Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nadetényleg

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Történelmi Este 2013.11.18 09:01:00
Péntek este a Magyar Televízió úgy gondolta, hogy egy igazi médiatörténelmi pillanattal, mit pillanattal, egy egész műsorral ajándékozza meg a pár százaléknyi, hűséges és kitartó nézőit.Először is sikerült egy igazi nagyvadat becserkészni, személyesen Orbán Viktor…..
A bennem lakozó Török Gábor azt mondja, hogy akkor tegnap el is dőlt minden. Bár amúgy is tökmindegy mi lesz tavasszal, mert vagy Dumb vagy Dumber nyer, hát nem hótt mindegy?Titokban azért reménykedtem, hogy sikerül legalább egy picit ünnepelniük is, elvégre valami piros betűs…..
nadetényleg 2013.10.24 20:18:47
@Kalmár: Viktor kormányoz??? Hülye vagy? Ez nem kormányzás! Amit csinál az a popolizmus magasiskolája! Demagóg barom! Rezsicsökkentés?!?!?!? Háború?!?!? Kivel? Minek?
Tudod az a Viktorka történelmi szerencséje, hogy nincs ebben az országban egy közepes képességű cirkuszi MAJOM aki 2 értelmes mondattal meg tudná verni a választáson! Mert az MSZP-ben volt annyi hataloméhes barom, hogy ott maradtak , és lehet ellenük (félig jogosan) emútnyócévezni! De a sutyárak főnököd be van szarva, talán ő is érzi milyen "jó" munkát végzett, ha a legfontosabb dolga a Bajnait, meg a Fletót gyilkolni:-) Mert konkrétan az emútnégyév teljesítménye semmivel nem jobb, sőt... !
nadetényleg 2013.10.24 21:39:50
@Kalmár: Milyen számok? 3000 lenyúlása nélkül 88% lenne a hiány!
A versenyszférában kevesebben dolgoznak! A gazdaság 3 évig állt! Most éppen alig növekszik!
A kormány teljesítményéhez semmi köze a kierőszakolt rezsi faszságnak! Anélkül nagyobb lenne az infláció is! Nos milyen számok? Csak a lehúzás megy, maffia módszerekkel! Teljesítmény 0!
nadetényleg 2013.10.24 22:05:41
@monddazigazatmar: Össze vissza beszélsz:-)
Az okos Kósa 20% Lali monda hogy itt válság van:-) Érdekes a Lengyelek mentek végig felfelé! Most akkor van vagy nincs?
A nyugdíj azért kellett mert "eltőzsézik"! De az IMF hitelből megvett MOL csomagon éppen 35% több bukta van:-)
Viktorka mi a f... csak keletre jár tárgyalni? Lehet máshol nem állnak vele szóba?
"Ülj le, szar vagy.. "
Hétvégén a pihenésé a főszerep, így valószínűleg mindenki kerülte a nyugalom megzavarására alkalmas hírek befogadását, nagyon helyesen! A magyar politika viszont 7/24-ben pörög, és minden egyes apró, lábjegyzetes híre is roppant mód alkalmas a nyugalom megzavarására, főleg…..
Megjelent egy remekmű: Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című könyve! Összegezve ezt a tökéletesen felépített marketinggépezetet, és levonva a tanulságokat megállapíthatom, hogy a mi drága Nikink eladta a lelkét az ördögnek. Kinyitotta Pandora szelencéjét, ennek…..
Egyetlen nap, és az országos hókáosz kapcsán is csodálatosan megmutatták Orbánék, hogy milyen sajátosan gondolkodnak a magáncégekről. Utálják, szívatják, köpködik és adóztatják őket, de azért a kapacitásaikat, szolgáltatásaikat szeretik/szeretnék (ki)használni. 1,…..
nadetényleg 2013.03.16 19:14:13
@ColT: Te ökör! Szerinted bárki bármit ingyen csinál? Viktorka most könyörög nekik de amúgy meg fizessenek? Fizetnek mint látod és nem húztak el a picsába! Csak nem fejlesztenek! Minek, miből? Jó így a "balkánra"! Aztán ha beüt a menykű akkor azt a pár napot kibírja a lakosság!
Te sem költenél sokat olyanra aminek nincs értelme! A saját szemszögedből nézd! Az eladandó kocsidra sem veszel új gumit! Vagy ha Viktor azt mondja megteszed?
Orbán Viktor szerint a magyar gazdaságban hat mutatóból öt rendben van, tehát összességében nincs min aggódni, jól állunk:  "A magyar gazdaságban 5 mutató (államadósság, hiány, külkereskedelmi mérleg, folyó fizetési mérleg, foglalkoztatás) rendben van, egy…..
nadetényleg 2013.02.16 08:01:54
@Armand-Jean du Plessis: Én pont tegnap hallgattam végig a földhivatalban ugyan ezt! Az ottani ügyfelekkel foglalkozó embert is kényszerítették, hogy részt vegyen a tanfolyamon! Közölte mire ezt a sok baromságot megtanulja (2 év még) pont nyugdíjba megy! És nagyon nincs választása, mert amúgy fél hogy kikurják! Ez az egész a Navracsis baromsága! Teljes a káosz és a fejetlenség!
nadetényleg 2013.02.16 10:41:56
@Kard: Ez a lényeg! És ez még kb 10 másik szktorra is igaz!
