak számítottak a mobiliparban, A konkurens nVidia néhány rosszabbul sikerült Tegra generációja után különösen megnyugtatónak hangzott, ha Q-val kezdődő processzort tudhattunk a telefonunkban, még a…..
Ha eddig gondot okozott a képeid tárolása, a Google újabb segítséget nyújt a probléma megoldásához. A Google+ alkalmazásban eddig külön menüpontban megtalálható Fotók önálló útra lépett. Saját alkalmazást kapott: saját megoldásokkal és a lényeg: saját, korlátlan…..
Sok androidos eszközt nem ismer fel normálisan a Windows. Vagyis erre a következtetésre jut az a felhasználó, akinek a telefonja, táblagépe nem lesz látható a népszerű Total Commander (TC) fájlkezelőben. A számítógépre rácsatlakoztatott eszköz a Windows Intézőben mindig…..
Több mint egy éve már feltettük a kérdést, akkor a Twitteren ment körbe egy grafika, amin az akkori készülékeket szerepeltették az előlap és a kijelző összevetésében. Most egy dán weboldal ( Mobilsiden ) készített egy képet, melyen napjaink készülékei szerepelnek. Lássuk…..
...Akkor érdemes megtekintened, hogyan zajlik le egy Samsung Galaxy S6 Edge és egy Desert Eagle találkozása. Van egy kis karbon izé is még a dologban... s tűnik, hogy...  De inkább nem lövöm le a poént... (Counter Strike játékosoknak kötelező a megtekintés! :) )..
  Immáron a Lollipop köntösébe bújt a népszerű üzenetküldő alkalmazás is. Az első évben továbbra is díjmentes a program használata, a következő évre pedig majd 1 dollár az előfizetés. Mivel még friss ez a verzió, egyelőre nem tudom megmondani, javult-e az alkalmazás…..
A HandyGames 15 éves szülinapi ajándéka, hogy 0,15 dollárért kínálja 15 játékát. Igen, jelenleg 48 HUF az ára az alábbiaknak! :) A játékok, melyek az akció keretében megvásárolhatóak: Townsmen Clouds & Sheep Ninja Hero Cats Devils & Demons 1941 Frozen…..
A rovatunkban olyan játékokat mutatunk be, melyek felfrissíthetik az embert a rohanó mindennapok közepette. Vagy akár a vasárnapi bevásárlás helyett... A mostani alkalmazáshoz nem kell polipnak lenned, s nem is baj, ha a készüléked "csak" egy érintést tud egyszerre…..
][-][alo 2015.03.26 18:33:20
@Darkcomet: néztem én is előtte :) ha megnézted a videót, szerintem a későbbi pályák miatt - a nagyobb grafika... :)
de nem tudom másra mondani... vagy az 5.1-es hangok miatt netán? ;)
Különös történet a Cyanogené: egyszemélyes szabadidős hekkerprojektből lett globális, közösségi hekkerprojektté, majd váratlanul milliárd dolláros szilícium-völgyi startuppá (ez nem költői túlzás: a cég értékét jelenleg egymilliárd USD-re becsülik). Ezzel persze…..
Ha van pár perced művelődni, és akár a helyére tenni Van Gogh fülét, ne hagyd ki ezt az új magyar fejlesztésű alkalmazást! A tetris, és a kirakó játékstílusok összeolvadásából megszületett játékot a Winperium Ltd jegyzi, a művészi hátteret pedig híres festők képei…..
A rovatban ezúttal a Spout: monochrome mission kerül bemutatásra. A fekete, fehér és árnyalataiban "pompázó" alkalmazást az Airmind fejlesztő jegyzi. A mintegy harminc évvel ezelőtti dizájn ellenére a játék magával tudja ragadni az embert. "Fénykép, csomag... én szótam!"…..
Amit ma elvihetsz, ne halaszd holnapra! :) Távol álljon tőlem, hogy a mai magyar viszonyokra értsem, s hogy politikai vonatkozásban vesézném ki az indító mondatot... Maradjunk csak a Gyorshír valós hírértékénél: az Amazonon most mintegy 150 dollárnyi alkalmazás várja a lelkes…..
Na, milyen nap volt tegnap? Hát február 10-e! Na? Nem ugrik be? Szabad a gazda? Ez bizony a Biztonságosabb internet napja! Mert ilyen is van. (Talán nem véletlenül került pár nappal Valentin-nap elé, hogy emlékeztessen az egyéb típúsú biztonsági eszközök beszerzésére…..
Új rovatunkban azokat a játékokat mutatjuk be, melyekkel rövid időre tudunk kikapcsolódni. Ezek általában ügyességi játékok: ilyen például a Timberman (Flappy Bird klón), a The Tower, a Miner Man, stb., de ide sorolhatóak még a matek-kirakók is.  Az más kérdés, hogy a…..
Az első generációs Moto X készülékekkel megérkezett a fa hátlapok korszaka, a második generáció pedig elhozta nékünk a nyárt bőrt. Bőröm, bőröm, mondd meg nékem... (balról: az eredeti, kicsomagolás utáni állapotban levő bőr hátlapú, középen a fekete bőrös, majd a…..
][-][alo 2015.01.21 08:11:29
@webmenedzser.hu: köszi! :)