Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sarmiento

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Amikor fogadsz, egy dolog mindig jusson eszedbe: a lehetetlen nem létezik! Ezért tenni kell gyakran a meglepiket is kombival" (Derbi)..
Sarmiento 2014.11.29 11:37:13
@kubesz0222: Ezt ugye nem magadtól írtad? :)
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "Nincs jó taktika! szerencséd van nyersz, nincs szerencséd buksz!" (Adamo Coulibaly 2168as szorzó)..
Sarmiento 2014.11.16 09:08:50
@cc7567: Ha ilyen egyszerű lenne, akkor minden pénzem felraknám a papírformára. A Kielce és a Montpellier nálam a legtutibb. A PSG-Kiel azért ki-ki meccs, ott megtörténhet bármi, de ha választani kell, akkor a Kielre fogadnék. A La Riojának túl kicsi az oddsa, a Metalurg kezdője pedig a gondok ellenére is nagyon erős, szóval az odds miatt nem raknám a spanyolokat, de ettől függetlenül szerintem nyernek.
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Amit ténylegesen megjátszik az ember, az legtöbbször bukó. Amit megszeretne játszani, az meg rendszerint nyerő. " (oldrider)..
Sarmiento 2014.11.15 13:00:59
@Walter Sobchek: Jó kérdés. Szerintem bármi megtörténhet. Én elkerülöm messzire. Az odds a Bresztre. Amit te írtál az is, de a mezei H is. Szólva, ha muszáj lenne rá pénzt tennem a fehéroroszokra tennék.
Sarmiento 2014.11.15 13:05:42
@Szerencsejáték ZRT. főfelügyelője: Hol látod ott, hogy szó van gólarányról? Most futottam át másodjára, de nem találom azt a részt.
Sarmiento 2014.11.15 13:08:12
@Walter Sobchek: Emlékszem, de a visszavágón rommá verték a Löwent. :) Kérdés, hogy tud-e rohanni a Flensi? Nem biztos, hogy rá tudják erőltetni a játékukat a Barcára. Tavaly sikerült az elődöntőben, de ez most egy gyengébb Flensburg idén.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Sosem másban kell keresni a hibát, hanem saját magunkban!" (Buldozer99)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "Ésszel, ne hévvel " (tuti1x2)..
Sarmiento 2013.06.12 15:32:27
@LyonnaisFan1 , SÜN! ( Биля ) / Mirasty /:
Jól gondolod a linkes dolgot. :)
Szerintem megszenvedhetnek. A két kezdő szélsőjük is hiányozni fog (Manashkov, Georgievski). A svájciakkal csak az a gond, hogy van pár lyukas posztjuk és 5 hiányzójuk: Pendic, Heer, Raemy, Merz és Schelbert, de a Bundesliga egyik legjobb irányítója náluk van (Schmid), ott van még Graubner, aki szintén alapember volt a Bundesben, és Liniger is évek óta ott nyomja.A többiek svájci csapatokból jönnek. Szóval hazai pályán bennük van a meglepetés.
Bár, ilyen tétnél lehet nem hibáznak Lazarovék. Kisebb téttel inkább 1x-t játszanék, mint vendég sikert.
Sarmiento 2013.06.12 15:57:04
@LyonnaisFan1 , SÜN! ( Биля ) / Mirasty /:
Magam is a foci szerelmese voltam szinte egész életemben, de jópár éve váltottam a férfi kézire. A fociból már csak NB1 és spanyol bajnokság. A többinél csak eredményeket nézek. :D De azért képben vagyok.
Sarmiento 2013.06.12 15:13:13
@ibracadabra09: Izlandi hiányzók: Alexander Petersson, Arón Pálmarsson, Róbert Gunnarsson, Thórir Ólafsson, Asgeir Hallgrímsson, Ingimundur Ingimundarson. Vagyis a komplett jobbszárny hiányzik, Ingimundarson a védekezésben alapember, Gunnarsson meg a kezdő beálló lenne. Pálmarsson hiánya is nagy veszteség, főleg úgy, hogy a másik nagy sztárjuk, Petersson is hiányzik belső posztokról.
A héten szárnya kaptak a pletykák, hogy az NBC újraindítja a Jóbarátok (Friends) című sorozatot, mire rajongók ezrei jöttek lázba szerte a világon. A sorozat producere, Marta Kaufman azonban cáfolta az értesülést, mivel a sorozat összes sztárja el van foglalva egyéb terveivel és…..
A Nielsen Közönségmérés adatai alapján hétfőn a Barcelonából közvetített Magyarország–Lengyelország vb-nyolcaddöntő közvetítésére több mint 700 ezren voltak kíváncsiak. A Sport1 a mérkőzéssel a fogyasztói szempontból legfontosabb, 18-49 éves férfiak körében 10,3-as…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " A BIZTONSÁG az a veszély, amit nem ÉRZÉKELÜNK! "  (TIFOSI)..
Január 11-én kezdődik és 27-ig tart a férfi kézilabda világbajnokság, amelynek eseményei Magyarországon kizárólag a Sport TV-ben lesznek láthatóak. A magyar válogatott szereplése természetesen kiemelt figyelmet kap, de a műsorra kerülő 40 mérkőzés azt mutatja, a Sport1 és a…..
Februárban a SuperTV2-n indul A Nagy Duett második évada, melynek Liptai Claudia és Till Attila lesznek a műsorvezetői, az első adásban ráadásul dalra is fakadnak. A TV2 sajtóközleménye szerint "A Nagy Duett 2011-es sikere minden várakozást felülmúlt. Az első évad kiváló…..
Sarmiento 2013.01.08 14:47:27
comment:com A nap képe 2013.01.08 10:00:00
Nathan Fillion szörfözött egy kicsit, megjárta. ..
A szerintünk legjobb Jóbarátok-pótlékot Happy Endingsnek hívják, és hat chicagói haverról szól, olyan kiváló színészekkel, mint Eliza Coupe, Elisha Cuthbert, Zachary Knighton, Adam Pally, Damon Wayans, Jr. vagy Casey Wilson, akik közül Cuthbertről el…..