Emberek százai tolonganak a friss zöldségekért és gyümölcsökért. Egy embert meg is sebesít a tömeg, többen eltorzult arccal nyomulnak át az előttük állókon, hogy hozzájussanak az ételhez. Ez a jelenet a minap nem valamely fejlődő ország aszály sújtotta vidékén történt…..
nadetényleg 2013.02.08 07:49:21
@Lindalinda: Te ha a szocik olyan erősek lennének, hogy a diákokat, a tanárokat, éhségmeneteket tudnànak szervezni akkor nem itt tartanánk;-) De gondolom a TV székházhoz, meg a békemenetbe önként, és dalolva ment mindenki! Mekkora nagy agyad van:-) De kiváncsi vagyok meddig lehet még 8 évezni??
Az egykori kettéosztott Németország keleti felének, az NDK-nak a hivatalos megnevezésében szerepelt a "demokratikus" kifejezés, holott az országnak sokkal kevesebb köze volt a demokráciához mint a nyugati szomszédjának. Észak és Dél-Korea tekintetében még manapság is ez a helyzet.…..
nadetényleg 2013.02.07 18:32:47
@wotan: Na látod az első 2-ben igazat adok neked. Csak a gazdaságról pár szó, csak úgy mint a hülyének nézésről?!?!?! Azokat nem olvastam értékes soraidban:-)
Végül is a post is arról szól.
nadetényleg 2013.02.07 18:36:35
@wotan: És még egy kérdés:-). Miért éltél 25 évet "nyugaton"? Csak nem a kommunisták, és az 1 párt rendszer miattl mentél el?
nadetényleg 2013.02.07 18:48:18
@wotan: Hát más esélye nincs az országnak! De ha neked lehetett akkor azt remélem elismered másnak is lehet. Csak pont az a fura, hogy ez most történik mikor a nagy Nemzeti kormány van! És tudod mi a gáz? Én az ország legfrekventàltabb helyén lakom, de a fiatalok 2/3 külföldön dolgozik! A pénz miatt!!! Ha ez így marad tényleg végünk lesz! Még 3-4 száz ezer nyugdíjjas és annyi!
Többszöri nekifutásra 2012. szeptember 11-én fogadta el az országgyűlés Lázár János egyéni képviselői indítványát, így idén júliusban állami kézbe kerül a cigarettaárusítás. Ennek eredményeként a jelenlegi 40 ezer dohányterméket kínáló üzletből hozzávetőleg…..
nadetényleg 2013.02.07 09:28:16
@3dom'f'speech: De azt remélem felfogod, hogy ezt nem azért csinálták mert meg akarják védeni az egészségedet? Hanem a LÓVÉ miatt!!!!
nadetényleg 2013.02.07 09:41:13
@igi1: Az államnak kell a pénz! És nem az egészségről szól! Mint a 1 kommentelő, nagy ésszel megjegyezte:-)
Bár az Európai Unióhoz való csatlakozástól sokan fellendülést és jóléti országot vártak, a magyar gazdaság az elmúlt 10 évben, leginkább belső okok miatt, gyakorlatilag egy helyben toporgott. Ha igazán korrektek akarunk lenni, akkor a magyar gazdaság sajátos problémáit…..
nadetényleg 2013.01.28 18:26:17
@no successful: Akkor sikerült egy korcs demokrácia alapjait lerakni akkor! És mivel demokrácia, ezért nem lehet diktatórikus eszközökkel változtatni rajta:-(
nadetényleg 2013.01.28 16:11:45
@Muhammad Aliyah: Pont ez a baj:-) Van a szar, és a szarabb! Szerintem ez ami most van a szarabb változat! Nem tudsz semmit mondani a gazdaságban (csak azt nézzük most) ami jobb lett volna!Haverok-buli-fanta megy ugyan úgy csak kicsit gátlástalanabbul! A gazdaság áll! És "kicsit" elfogult 1-2 dolog! Ezen kívül minden remek:-)!
nadetényleg 2013.01.28 17:48:47
@Önnek megyünk: Akkor lehet adni ha előtte megtermeltük! Mit termelt ez az ország?? Itt a multik robotokkal dolgoztatnak!! A hasznot meg haza viszik! Mert rossz a szabályozás! És a mindenféle válságadókkal meg azt érték el, hogy ugyan azt a pénzt hazaviszik, csak 0 marad fejlesztésre! Nagy ötlet volt az biztos! Több pénzt kell tőlük elvonni de nem ilyen barom módon! És most lehet 1-2 dologra per pill lett pénz, csak hosszú távon szopacs van mert nem termelünk új értéket! A vezeték adó miatt van olyan aki inkább visszabontja a TV, net hálózatát mert többe kerül mint a bevétel! Ez a cég biztos sok adót fog fizetni! Vagy nem! El lett ez rontva még az elején, és senkiben nem volt mersz megváltoztatni! Bár vikièk nagyon igyekeznek a kommunizmusba:-).