Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igazmondó1

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan kevés magyar milliárdos van, aki úgy lett gazdag, hogy valamit saját maga kitalált, sokat dolgozott, a magánpiacon gürizett, versenyzett és nyert. Soroljunk ilyeneket? Rubik Ernő, tudják a kockás. Bojár Gábor, a Graphisoftos. Palásti József, a Fornettis. És igen, Update Norbi,…..
Egy internetes szavazáson, pontosabban a Magyar Gyökérhatározó néven ismert oldalon arra lehetett szavazni két héten át, hogy ki irritálta a jónépet a legjobban 2013-ban. Persze mint minden ilyen esetben, nem lehetett csak úgy egy random személyt megadni (a szomszéd Pista, mert…..
A Váci utca helyre pofozása nagyon klassz dolog. Meg úgy általában tetszik az, amit Belváros-Lipótváros a közterületekkel művel az utóbbi években. De azokat a képeket, melyeket Jackonod töltött föl a Párizsi utca új burkolatáról, kicsit hümmögve fogadtam. Olyan ez, mint a…..
Vagy legalábbis ezzel fenyegetőzik egy közösségi oldalon a Bors cikke szerint. "Kedves parlamenti bácsik és nénik, most vagy bocsánatot kértek Krasznai Tündétől vagy szenteste 20 órakor felteszem az oldalamra azon bácsik nevét, akik sokkal erkölcstelenebbek, mint Krasznai Tünde! Ez…..
Schobert Norbi papíron egy szerethető, sőt, tiszteletreméltó figura: sikeres vállalkozó, aki a semmiből épített fel egy saját márkát, saját franchise-t. Arra tette fel az életét, hogy az emberek egészségéért küzdjön, minden terméke erre irányul, edzéseket vezényel le,…..
Tékozló Homár Helyreigazítás 2013.10.11 11:41:00
A Schobert házaspár női fele tavaly már egyszer lenyomta ezt az alakreform kampányt, de idén megint belecsap az Update-1 lecsóba. Facebookra szépen ki is tolta, hogy idén is lesz Nyerj új alakot a Jézuskától kampány. A szokásos "írj nekünk, oszd meg fészen" jellegű kampány,…..
Azon kevesek közé tartozom, akik Wittner Máriát már 56 viharos napjaiból ismerik, és egyenesen a Corvin közből. Akkori tapasztalataim szerint, nyugodt lélekkel állíthatom, a politikailag megfelelni akaró Dániel Péter legalább annyira primitív, mint a szintén megfelelni akaró, csak…..
Igazmondó1 2013.07.21 07:19:02
@E-Sz-A: Bizony, szomorú, amikor valaki összetör egy mítoszt. Én magam, sajnos főleg az esztelen lincselésekről hallottam. Előfordult, hogy valaki világosbarna cipőben ment az utcán és rákiabáltál, hogy "ávós" és ez elég volt ahhoz, hogy a helyszínen felkoncolják. Igen, én sem a "gyönyörű forradalomra" emlékszem, pedig az én apámat is elvitte az ávó 1953-ban. Emlékszem rá.
Updateminuszegy Kérdezz! Felelek? 2013.06.16 08:40:22
Réka és Norbi követőikkel alkotott szimbiózisa az evidenciákon alapszik. Idoljaik és köztük  a kommunikáció olajozott csatornákon át áramlik, azok karbantartásában az oda-vissza szívecskeáradat kiemelkedő jelentőséggel bír. Ők így együtt, a nagy szerető család, az update-generáció fél…..
El nem tudom képzelni, mi lett volna, ha az Index újságírói nem fotóznak budit és kivillanó hasat a szárszói, Farkasházy-féle összeboruláson. És végképp nem tudom, mi lett volna Bayer Zsolttal, ha megkésve bár, de nem tartotta volna feltétlenül szükségesnek, hogy megmondja a…..
Igazmondó1 2013.06.28 21:39:39
@Igazmondó1: a Zsolti legalább egy igazi ellenálló volt és megbukott oroszból.
Abaújbagos nagy napra virradt. A patikus, a fodrász és a cipész már reggel nyolckor ott toporgott a Petőfi Sándor általános iskola előtt, hogy a trafikos fiával egyeztessenek az esti műsorról. Az agytröszt, így hívták magukat. Minden évben ugyanaz, gondolta a patikus, az elmúlt…..
Mielőtt a lájkoló beállt volna a Mester tanítványai közé, valami biztosítékot akart szerezni tőle. -Meg tudod mutatni az életünk célját? -Nem. -Legalább az élet értelmét? -Azt sem...
Hát, végre! Isten hozott Benneteket, újra itthon! ...és milyen csodálatos, hogy az élet, mint a legtökéletesebb vágó, a filmszalagot minden aprócska heg vagy varrat nélkül pörgeti tovább, mintha egy perc szakadása sem lett volna. Réka feltépte a rezidencia ajtaját, a bébiszittertől leltáríven…..
Updateminuszegy Féltelek... 2013.06.10 23:39:56
Kedves Blogcsaládom! A szűkszavú cím nem holmi földkönyvi bejegyzés tulajdonviszonyaira utal, ez az érzelmi töltés újfent Rékából sült ki, amikor imádott párjával egy műszálas takaró alatt elektromos feszültséget gerjesztettek. S mint ilyenkor lenni szokott, sugárban lövelltek ki a szívecskék az…..
Azt hiszitek ez egy a mostanság megszokottá vált, esős nyári nap reggelje?  Azt gondoljátok, a tejszínhab ma is betanult rituálé szerint gömbölyödik a kávéra? Azt feltételezitek, hogy a természet a jól bevált forgatókönyve szerint nyújtózkodik?  Hát, nem! Ma különleges napra ébredtünk, a…..
Végzetes következményekkel járó kérdést tett fel Réka a facebook oldalára: Drága Rékám! Elbizonytalanítottál. Nagyon tetszik a sapka. Az irántad való csodálat jegyében szívem szerint ebben is aludnék, de félek......
..., annak neve legyen áldott. Hétvégével kombinált ünnepnapok közelednek. A Schobert család hagyományai szerint ez két lehetséges forgatókönyvvel megírt végkifejletet prognosztizál, de ugyanazon konklúzióval A. Szállodalátogatás = nem kell a család élelmezéséről gondoskodni. B. Nagymamit…..
Kedves Norbert! Munkásságotokkal a vélelmezhető forgatókönyvek egyike szerint találkoztam. Az egészségét óvó és féltő emberként veled együtt tornáztam, ily módon rendszeres vendége voltál otthonomnak. Amikor a nyilvánosság elé léptél az Update életmódrendszer kidolgozásával őszinte elismeréssel…..
Updateminuszegy Az MBT rejtély 2013.05.13 08:07:35
A kenyérfesztiválon természetesen az Update termékek standját is megtalálhatták a Várba látogatók. Akik jó időben tették tiszteletüket arrafelé az ott reprezentáló Schobert család tagjaival is találkozhattak. Norbi és Réka bizniszdetetktora ezen a napon sem pihent. Nem én vagyok az egyetlen, aki…..
A filmes témák gyakorta ismétlik magukat egészen az unásig, azonban léteznek olyan ötletek, amelyek eredetiségük okán a divatból sem mennek ki. Amikor Rubint Réka a rém rendes család szappanopera gyermekekről készült részeit vetíti, mindig az jut eszembe, mekkora szerencséje van, hogy a halandók…..