Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZoC

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március vége, itt a nyuszi és még a hó nem olvadt el s véleményem szerint a napi melegrekordoktól sem kell még tartanunk de semmi gond. Személyes tapasztalatból tudom, hogy senki sem veszi elő szívesen a kezét a jó meleg kabátzsebből vagy a kedves kesztyűjéből, ha éppen zenét…..
Ugyan a CES-en nem villantott akkorát a HTC, de a februárban megrendezésre kerülő barceloniai MWC-n vélhetőleg annál nagyobbat fog. Ekkor mutatja be az M7-nek keresztelt új készüléket, amely a One X-hez hasonlóan 4.7 hüvelykes megjelenítőt kap. A felbontása pedig valószínűleg…..
A Samsung ma bemutatta az első hajlékony kijelzőt a CES-en Las Vegasban. Az eszköznek a "Youm" fantázia nevet adta a vállalat. Fő célja természetesen a kompaktsága mellett az az, hogy sokkal jobb minőségben jelenítse meg a színeket és ehhez megfelelő kontraszt is társuljon hozzá…..
Hétfőn mutatta be az Nvidia legújabb chipset-ét. A sajtó csak ettől volt hangos. Ma azonban a Qualcomm is bejelentette új generációs Snapdragon termékpalettáját. A képzeletbeli dobogó csúcsán a Snapdragon 800-as áll amely négy Krait 400 magot használ ezeknek maximális…..
Rengeteg pletyka, kép jelent már meg  a hivatalos bemutató előtt a Sony két idei csúcskészülékéről. Ma hajnalban azonban hivatalosan is bemutatták az Xperia Z-tés ZL-t. A két készülék egyértelműen a high-end kategória csúcsára tör. Mindkettő kijelzője 5"-os…..