Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amsz

0 bejegyzést írt és 766 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vacakol az net? Drága a telefon? Ugyan! Az elátkozott 29-es körzet lakói örülnének, ha ilyen szokványos problémáik lennének!  A UPC honlapján külön aloldallal (Üdvözöljük a 29-es körzet oldalán!) rendelkező szolgáltatási területre ugyanis évek óta nem sikerült…..
Eredetileg egy másik poszt lett volna itt, de Chimie levele felülírta az eseményeket. A Telenor ugyanis egy nem túl szimpatikus húzással először aktivált egy új szolgáltatást, aztán értesítitett a népet róla, mintegy mellékesen említve, hogy, ha nem mondják le, három…..
Levélírónk nem írja, hogy a telefonja vízben/sörben/Balatonban is landolt, a márkaszerviz mégis oxidációra hivatkozva vonta meg a garanciát a készülékre. A Cordon nevére keresve több fórumban is hasonló ügyekre panaszkodnak. Ezek jogosságát persze innen nem lehet eldönteni,…..
Értjük a posztoló fájdalmát és felháborodását, de egy együttérző hátlapogatáson kívül sok mindent azt hiszem nem tudunk ezúttal felkínálni, tekintve, hogy az éves parkolási matrica megléte nincs összefüggésben a tilosban parkolással, az meg nyilván nem a közegeken…..
amsz 2014.12.01 17:03:43
@Trunkel: Közteresnek honnan kéne tudnia, hogy másnap reggel el fog menni? Honnan kéne tudnia- hogy másnap hajnali 5-kor nem jön-e áru a boltba?

Tehát nem gennyláda volt hanem végezte a munkáját. Jogos a büntetés.

Fogadni mernék, ha ő lenne a boltos, és egy ilyen paraszt miatt nem tudnának normálisan rakodni, akkor azért menne a picsogás, hogy mekkora tahó aki odaáll, és a közteres miért nem bassza meg 300 ezer büntetésre.
amsz 2014.12.02 10:20:21
@_krampampuli_: Akkor IJ. Azért mert nincs parkolóhely attól még nem lehet megállni sem az út közepén, sem tiltott helyen sem a járdán .. stb.
Elég emlékezetesre sikeredett az Extreme Digital idén bevezetett karácsonyi szezonnyitó eseménye. A hazai Black Fridayt ugye a hagyományos amerikai időpont előtt egy héttel sikerült megrendezni úgy, hogy a nap jelentős részében az agyeldobós akciók helyett hejre kis hibaüzenet…..
amsz 2014.11.28 16:23:36
@atörökk: Szerinted az edigital egy sima tárhelyszolgáltatónál van?? HAHAHAAA
Van jópár saját szerver ami a hétköznapokra bőven elég. Ha van egy ilyen akció és a napi terhelés 5-10x kapja nem csoda hogy lerohad.
Erre az egy napra eszközt befektetni nettó baromság.
Nagyobb cégeknek is állt már hasonló miatt a weboldala.
amsz 2014.11.28 17:38:20
@atörökk: Ezt írtad: "tárhelyszolgáltatóval"

A tárhelyszolgáltató nem ad bérbe szervert. okostóni
Hát ez nem egy sikersztori. De vajon a Tesco rendszere nem működött a múlt héten vagy szegény olvasónk van elátkozva? Más is tapasztalt kiszállítási anomáliát? És egyáltalán miért kellett törölni és még egyszer leadni a rendelést? Szia! Nem tudom, hogy volt-e téma már…..
amsz 2014.11.27 17:08:19
@igi1: Legalább megnéznéd a tesco oldalát mielőtt ilyen okosakat mondasz.

Amikor beregisztrálsz megadod a címedet is. Majd kell választani időpontot a kiszállításra az előre felajánlott időpontok közül.

