Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hejhoo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szabál az szabál: ha nincs Kossuth-díja, akkor nem kerül be a Híradóba, ez van. A ma reggel 6:30-kor kezdődő hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig ha a hír definícióját nézzük, amit egyszer már megmutattunk pedig a köztévének, ez igencsak fontosabb lett volna,…..
Már csak ez van hátra, holnap mindent megtudunk arról, hogyan találkozott Ted és az Anya. Ebben a videóban a szereplők beszélnek róla úgy, hogy semmit sem mondanak! ..
Jelenet Budapesten, az ELTE lágymányosi kampuszán. Két autós parkolt rá a Magyar Tudósok körútján lévő kerékpárútra, ahol egy fiatal nő közeledik feléjük biciklin. Kerékpáros: Bicikliút. Rajta állnak a bicikliúton. Autós1: Hol? És? Eltolod? Kerékpáros: Nem az én…..
Miután 2012 legtöbbet letöltött tévésorozata a Trónok harca lett világszerte, az HBO úgy döntött, a 2013-as évben megpróbálnak valamit tenni a letöltés ellen. Túl sokat persze nem tudnak, hiszen a prémiumtartalomnak számító sorozat epizódjait nem adhatják ingyen, hiszen az…..
Hejhoo 2013.03.12 14:07:59
@nemecsek ernő áruló: Hát, azért abban nem vagyok biztos, a Netflix jó meg minden, csak nehogy azt hidd, hogy ott olyan nagy a választék, lehet nézni sorozatot persze, de úgy, hogy kb. lement már a TVben a 8.-9. évadig a Netflixen meg fenn van mondjuk a 6. ig.... Meg a filmek is elég régiek... felhasználónként havi 8 dollárból nem igen telik arra, hogy megvegyék a legújabb filmeket meg sorozatokat egyből DVD megjelenés után.
De amúgy ha annyira áhítod a Netflixet akkor bérelj egy szervert amerikában és onnan tudod futtatni... Lehet kicsit többe lesz mint 8 dollár de legalább meglátod, hogy nem is olyan jó az a Netflix.
Miután Ecke sikeresen ürített egyet, vagy úgy három óra hosszat kettéfosta a kerti budoárt, csatlakozik a csodacsapathoz, hogy tovább dolgozzanak a vasárnapi, szánalom.hu által támogatott műsorukon. Legyen az, hogy csinálunk egy gúlát, mondja a főkolompos, az ötletek akasztásra…..
Hejhoo 2013.01.07 14:52:43