Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a pynás

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap este mutatkozik be az USA-ban a feltámasztott X-Akták új évada (egy napra rá, a Cool adásá meg magyarul is látható lesz), az, amitől a Fox azt várja, hogy majd olyan nézettséget hoz, hogy a heti Hany Istók- és lápiembervadászatot idegen lények utáni kajtatással megfűszerezett teljes évadot…..
Fel kell tudni dolgozni egy pillanatra amikor medtudod hogy hamarosan hajléktalan leszel, és erre egy cseppet sem számítottál. Amikor bérléskor még tőled kérdezik hogy ugye long term, és mondod hogy absolutely long term, meglepő hallani, hogy egy év után inkább eladni fogják a…..
a pynás 2015.04.13 10:52:19
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
Igen nehéz elhatárolni mikor visszaélésszerű a hangfelvétel készítése. Ha például valaki sejti, hogy verbálisan megfenyegetik, és biztosítékként szeretné titokban rögzíteni a beszélgetést, nyilvánvaló, hogy nem közli a másik féllel ezt a…..
a pynás 2013.08.12 23:51:18
Harmadik alkalommal tekertem el Szombathelyre a fővárosból, ezúttal végre nem egyedül értem oda. Pénteken este indultunk hárman Bencével és Nikivel, vasárnap délután érkeztünk. Mivel későn indultunk, az eredeti tervekhez képest kevesebbet mentünk első nap, így pénteken 44…..
a pynás 2013.07.13 11:37:04
A Metallica elég komolyan gondolja ezt a saját fesztivál dolgot. Az idén második alkalommal, most éppen Detroitban megrendezett Orion Music And More tényleg a zenekarról és rajongóiról szól. A tagok hol itt hol ott bukkannak fel a fesztiválon, autóbemutatót tartanak, régi…..
a pynás 2013.06.09 22:02:07
1867., Budapest. Egy véletlen folytán előkerülő Gépjárómű talán az utolsó példánya a hajdani emblematikus harci gépeknek, amelyek napjainkban már a feledés homályába merültek. A lelet azonban nem várt események mozgatórugójává válik. Az Osztrák-Magyar Monarchia recsegő…..
a pynás 2013.05.11 08:39:02
Gumicsonton rágódik a fél divatipar a londoni divathét zárása óta. Bár kifejezetten színvonalas, echte brit darabokat láthattunk a kifutón, nem mehetünk el szó nélkül egy japán-brit divatpáros izzadtságszagú botrányakciója mellett. Vivienne Westwood vagy J.W. Anderson…..
Van pár olyan téma, amit jobb, ha az ember a saját érdekében nem piszkál. Volt már ilyen előzőleg, elég megosztóak ezek a posztok, de főleg abban osztják meg a közvéleményt, hogy a blogger vajon egy gonosz, kegyetlen seggfej, vagy inkább hülye pöcs. Mégis, nem szabad a…..
a pynás 2013.02.12 01:02:47
Subba Eközben Japánban 2012.04.19 23:44:00
Éppen a kedvesed mellé kucorodtál? Vége van a normális napotoknak? Hát van ahol meg ez a normális: (Az egyik lány megeszik valamit, aztán a másik lány fejére hányja, akinek ki kell találnia, hogy mit evett) ..
Egy olvasónk keresett meg minket a nagy hírrel: az Apple hivatalos, ingyenes segélyvonala ezentúl magyarul beszél hozzánk, vagyis ezentúl nem kell felizzítani az angol tudásunkat, ha segítséget kérnénk. Merthogy eddig így ment a dolog. Az Apple Complimentary Support nevű…..
Láthattátok ti is, hogy a felhő már a mi készülékeinkbe is beköltözött, egy gombnyomással letölthetünk olyan programot, amit egy másik készülékre kértünk, vagy amit korábban letöltöttünk, de aztán letöröltünk - szinkronizálás nélkül. Az viszont még nagyobb újdonság,…..
A blogot azért indítottuk, mert szerettünk volna egy nyilvános platformot nyitni arra, hogy a magyar közügyekről a magunk módján beszélgessünk. Azt láttuk, hogy a környezetünkben a közéletről való gondolkodást a cinizmus és a depresszió uralja, a mindennapi boldogulást pedig…..
a pynás 2011.05.16 22:10:44
Ma hozta nyilvánosságra a svájci központú Ringier Csoport a 2010-es pénzügyi eredményeit, és amikor felugrottam a honlapjukra, hogy a számok között bogarásszam, sokkszerű meglepetés ért: száraz könyvelési adatok helyett (vagyis mellett) egy jó adag kortárs vizuális művészetet…..
a pynás 2011.05.08 03:09:43
addict Lájkolj a valóságban 2011.05.02 09:30:00
El kell ismernünk, hogy a Facebook, korunk legnagyobb és legnépszerűbb közösségi oldala mára teljesen az életünk részévé vált. Olyannyira, hogy sokszor még akkor is fent vagyunk, amikor épp valahol máshol kéne lennünk. Tudják ezt a nagy márkák is hiszen az utóbbi időben…..
a pynás 2011.05.02 11:47:51
@sevcsik: egyszerűbb ?!? Max a fejlesztőnek.
a pynás 2011.05.02 12:43:11
@sevcsik: Ahogy én értelmezem, a Hyundaitól kapsz egy kártyát, amihez egyszer kell megadni felhasználónév/jelszót. Utána semmi dolgod nincs, mint lehúzni valahol, ha like.
a pynás 2011.05.02 15:19:53
@sevcsik: A tizedik lájknál már nem hiszem, hogy lenne nagyon kedvem szöszmötölni a QR kóddal, elmenni a linkre, kattintani. Egy kártyát lehúzni tized annyi idő. Ha nem kevesebb.