Most hozzám csak szombatra van időpont. Gondolom ők is összeszedik az egy helyre menő csomagokat.
Én nem tudom, ki, hogy van vele, de egy akciósan 23 ezres pulóver nekem ne szöszöljön, hanem énekeljen, öntisztuljon és néha lepjen meg vacsorával is! Tisztelt Tékozló Homár! Egy kis történetet osztanék meg önökkel, a Gant Outlet Man Biatorbágy üzletében vásárolt rossz…..
A számlázási cím az számlázásra szolgál, slussz-passz - mondja a Telenor. Nem-Telenorként sejtésem sincs, mért ne kérhetné valaki a komplett levelezését egy postacímre, ha a számláknál ez megy, de megpróbáljuk megtudni, mi ennek a nagy szigorúságnak az oka. Kedves…..
Ön figyeli a bankköltségek alakulását? Jóhogy! Az ötödik bankomat koptatom. Figyelek és sírok, de a macera miatt nem váltok. Tojok rá. Úgyis népnyúzó az összes. Poll Maker Levélírónk, Andor láthatóan nem egy hebrencs fajta. Szerintem aki legalább a…..
Olvasónk szerint a fuvarozáson túl extra bűvészmutatvánnyal kedveskedik utasainak egy taxis Pesten. Ő érthető módon, boldogabb lett volna csak az alapszolgáltatással. (Kedves kommentelők, mielőtt szédszednétek a posztert, hogy mért ült egy hétig a sztorin, szeretném jelezni,…..
Lehet ekézni a posztolót, hogy mért nem ragaszkodott a két dobozhoz, vagy miért nem állt le izmozni, hogy szerinte többet kéne fizetnie, de az elég egyértelmű, hogy az IKEA honlapja és a valóság párhuzamos univerzumok széleiről integetnek egymásnak. "A leírás a „képről…..
amsz 2014.11.24 15:52:01
@CsakMintTe: Látom te sem érted.
Van 1 doboz az ágy. És van egy másik doboz az ágykeret.
Az ágykeret opcionális. Azt veszed hozzá amelyiket akarod. Az IKEA ára egy konkrét típussal számolt. Mivel ezt nem vitték a pénztárhoz nem is számolták fel neki. Ha odaviszi akkor annyit fizet amennyit a weboldalon lát. Ha egy drágább ágyrácsot visz akkor többet fizet.
Bejelentem nektek, Mekk Elek neves egyetemes ezermester ehelyett telepedett meg! Péter netet szeretne. Mekk Elek megy, szerel. De Péternek nem kell e mester remeke. Helyette jegyzetel, neheztelve elemez rettenetes helyzetet. Emellett felkeres beszervezett embert, meg epekedve les…..
"Ilyen probléma HP patronnál nem is létezik. Azért nem létezik, mert én még soha nem találkoztam vele." Politikushoz méltó érvelés, bár a köz nevében remélem nem gondolkozik pályamódosításon a Patronbox Arrogánsfőnöke. Szőkenős panaszkezelés a Patronboxnál Biztos te…..
amsz 2014.11.21 09:48:20
@faszópo: Annyira hogy a weboldaluk nem elérhető.
Ha megkérdeznénk, 10-ből 12-en mondanák, hogy a szolgáltatóknak csak addig fontos az ember, amíg át nem szerződik hozzájuk, erre jön Feri, aki épp azzal a ritka dologgal találkozik, amikor a hűséges ügyfeleknek jár valami plusz. Persze a fő problémája nem is ez, hanem a…..
"...egy túracipő volt, amit utcai használatnak tettek ki...”- a Decathlon ezzel a brilliáns érveléssel utasította el a városi terepen két hét alatt kinyúvadt cipő miatti panaszt. Hát igen, elképesztő, hogy milyen felelőtlen emberek vannak. Nemhogy vitték volna szerencsétlen…..
Mai lol: Paliról 24 órában gondoskodik a UPC, nem is értem, mért nem örül ennek. (lolindian.com) Kedves Homár! A T-home lassú és drága de legalább stabil ADSL helyett rendeltem UPC olcsó és gyors de megbízhatatlan netet anyagi okok miatt. Online megrendelőn beikszeltem, hogy…..
Eszter a Lenovóból való kiábrándulásának pillanatait dokumentálta. A pillanatokat, amik közül az szinte semmi volt, hogy a tabletet csak nehezen lehetett bekapcsolni, mert aztán jöttek az IMEI-számokkal kapcsolatos wtf-pillanatok. (Az IMEI-számok mobileszközök azonosítói.) És…..
Évek óta megy a termékbemutatós átverés, és oké, hogy néha kicsit változik a körítés, de azért csak volt már cikk erről a Blikkben is, hát hogy lehetséges az, hogy még mindig vannak akik bedőlnek neki! Szerintem mindenki beszélgessen el gyorsan a témáról a nagyival meg a…..
Ügyes. Osztogassunk akciós kupont, ezzel ültessük be az örök konzumáló bogarat a vásárló fülébe, majd amikor élne a hirtelen rászakadt jósággal bumm! áruljuk el, hogy a szerencsehozó kupon csak a hupililára érvényes, erre a helyes libafosszínűre nem. Sajnos ez a…..
Az eddigi haveri beszámolók és a cakk-pakk 2 panasz alapján úgy tűnt, egész jól működik a BuBi-ügy, Klári beszámolója szerint viszont maga a Szahara került a gépezetbe. Sziasztok! Egy nagggggggyon negativ élményt szeretnék BUBI bringák napijegyes használatával…..
amsz 2014.11.12 14:30:29
@dailyvicodin: itt most kinek is kéne figyelnie a poszolóra?
amsz 2014.11.12 16:16:24
@Roltii: Lehet ezt hagyta ki a poszter:

