Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szar az új index dizájn

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl sok a diplomás? Túl kevés a fóka? Az Európai Unió támogatja a mobilitást és a diplomások számának emelését, a legtöbb tagállam sokkal többet fektet a felsőoktatásba, mint mi. Magyarország is hasonló kötelezettségeket vállalt, a mostani intézkedések viszont mintha ezzel…..
Szar az új index dizájn 2013.01.23 13:30:16
@doggfather: azért keresnek már lassan többet a szakmunkások nyugaton mint a diplomások? :D
Az atlatszo.hu közérdekű adatigénylés formájában kikéri a kormánytól, az állami vagyonkezelőtől, az érintett minisztériumtól és az állami tulajdonú Magyar Villamos Művektől az E.On cégeinek megvásárlásával kapcsolatos információkat. Hivatalos bejelentés eddig nem volt…..
Szar az új index dizájn 2013.01.17 21:20:32
@hot-spot: persze... 10 éve minden héten benyögi ezt valaki, és semmi sem történt. Ha meg történne akkor indul a csőcselékezés "nem így kéne" "ez nem demokratikus" óbégatás.

Az új index dizájn pedig nem bonyult, viszont szar. Lassú, zabálja a memóriát, zabálja a procit és idegesítően ronda és logikátlan, felesleges csicsázással.
A dolgok alapvetően oda konkludálnak, hogy a magyar jobboldal végső szervezőerejévé az antikommunizmus vált (hús-vér kommunisták/nemzetárulók nélkül), a baloldal csataüvöltésévé pedig az antirasszizmus (amihez viszont rasszistákra/nácikra nincs szükség, bár -- tul.képp…..
Szar az új index dizájn 2013.01.12 01:16:38
@fidesz = népirtó csőcselék: mint ahogy te is tiltakozol ha egy darab szarnak neveznek, pedig az vagy :)
Varánusz Matolcsykám, pofa be! 2013.01.11 09:17:52
Te, Gyuri, édesmamára szoktál gondolni néha? És nem sajnálod? Eszedbe jut időnként, hogy a rendszeres heveny csuklás rohamoktól bizonnyal neki van a legfejlettebb rekeszizma ma az országban, de azért nem ez a létezés legkellemesebb formája?  „Világunk nem ésszerű, nem…..
Szar az új index dizájn 2013.01.11 14:22:28
@rodeo36: hát igen a jó öreg "ahol nem mi vagyunk ott az ellenség" gondolkodás. Ez nem változott amikor a komcsik "liberális" márkanévre váltottak.

Csakhogy "békamenet". Ilyet írna egy fityiszes? :D hát igen csak az agy nélküli gyűlölködés és az 1 bites gondolkodás. El nem tudod képzelni aki a "libsi"-ket (nem véletlen az idézőjel mert ti "libsik" annyira távol vagytok a liberálistól, mint sztálin bácsi Teréz anyától :D), utálja az nem fityiszes vagy náczy. Hiszen a pártjaid megmondták hogy más nem lehet, csak fityiszes van meg ti :D
A nyugdíjasok mindig az aktuális kormány legkedvesebb barátja: a nyugdíjat az állam adja, és 3 millió szavazó az 3 millió szavazó, a másik 5 millióval pedig csak a gondok-problémák voltak.Tegnap az Index közölte, hogy a kormány tervezi a 13. havi nyugdíj visszaállítását, már…..
"Camelot" - hümmögött maga elé a programigazgató. "Camelot!" - sóhajtott fel a filmvásárló nőcske, akiben még élénken élt Richard Gere és Julia Ormond viharos románca az Első lovagban. "Csak egy csöcsös tévésorozat" - vonta meg a vállát a tévéfüggő gyakornok a…..
Szar az új index dizájn 2013.01.09 18:14:49