Regisztráció Blogot indítok
Adatok
transfaux

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arany Kornél A tükör nem hazudik 2016.10.17 09:00:08
Minden és mindenki hazudhat neked. A társadalom, a csajod, a faszid, anyád, apád, a tanárod, a kormány, a buszsofőr, a lakótársad, a tévé, az újság, a szomszéd. Sőt, még saját magadnak is hazudhatsz. De egy dolog egészen biztosan nem fog neked hazudni: a tükör. Amikor odaállsz elé, amikor belenézel,…..
(Kérésre) Wait For You Várok Rád It started with a kiss and turned out something else.The blood coursing through my veins I think of no one elseI never believed in much but I believe in this.I'm incomplete without you, I'd kill to taste your kiss. Egy csókkal kezdődött, de…..
Az együttes egyik legismertebb száma, nem is olyan régi. Persze ahhoz még idő kell, hogy olyan klasszikussá váljon, mint az In The End vagy a Numb. Burn It Down Égessük porig The cycle repeatedAs explosions broke in the skyAll that I neededWas the one thing I…..
A Muse-t is nagyon felkapták az utóbbi időben, ők írták az nyári olimpia nyitódalát is. Eddig már három Alkonyat-filmhez adtak zenét. Ez a szám nem hozzá készült, és megvan jó pár éves, de még mindig megállja a helyét a mai számok között…..
Címét a legnevesebb szabadulóművészről, Harry Houdini-ről kapta. Kérdéses, hogy miért, de a lényeg megvan: a zene ritmusos, a dallam fülbemászó. A dal akár egy buliban is megállja a helyét, a klip pedig rendkívül fantáziadús és igényes. Csak ajánlani tudom!…..
Az utóbbi években nagyon megnőtt a My Chemical Romance népszerűsége, talán a hatalmas stílusváltás miatt, amit a legutóbbi albummal együtt mutattak be. A Danger Days: The True Lives Of the Fabulous Killjoys című albumról ez jött ki legelsőként, és szerintem azóta is ez a…..
Alig pár éves ez a szám, régebben nagy sláger volt. Lehet rajta nosztalgiázni. A hangzás magával ragad, az énektől és az effektektől egész álomszerű az egész. A klipnek pedig csodás hangulata van, szerintem titeket is el fog varázsolni, ha nem is hallottátok…..
Mivel új vagyok, kezdésképpen egy saját, youtube-os fordítást teszek ki. A VIVA-n már biztos ti is hallottátok ezt a számot. Sziasztok! Remélem, tetszeni fog! Leni   Hey! Hey! Hey!I don't like walking around this old and empty houseSo hold my hand, I'll walk with you,…..