"Az elektronikus lakattal a bérlés időtartama alatt bárhol és bármikor leparkolhatjuk és/vagy lezárhatjuk a kerékpárt, ehhez nem kell gyűjtőállomást keresni. Rögzítse a kerékpárt az elektronikus lakattal szabályosan és úgy, hogy az ne legyen elmozdítható. Az elektronikus lakatot azonban soha ne rögzítse a kerékpár saját kerekéhez, mert a kerékpár ettől még elmozdítható marad. Segítségével ugyanígy le is adhatjuk a biciklit a gyűjtőállomások extra támaszán, ha minden dokkolóállás foglalt. Ekkor a kerékpár hátulján található fedélzeti számítógépen mindenképpen jelezni kell, hogy a használatot befejeztük, nem pedig parkolunk (Lead – OK gomb). Amennyiben ezt a műveletsort kihagyjuk, a rendszer tovább számlálja a bérlési időt."
amsz 2014.11.12 16:35:15
@Roltii: De nehogy már azt mond hogy user betolja a bringát, és semmi visszajelzés nincs?? Ezt nem akarom elhinni.
Klasszik naiv ügyfeles eset. De, ki felel a félresikerült üzletből fakadó károkért, ha az üzletkötő bénázott? Fizetni egyelőre természetesen az ügyfél fizet, akinek a matematikai képességeit lássuk be eléggé elhomályosítja a bika, hiszen 45 ezernek 35 ezer az nem a fele,…..
Hát az attól függ, hogy hány órakor kérdezzük - a helyes válasz, mert lehet, hogy 285 ezerért, 10  perc múlva meg 400-ért, ha elég jó ütemben jön egy rivális licitáló. (Nesze neked nap kérdése: élelmes vagy nyerészkedő az AAA? Használt autókkal kereskedő…..
Márk több lépésben döbbent rá, hogy nem azt és nem olyan állapotban kapta, ahogy kérte, erre csatába indult. Innen a meleg szobából a bánatos sarki macska döntse el, hogy mi történt, mikor és hogyan érte inzultus a szerencsétlen mikrót, valaki tényleg megpróbálta-e bénán…..
Hát, itt igencsak oda kell tennie magát annak, aki eltökélte, hogy megszerzi a webshopban megrendelt cuccát! Mondjuk a krokodilokkal teli folyót és a lengő kőgolyókat kihagyták, pedig az is lehetne, ugye. Tisztelt Homár!A csatolt válaszüzenetet kaptam egy jól "rugalmasan"…..
amsz 2014.11.06 14:17:09
A klasszikus telefonkönyves csaló mellett kis vadhajtások sarjadtak, legalább is Szundi levele alapján. Ők úgy tűnik a nyomda- és postaköltség helyett inkább a telefon és futár duóra alapozzák a bizniszt. Nem tudom milyen sikerrel. Más hallott róluk? (A lényegretörő…..
amsz 2014.11.06 10:24:28
@Ddodi: ha egyiknek sem tagja, akkor kb 12 mp után kellet volna lecsapni a telefont, és nem pedig azon elmélkedni, hogy mikor hova léptem be amire nem emlékszem