Regisztráció Blogot indítok
Adatok
webvandor

3 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JogÁsz A jognak asztalánál 2018.03.03 12:31:34
Czeglédy Csaba ismét börtönben van. De hogy ez miként, s hogyan történt, ahhoz a hatóságoknak nem mindennapi törvénysértések sorozatát kellett elkövetniük. Kép: 24.hu Haladjunk lépésről lépésre. Czeglédy Csaba 8 hónapja volt már előzetesben a NAV által indított büntető ügyben, melyet az…..
Az évszázad művészi bűntette – sokan máig így emlegetik Philippe Petit őrült mutatványát, amikor egy, a WTC ikertornyai közé kifeszített acélkötélen egyensúlyozva nyolc fordulót tett az északi és a déli torony között. A francia Philippe Petit tizenévesen ismerkedett meg…..
Kisebb vihart kavart tegnap, amikor kiderült, Ákos zenéjével felturbózott darabot rendelt az Operaház az 1956-os forradalom 60. évfordulójára. A darabot látatlanban nem minősíteném előre, lehet akár jó is, a témája meg mindenképp érdekesnek ígérkezik, de az "Ákos darab az Operában" szóösszetétel…..
1994. szeptember 23.-án, az L.A. Times negatív kritikája miatt többek közt egy 900 fős, de szinte üres moziban mutatták be az azóta minden idők legjobb filmjévé avanzsáló börtön-drámát, amit manapság épp emiatt a titulusa miatt szokás leszólni. Nem azt mondom, hogy a világ…..
Rengeteg mindenért gyűlölhető a Fidesz, de úgy látszik, a magánnyugdíjpénztárak lemészárolásába minden elképzelhető mocskukat belesűrítették. Ha egy embernek lenne ennyi rossz tulajdonsága, környezete jó esetben ignorálná, de lehet, hogy likvidálná. Úgy tűnik viszont,…..
Az eredeti kép és hír. 2014. október 26-án, vasárnap este több tízezer magyar ember - köztük nagyon sok demokratikus fiatal - a budapesti Hősök terén egy különös, egyedülálló mobiltelefonos "requiem" keretében gyászolta meg egy bukott párt erkölcsi haláltusáját. A Fidesz…..
Szomorú fordulatot vett az MSZP-n belüli küzdelem. Mesterházy Attila, érzékelve, hogy másfél éves tevékenysége nyomán a párt tapodtat nem lépett előre, döntő lépésre szánta el magát. Immár úgy gondolkodik, mint Orbán Viktor: a Fidesz elnöke bezáratná Gyurcsányt, ő meg…..
webvandor 2013.11.28 17:59:06
@high up!: Annyi ostobaságot írsz, hogy szót sem érdemelsz. Amúgy tisztán látszik a számtalan kommentedből, hogy bérmunkás vagy. Csak sajnálni tudlak.
A nyugat.hu úgy tudja, hogy a Pannon Lapok Társaságához tartozó megyei lapoknál új munkaszerződést akartak aláírattatni a fotósokkal, ami jóval kevesebb pénzt, cserébe jóval több feladatot rótt volna a munkatársakra. A PLT lapjainál dolgozók erre válaszul megalakították a…..
  Udvarházy úr múzeuma WEBWANDOR Sokszor leírtam már, és bizonyára fogom még ismételni magam. Érdemes a világhálón vándorolni (ezt egy webwandornak elhihetitek) mindig találok valami érdekeset, de sohasem úgy, ahogy azt vártam. Igazából, magyar származású…..
 Sokféle üdvözlőlapon gondolkodtam, amit feltölthetnék ide, hogy boldog új esztendőt kívánjak nektek. Helyettük ezt a szívszorító, de erőt adó, és felemelő történetet találtam. Hogyan képes három vietnami menekült nő belefogni egy reménytelen kalandba, amelynek a…..
webvandor 2013.01.08 11:37:26
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..