Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-rodriguez-

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ángyán József, Révész Máriusz és Kovács Ferenc rekordnagyságú büntetést kaptak, amiért a frakciófegyelmet megszegve nemmel szavaztak az Alaptörvény harmadik módosítására. Vajon az ilyen büntetés összefér-e a szabad mandátum elvével? És milyen jogi relevanciája van a…..
A szilveszteri buli után Magyarország bedöntésére szövetkező brókerek után mi is visszatérünk - kipihenve a tavalyi évet és a ünnepeket.2013 máris elég erősen kezdett, Gyurcsány Ferenc például éhségsztrájkjával elérte a regisztráció eltörlését, de emellett olyan Nagy…..
B-oldal Bűnügyi filmek kliséi 2013.01.03 07:00:00
A "minden rendőrfőnök néger" klisén túlmenően álljon egy összeszedett lista a bűnügyi filmek kliséiből: A nyomozó (detektív / felügyelő) A főhős múltjában mindig van valami szomorú esemény: társ akció közbeni elvesztése, ártatlan ember (gyerek) véletlen lelövése. A…..
Múltkor, mikor Javier Bardem fizimiskáit tekintettük át, már tudtam, a következő "áldozat" a témában Gary Oldman lesz. Talán vele kellett volna kezdeni, hiszen kevés olyan kaméleon van a filmszakmában, mint ő. Ahogy nézegettem a filmjeit és a benne alakított karaktereket, ismét…..
„Egész Dél-Amerika latin, nekünk sem szabad elmaradnunk mögöttük” - indokolta az oktatási államtitkár, hogy miért latint és nem angolt kell tanulni a nyolcosztályos gimnáziumokban. „Főként a hátrányos helyzetű gyerekek példaképe lehet Antonio Banderas és Jennifer Lopez.…..