Szerintem ez túl fog lépni az autószalon keretein belül, és nagyon durván jelen lesz a mindennapokban. Az adatvédelmet meg letojja az emberek nagy része, ez már többszörösen kiderült...

Na meg ha nincs jó telefonod, a kártyát még megengedheted magadnak (ha nem ajándékba kapod)
Egy nyugodt napnak indult...     Persze a Duna közepéből is kihúzhatott volna párszáz lufi egy ötven méteres Faszt, de perspektivikusan ugyanaz...
a pynás 2011.04.19 12:13:25
Eheti, keretes szerkesztésű válogatásunkban Britney Spears és Katy Perry is megmenti a Földet a maga módján, hangszerboltot foglal el a Pains of Being Pure at Heart, Jason Forrest klipjében pedig dús hajú férfiak plázában párbajoznak. J Mascis új lemeze akusztikus, új videója meg…..
B-oldal Interjú: Filmzene.net 2011.03.19 11:25:00
B-oldal: Kérlek, mutasd be a Filmzene.net oldalt! Bíró Zsolt: A szerkesztők egy filmzenés topikban ismerkedtek meg egymással, lassan egy évtizede, és miután a zenecserélgetések apropóján létrejövő személyes találkozókon kiderült, hogy nincs köztünk gyakorló pszichopata (bár…..
a pynás 2011.03.19 14:33:45
@bzsolt01: Minek reagálsz efesre? Kicsit egyszerű és műveletlen ember, meggyőzni nem lehet.

Aki azt hiszi, hogy Beethoven nem lopott, az nézze meg ezt:
www.youtube.com/watch?v=Z-HuenDPZw0

vagy ezt:
www.youtube.com/watch?v=NmwwjikTHxw
Drága olvasók!Véreim! Magyarok!Megkérdezném tőletek, hogy ez a mondat:vége lehet a nyugdíjpénztáraknak kinek hogyan smakkol.1. Teljesen természetes.2. Jó az úgy is.3. Van benne valami furcsa.4. Hát, nem az igazi.5. Tök szar.6. Egyértelműen hibás, csak elírás lehet.És…..
a pynás 2010.10.15 10:20:46
1
1
Olvastam, hogy Illés Zoltán az MTI-nek azt nyilatkozta, ilyen katasztrófa még sehol a világon nem történt, mert ugyan vörösiszap ömlésre már volt példa, de nem lakott területre. Elképesztő felvételek, megrendítő hírek, értő és kevésbé értő hozzászólások, ellentétes…..
A Story végre meg merte lépni, amit eddig egyetlen gyáva újság sem: csütörtökön megjelent számában lehozott egy interjút, amiben az interjúalany egyáltalán nem válaszol a kérdésekre, mindezt két oldalon. Persze nem szokatlan, hogy ha egy hivatalos szerv nem felel a kérdésekre,…..
Hiába kávézott hétfőn Orbán Viktor Szegeden, hiába van feltúrva  választási időszakban is polgárbosszantó módon minden, hiába csúsznak egyes nagyberuházások, hiába hagyják el a várost a munkát kereső fiatalok, hiába volt Botka a csúnyán megbukott Szocialista Párt…..
a pynás 2010.09.29 12:06:00
@VIKUNYA: Jójó én csak annyit tudok, hogy felszállok diákkal és ok. Forró lehelletet még nem éreztem a tarkómon :)
Biciklis-aktivisták másztak be a budapesti városháza parkolójába a kerítésen keresztül, tiltakozva az ellen, hogy Budapest szívében nem park, hanem városházi park(oló) van, na meg hogy a tegnapi Critical Mass előtt jól felhívják magukra a figyelmet. Jól van, megszokhattuk már a…..
a pynás 2010.09.23 09:37:22
A NENYI kifüggesztése ügyében jött az alábbi kérdés: a közoktatási intézmény államigazgatási szerv-e? A Zugügyvéd várja a jogszabályt, mikor írják elő a honvédségnél, hogy tisztelegni kelljen előtte, mint a zalaegerszegi Lenin szobornál anno. Igaz, ott vigyázzt is kellett…..
a pynás 2010.09.01 17:17:13
Erre csak ennyit:

www.youtube.com/watch?v=cPqURuT5PkA

Van, ahol nem engedik kiplakátolni.