Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tegzesdani

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az orvosaim dr. Ferenc József és társa Dr.II. Ulászló is azt mondták az állapotomra, hogy „ Minden nagyon jó, minden nagyon szép” és hogy dobzse, dobzse. Nem utolsó sorban Dottornéni is azt susogta, hogy jól alakulok. Elhagyták a sejtnövelő injekciókat így már csak egymás közt szaporodnak a…..
tegzesdani 2016.04.13 19:10:33
Fantasztikus utazás Apláziába Aplázia nem Mauritius és Maldív közt található. Aplázia sok ezer mérföldre a sovány malac faszától, lóg a semmi ágán. Térképen ne keresd. Eljutni mi sem egyszerűbb volt, mint a halandó Jézus testem átadni az orvostudománynak. A kezelések során kiirtották a teljes…..
Burger Blog Mjam, Szentendre 2015.10.02 09:59:40
Nem is olyan régen városhatáron túlnyúló kiránduláson jártam, és egy olyan karibi étteremre leltem, amely minden településnek a dícséretére válna - burgerügyileg legalábbis biztosan. A Mjam a város belsejében helyezkedik el, totál hangulatos, bár a karibi fless még annyira…..
tegzesdani 2015.10.03 07:14:21
Mozgalmas és szakmailag roppant értékes időszakon vagyunk túl. Aktívan végigsütöttük a nyarat, különféle rendezvényeken. Mindenekelőtt Etyeken, illetve legutóbb, a Fűszerész meghívásának köszönhetően a Szigeten, ahol a műszaki csapat főhadiszállásán rendeztünk be egy…..
tegzesdani 2015.09.06 18:50:54
@bestpixel: Minden fűszernek az a legjobb, ha frissen őrlik vagy darálják. A borsnál különösen érdemes frissen őröltet használni, az őrölt borsokban sajnos sokszor nem az egész bors van ledarálva, hanem a leeső részeket teszik bele (maghéj, szár, törmelék - és még ki tudja mi?).
  Egyszerűnek tűnik a válasz, de sajnos még az se mindig igaz, hogy piros magyar paprikából. Pedig nem bonyolult a képlet: jó paprikából, egész éves odafigyelésből, a szülőktől örökölt szakértelemből és rengeteg munkából lesz igazi magyar pirospaprika. Mi megnéztük…..
Fűszerész Az első recept 2013.09.27 17:46:03
  Ezen is sokat matekoztunk: mi legyen az első? Egyszerű, vagy szofisztikált, magyaros vagy nemzetközi, fűszeres vagy semleges?   Hogy végül ez lesz az első, az egy visszatérő vicces élményünknek köszönhető. Aktív fűszerészként időről időre belefutunk főzőversenyekbe…..
Régóta tervezgetjük a blogot, sokszor megígértük magunknak és néhányszor másoknak is, hogy belekezdünk. Mostanra álltak össze az ehhez szükséges dolgok (mindenekelőtt a bátorság :) )annyira hogy valóban bele is vágjunk. Hat éve élünk együtt fűszerekkel, egyre többel, egyre…..