Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petvr bán

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szilágyi B. András és Szerencsés Márton Dániel írása.   Szögezzük le az elején: ha a Saul fia húsz, esetleg harminc évvel ezelőtt készült volna el, nem kritikai siker, hanem botrányfilm lett volna. Nem azt olvasnánk, milyen csodálatos, milyen újszerű. Hiteltelenség,…..
Svédország emblematikus punk zenekara, akik pont olyan komoly hatást gyakoroltak svéd punkzenekarok százaira, mint a korszak meghatározó zenekarai. A zenekar 1983-as feloszlása után a frontember Joakim Thåström az Imperiet nevű bandában folytatta, majd saját neve alatt is megtartotta…..
Petvr bán 2014.10.31 09:17:21
Nem, nem kezdek el újabb szinkronvitát. Nem követelek feliratos kópiákat. Nem kívánom a 3D halálát. Mást kérdezek. Azt vettem észre, hogy ha egy film 3D-s – és mostanság az a ritkább, ha egy nagy költségvetésű darab nem az –, akkor az szinte biztos, hogy szinkronizált (a…..
Petvr bán 2014.05.31 16:49:28
Geekblog Knights of Badassdom 2014.02.14 10:05:00
Klassz dolog az eszképizmus. Megannyi, napjaink rohanó világától megcsömörlött, amúgy viszont persze, hogy szabad szellem számára jelent kiutat a szürkeségből, balzsamot a hétköznapok pitiáner küzdelmeiben lehorzsolt lélekre. Kaland! Misztikum! Hatalom csettintésre! Milyen fasza…..
Geekblog Newsflash! - 3. hét 2014.01.19 12:43:08
Jön a DJANGO LIVES, az eredeti Django folytatása, magával Franco Neróval a főszerepben. A sztori szerint az idős címszereplő 1915-ben, Hollywoodban dolgozik szakértőként westernfilmek forgatásán, amíg gengszterek újra harcra nem kényszerítik. A rendező Joe D'Augustine, aki…..
Petvr bán 2014.01.20 10:55:46
@kukilopezromero: Valószínűleg az van, hogy Affleck fogta az Oszkárját és feldugta Snyderék seggébe, hogy na gyerek, NEM így kell filmet csinálni, majd én megmutatom
Miután elüldöztétek a szomszédokat a Zorn-Moore lemezzel, következhet egy kis post-rock! A londoni Teeth of the Sea már két alkalmommal is kapott posztot (először és másodszor), és mindkét esetben remekelt. A Master viszont még a Your Mercurynél is eklektikusabbra sikeredett: itt is megtalálhatók a…..
Petvr bán 2013.10.05 20:03:38
November végén mutatják be az Éhezők viadala című könyv második részéből, a Futótűzből készült filmet. Ehhez raktak össze egy filmzenelemezt is, és mivel az elsőn olyanok közreműködtek, mint az Arcade Fire, a Decemberists vagy a Maroon 5, így a másodikra is villantani…..
Petvr bán 2013.09.07 13:05:12
aeon flux ridley scott exodusa 2013.08.29 13:38:00
Amikor az alapító atyák először dugták össze a fejüket, hogy állami jelképet kreáljanak az egynapos Egyesült Államoknak, nem az a bizonyos piramis és nem is a felette függő Gondviselés mindent látó szeme jutott az eszükbe, szóval nem az a jelkép, melyet azóta is kéjesen…..
Petvr bán 2013.08.29 14:32:08
@Zalaba_Ferenc: Bár azért remélem a dialógokat nem archaizálva írják, mert akkor 20 perc után otthagyja mindenki :D
Ugyan a rajongók nem voltak maradéktalanul elégedettek azzal, amit a Kristálykoponya királyságában találtak - és akkor még enyhén fogalmaztam -, a film világszerte szép nagy summát gereblyézett össze magának, így aztán azonnal elindult a susmus egy esetleges ötödik rész…..
Itt van a kansasi géppukaszájú rapper, Tech N9ne új klipje, amiben nem kisebb név vendégeskedik, mint Serj Tankian. A szólókarrierjét egyre vállalhatatlanabb irányba terelgető örmény zenésztől egyébként nem áll távol a hiphop. Még a régi szép System Of A Downos időkben…..
aeon flux kritika: sharknado (2013) 2013.07.13 17:00:00
Az már nem újdonság, hogy a premier közeledtével megugrik az adott filmmel kapcsolatos twitter-bejegyzések száma, de robbanni egyre ritkábban robban. Nem csoda, a kicsik és a nagyok, az olcsók és a drágák egyaránt szeretnek a komfortzónán belül maradni. Hiába a beharangozott nagy…..
Petvr bán 2013.07.13 17:47:49
@Ted E. Bear: MechaHitlert nem hiszem, hogy holmi cápatornádók le tudnák győzni
"I wanna rock you, baby..." mclusky 2013.07.03 18:34:40
Mivel kijött az új Future of the Left kislemez, ezért itt van az eddig méltatlanul mellőzött mclusky munkássága. Aki érti ezt, az a barátom. A mclusky a vén és mogorva királynő koronáján a gyémánt, az egyik legbritebb banda Walesből - nem is érteni a szövegeiket a rengeteg…..
Szeretjük a mozit. Tiszteljük a filmeket, és azokat a nézőtársakat is, akik hozzánk hasonlóan jegyet váltanak rájuk. De ezzel úgy tűnik, nem mindenki van így. Mesélj nekünk a legrosszabb mozis élményeidről, amiről nem a film tehetett! Alapvetően azt vallom, hogy a…..
A Gayngs egy ikervárosoki project, Leginkább Bon Iver, Megafaun, Solid Gold, és Doomtree tagok szüleménye (de vannak itt. Olyan kibaszottul zseniálisan elsimult, soul-, pop-, R&B-, blues-hatású soft-rock, hogy nem fogod tudni eldönteni, hogy most akkor füvet szívj, aludj, vagy dugj,…..
Geekblog Django elszabadul 2013.01.07 09:40:00
„Is that a nigger on a horse?”Persze, Fred Williamson már akkor cowboykalapban lődözte a lovagló fekete fejvadász koncepcióját a bamba értetlenkedés és a primitív vérszomj kombinációjával díjazó fehéreket, amikor Jamie Foxx még olvasni tanult, úgyhogy a főleg spagettiwestern…..