Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ostoros moszat (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hóesés mindig felélénkíti a kertek élőlényeit. Aktívabbak a madárkák, lelkesebben keresgélnek a fák kérgén már ezerszer átvizsgált repedésekben, hátha ott maradt egy rovartojás vagy bábdarab. A hó rendkívül jó nedvességpótló, és a fagyvédelem szempontjából is igen…..
Ezen blog megírására a családunkkal  megtörtént események vettek rá, minél több emberrel szeretném megismertetni ezt a veszélyt, ami nyugdíjas szüleinket és nagyszüleinket veszélyezteti. Cégnevet és családunk nevét nem említem, hátha a cég vezetői úgy gondolják hogy…..
ostoros moszat (törölt) 2013.01.10 01:17:06
Ez az eset is mutatja, hogy attól, hogy valaki megöregszik, még nem lesz bölcsebb. Az ilyen öregembert gondnokság alá kell helyeztetni, mert ön és közveszélyes, elárubemutatózza a vagyonát és még a házat is a család feje felől. Aztán amikor meghal, akkor kell kérni a köztemetést, mert még a koporsóra valót sem tudja megspórolni a törlesztőrészletek mellett.

A procedúra megelőzése a lényeg: semmit nem szabad venni, amit nagyon kínálnak és soha vissza nem térő, csak itt, csak most megvásárolható, hatalmas kedvezményként állítanak be.
Olyan, hogy vissza nem térő alkalom NINCS.

Az külön szép, hogy áltudományos, nulla gyakorlati haszonnal bíró, gagyi, eladhatatlan árut adnak el öreg, leépült embereknek.
Bioptron lámpa, víztisztító, aura lófasz, energia geciség, mágneses derékalj...
aki ezeket akár 20 forintért is megveszi, az egy idióta.

Biankó papírt nem írunk alá, szerződést hazavisszük és átolvassuk, nem szégyelljük jogász segítségét kérni az értelmezéshez, ha ostobák vagyunk hozzá. Mondjuk ennek belátásához fejlett önismeret szükséges, ami a magyar emberben nincs meg általában.

Egyszer voltam ilyen árubemutatón, jött a tukmálás, nekem meg ökölbe szorult a kezem. Áltudományos bullshit, hogy a mágneses gyapjú derékalj mekkora jóság, minden bajra gyógyír, sok műfogsoros öreglány meg nyálcsorgatva hallgatta. Egy vastagon lefizetett orvos is ott osztotta az észt, hogy ez a ráktól a csontritkulásig mindent gyógyít.
Olyan helyzetet teremtenek, mintha kötelező lenne vásárolni. Még beépített lelkes öregjeik is vannak a közönségben, akik osztják a jó tanácsot a többinek.
Kaját megettem, majd eljöttem. Egyszeri alkalom volt, hogy lássam hogy működik ez a maffia. Ügyesek, hogy rohadnának meg. De hülyék nélkül nem élnének meg.
Bemutatkoztam; Kubatov elröhögte magát, kérte Bayer számát, én meg elküldtem neki sms-ben. Szerintem nem kéne arról értekezni, hogy mekkora tehetség a Zsolt és milyen kár érte; nem nagy tehetség, és nem kár érte. Bayer középszerű és félművelt Szabó Dezső-epigon,…..
ostoros moszat (törölt) 2013.01.10 00:13:07
@kolbászoszsömle: a bűnözés, a gyerekek bűnözésre nevelése, bűncselekményekben eszközként használása, ingyenélés, mindezek kulturális örökséggé emelése és így védelemben részesítése, társadalmi együttélés alapvető normáinak leszarása tényleg elfogadhatatlan a világ legtöbb részén

a köpönyegforgatás sem elfogadott kulturált helyeken
ostoros moszat (törölt) 2013.01.10 00:19:09
@Könnyen elkaptuk, uram!: Mer' az ostoros moszat már nem is ember?
Kirekesztő vagy mégpedig faji alapon!
A moszat legalább nem játssza meg, hogy neki van gerince, mint a bérbloggerek.
ostoros moszat (törölt) 2013.01.10 00:28:16
@Könnyen elkaptuk, uram!: Én ezt az erősödő hangnemet részben annak a számlájára is írom, hogy eltelt 4-5 év a két írás között, és közben nem előnyére változott a romák együttélési hajlandósága és jogkövetése.
Történt az elmúlt években havonta vagy két havonta egy sor olyan bűncselekmény, ami nem éppen jó színben tüntette fel a romákat. Beleértve a vezetőiket is. (Horváth, Mohácsi, Kolompár, Farkas) Aztán jöttek a jogvédők, akik a menthetetlent is mentegették. Ezzel még a visszafogottabb embereknek is tele lett a töke.
Éleződik a közbeszéd, mert éleződik a feszültség.
Én nem látom, hogy az élesebb megszólalások indukálnák a roma bűnözők akcióit. Inkább mindig egy-egy felháborító bűncselekmény után jön elő egy ilyen kifakadás valamelyik blogon, lapban.

Nem szép dolog ez a cigányozás, de én úgy látom, hogy ez is csak egy tehetetlen társadalom gőz leeresztése, puffogása, ugatása. Közben az okok maradnak érintetlenek, mert érinthetetlenek.