Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bmfan

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krisztin N. László, Badacsonytomaj független polgármester hibátlanul vizsgázott le az EU-s pénzek lehívásából, ne gondoljátok, hogy olyan egyszerű egy 140 nm2-es családi házat felépíteni EU-s pénzből a saját telekre! 1. Badacsonytomaj független polgármestere…..
bmfan 2013.10.01 23:27:21
@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott:
1. Orbán nem a haverom.
2. Nem vagyok a "tezsvéred".
3. Örülök hogy számon tartasz..
4.Kik azok a " ti" ???????????
A fénykép és ami mögötte van 5. Az első világháborúban a lovasság mint fegyvernem elvesztette régi jelentőségét. A gyalogosított lovasok háború alatti öltözete, felszerelése a két fegyvernem különleges elegyét mutatja, a téma iránt érdeklődők számára sok érdekes…..
Egy hete jelentette be Balatoni Mónika, a KIM társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára, hogy a Nemzeti Összetartozás Napjára választottak egy Összetartozás Dalát, Bársony Bálint és Gergely Éva Barackfa című szerzeményét. Azt nem tette hozzá, hogy Gergely Éva Doncsev…..
bmfan 2013.05.31 07:52:08
Az elmúlt hónapban két posztban is foglalkoztunk a harci gázokkal. Dinyés László ezek apropóján több képet is küldött a számunkra civilszervezetük gyűjteményéből. Hármat választottunk ezekből, amelyek nagyon jól bemutatják a gáztámadás műszaki előkészítését.   A…..
A Bükkábrányi lignitbánya Sandvik kompakt marótárcsás kotrógépének  összeszerelése. Autódaruk egészen 400 tonnáig! Kéretik felismerni őket és kommentálni! A 7 millió éves ősfenyők is ebből a bányából származnak. Nézd meg itt! Ez köteles kotró, de…..
Adót csalnak, mutyiznak, egy kis Ciprus, egy kis Svájc, fiktív cégek, áfacsalás, számlagyár, leszámlázzák, túlszámlázzák, jattolnak, nokiásdobozoznak, visszaosztanak. Évi minimum 1000 milliárd hiány.Viszont a "kisembereket" a legkisebb hiba után egyből zaklatják,…..