Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prézli Péter (törölt)

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van nekünk ez a jó Viktor Mihály, Magyarország korszakos miniszterelnöke, akit mindenki csak bírál, kritizál, bánt. Mit tehet szegény az ilyen félázsiai bandával, akik meg sem érdemlik Őt? Emberként biztos rosszulesik neki, hogy látástól vakulásig értünk dolgozik, naponta…..
Mi történik? Shooting Bréking! 2015.01.20 20:07:38
Egy percig sem vitatom, vezérünk (pontosabban háttérmunkásai) mindig profi módon volt(ak) képes(ek) minden kommunikációs helyzetet marketingelni. De még mennyire! Gondoljunk csak például a tavalyi önkormányzati választások előtti „mindent átadunk, akkor is, ha csak majdnem…..
Országszerte egymásba érnek a tüntetések. Hajnalban átnéztem tizennyolc megyei napilap online változatát, és azt vettem észre, hogy összemosódtak a hétfői és a keddi események. Akadt olyan szerkesztőség, nem is egy, amelyik nem vette le a Liga-féle tüntetésekről tegnapelőtt…..
A bukás nem az amikor a miniszterelnök nem miniszterelnök, a kormánytag nem kormánytag többé. A bukás akkor jön el, amikor egy kormány elveszti annak az esélyét, hogy a terveit, elképzelését megvalósítsa. Az agónia hetekig, hónapokig, akár évekig is elhúzódhat, akár…..
Prézli Péter (törölt) 2014.12.11 20:53:23
Ötödik alkalommal kerültek díjazásra a legkiemelkedőbb energiatakarékos háztartási termékek. A gyártók az elmúlt egy év során bevezetett termékekkel nevezhettek a megmérettetésre, melyek öt kategóriában lettek díjazva: LCD/LED televíziók, hűtőkészülékek, mosógépek,…..
Néhány nap különbséggel hárman is elhagyták az alapítók közül Fodor Gábor Magyar Liberális Pártját. Az Egyenlítő több egymástól független forrása szerint Popper Gábor azért hagyta ott Fodorékat, mert a pártelnök nem tudta igazolni, hogy nem a Fidesz pénzelte a párt őszi…..
Jon Stewart tréfás hírműsora is úgy érezte, hogy nem lehet szó nélkül elmenni a frissen kinevezett Colleen Bell nagykövet/szappanopera-producer mellett, aki biztos jól fog jönni majd az országnak, ha feltűnik Orbán Viktor gonosz ikertestvére, Fernando. Az argentin nagykövet sem…..
Úgy izgulok, mint katolikus diakónus a részeg garázdaság utáni szabálysértési eljárás alatt: bazz, gyökerestől fordul fel az MSZP élete.  (via) - Pernahajder Kapitány lehetetlen fogadásokban megnyilvánuló szerencsejáték szenvedélyét szankcionálják,  - ismét elválnak…..
Feleim, bántsák a Viktort! Ámerika bántsa a Viktort. Rendre jönnek, vagdalkoznak: Washington Post, The New York Times, és most már a Wall Street Journal is. És hát ugye az a baj, hogy ezek mind nem a Magyar Hírlapot és a kurucinfót összekötő tengely mentén elhelyezkedő…..
A magyar energiaszektor jelenleg súlyosan ki van szolgáltatva a keleti országoknak. A kőolaj gyakorlatilag egyedül Oroszországból, a földgázimport is Oroszországból és a FÁK országaiból érkezik Oroszországon és Ukrajnán keresztül. Erre most Orbán a Kreml színe elé járul, tiszteletét teszi az orosz…..
A Magyar Hírlapban publikáló Bayer Zsolt mond néha méretes marhaságokat, például ezt itt ni, lehet rajta szörnyülködni, meg röhögni is, kinek milyen a vérmérséklete ugye, de az azért nagyon vicces, amikor a nagy megmondóember egyik nagy költőnket keveri a másikkal. Bayernek ma a…..