Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krumplimalac

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak csomagolások amik indokoltak, vannak amik feleslegesek, és vannak azok, amiktől az embernek még a bicska is kinyílik a zsebében ha nem vigyáz. 1. Narancsok szépen és gondosan elkülönítve egymástól, nehogy összevesszenek: 2. Ezek már barátságosabb citromok, ők mehetnek kettesével: 3.…..
Krumplimalac 2018.08.07 11:53:35
@Fue: Koszi az infot! Altalaban utananezek a gyanus dolgoknak, de ez szamomra tokeletesen hiheto es elkepzelheto volt.
A következő képek a szülés előtt és főleg után készültek női testekről, a maguk valóságában Photoshop és retus nélkül. Nem olyan nőkről, akik három nappal szülés után már a régi formájukat hozzák, a képeken legalábbis, ott a tökéletes bikini body és az édes…..
A kép természetesen csak illusztráció és a Mindennapi hülyeségek blogon jelent meg, csak nagy hirtelen nem találtam más kiadó lakásos fotót, ez meg tök jó, nem? Nem is olyan rég szedtünk össze egy nagy kazal "remek" sztorit az albérletek világából. Van ahol a…..
        Szeretnék mindenkit kicsit leszállítani a földre az e-cigi nem csodaszer, nem leszoktatási eszköz és nem olcsó. Sajnos kezd ebben a kérdésben is elharapózni a hisztéria a hurráoptimizmustól a káros és veszélyes véleményekig minden megtalálható és a középen…..
Krumplimalac 2012.06.10 14:31:40
@Csibészgyerek: ezzel vitatkoznék, 18 éve dohányzom, napi egy doboz minimum megvolt. Attól a pillanattól, hogy hat hónappal ezelőtt kézhez kaptam az e-cigimet nem szívok hagyományos cigarettát, a konstrukció ami használok számomra tökéletesen megadja azt a dohányzásélményt, amire szükségem van.
Krumplimalac 2012.06.10 19:41:13
@Csibészgyerek: azért írtam, hogy számomra tökéletesen helyettesíti a normál cigit, mert nekem például eszem ágában sincs leszokni, de költséghatékonyabb megoldást kerestem. Igen, ilyen szarházi vagyok :)
...persze nézőpont kérdése, a lényeg, hogy a bré melyik végén állunk. Ha haszonélvezők vagyunk, akkor ez az ország egyik legjobb állása, ha (adó)fizetői, akkor bizony -finoman szólva- a picsába küldjük az illetőt.Az állás nem itthoni, hanem Brüsszelben található, a cehhet…..
Sokat gondolkoztam, hogy megírjam-e a tapasztalataimat ezzel kapcsolatban, most úgy döntöttem megteszem. Okulásként annak, aki olvassa! Talán az elmúlt évek során már sikerült tárgyilagosan, érzelmektől mentesen letisztázni a történteket, ha meg mégsem, akkor elnézést kérek, de…..
Krumplimalac 2010.07.16 15:31:55
@P75: Ma már nem röhögnek ki és nem mondják, hogy gyere vissza fél-egy év múlva. Egyrészt azért nem, mert népbetegség lett a meddőség, másrészt az orvosnak/intézménynek is érdeke, hogy fizessünk mint a katonatiszt és megkapja a páciens után járó fejpénzt.

Az meg, hogy nem vállalnak fiatalon gyereket az emberek nem teljesen helytálló. Én 22 éves korom óta szerettem volna gyereket, 31 voltam, mire végre megszületett. A kisgyermekes ismerőseim mind hosszú éveket vártak a babájukra. Jómagam fél év után mentem el orvoshoz, meg is kezdtük a kezelést, aztán 2 év után abbahagytuk. 2 éve megint nekiálltunk,nagyon megviselt mindkettőnket a sikertelenség, a lombikig már nem mentünk el, úgy döntöttünk nem is kell gyerek. 2 hónap múlva spontán összejött.
Ugye a nyelv amit használunk az folyamatosan változik, mint tudomány pedig csak leírja azt, amit mi művelünk vele. Soha nem venném a bátorságot, hogy valakit szemtől-szembe vagy írásban kijavítsak, de továbbra is élek a ius murmurandival, amikor a sajtóból köszönnek vissza a…..
Elkezdek recepteket posztolni, leginkább azért, mert a konyhában szinte mindig improvizálok, így aztán el is felejtem őket, pedig van köztük, amit szívesen megcsinálnék újra. Ezt a halványan paellaszerű fogást pár napja rögtönöztem, miután kiderült, hogy a Globalizált Világ…..
    Az SZDSZ után újabb liberális alakulat tűnt fel a magyar politika horizontján, az ún. „újkorcsoport”. Mivel frissen alakult közösségről van szó, érthető, hogy alig látszanak, mindössze egy blog: (http://ujkorcsoport.blog.hu/2008/10/) és az olaszliszkai…..
Vastagbőr A legnagyobb kocka 2008.10.12 17:13:00
Íme Bradster kis játékkuckója, ahol minden nap játszik egy kicsit a World of Warcraft online szerepjátékkal. A srácnak 36 darab előfizetése van és 11 gépen tolja egyszerre a 42 karakterével. Saját klánja van, a "We Are Prepared" melyben a 33 sámán karaktere ott figyel.…..