Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prospero

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kerékpárnak nem igazán kell a téliesítés, a kerékpárosnak viszont annál inkább. Extrém hidegben pláne. Természetesen akár mínusz 20 fokban is lehet bártan biciklizni, sőt van, aki kifejezetten szereti az ilyen fajta kihívásokat, de a felkészülést akkor is komolyan kell venni.…..
Semmihez sem fogható az érzés, amikor rádöbbenünk: valamit már soha többé nem tehetünk meg. Sokan a szívüknek kedves személy utolsó útján ismerik fel ezt a rettenetet - talán ezért olyan tragikus egy temetés.A visszavonhatatlanság érzése olyan csontig hatolóan járja át…..
Kovács Lehel főpróbai balesetét követően eltolódott A kétfejű fenevad bemutatója. Beugró emberként vettem részt a főpróbán/premieren, ahol a kezdés előtt a rendező, Máté Gábor is szót kért, felhívva a figyelmet arra, hogy Kovács Lehel darabbeli fürgesége megakad a mankók miatt, és…..
   Az egyik szerkesztőségi ülésünkön merült fel, hogy valamivel nekünk is illene hozzájárulnunk az SZDSZ Egy a magyar kampányához, valamint a magyar reálgazdasági válság elleni küzdelméhez. Így születtek meg az Egy a szabad, demokrata minimalista-igénytelen figurái,…..
Prospero 2009.06.06 15:07:57
@mefisto: Jaj, ne tessék már azt hinni, hogy zavart a felvétel, nem is tiltakoztam ellene, hogy nyilvánosságra került. A stílus, a hangnem zavart, amivel megszólítottak. A Stílus. Tessék megnézni még egyszer: illik az, hogy valaki rákaffant az emberre, hogy kicsoda anélkül, hogy ő maga bemutatkozna? Illik az, hogy meg sem említi, éppen fényképezi az arcomat? Nem jogról van itt szó, hanem illemről és neveltségről, etikáról és talán szakértelemről. De hát ez a későbbiekben már kiderült.
Prospero 2009.06.06 17:32:35
@mefisto: Már hogy én nem tartottam be a hatályos jogi szabályozást? Nekem kellett volna hozzájárulnom a nyilvánosságra hozatalhoz, s nem nekik kérni tőlem? Vagy azzal kárhoztatom a törvényt, hogy nem értek egyet a Ptk. 80. szakaszával? Hogy jön ez ide? Engem filmeztek és nem én magamat. Rólam tették fel a flimet és nem én önmagamról. Miről beszél, kedves mefisto?
De ha ez kell: hozzájárulok, hogy Kínai Kálmán és Trágár Tóni rólam (is) készült filmjét nyilvánosságra hozzák - bár ezt a hozzájárulást tőlem senki sem kérte, pedig - jogkövető állampolgárként - megtehette volna.
Prospero 2009.06.06 17:33:28
@Alfőmérnök: Elismerésem, csak így tovább. Hadd legyen még több a szenny!
Kisfiam megkapta az Egmont kiadó Micimackó - Játsszunk együtt! II. című kifestőkönyvét. A hátsó borító belső oldala a mellékelt képben látható, beszkenneltem. A pici hangya középen vajon mit csinál?Üdv:Keki(Válasz ugrás után:)Kedves apuka!A hangya fingik. A fing igen vicces…..
comment:com Vért frissít a Tv2 2008.02.11 12:22:28
Legutóbb még csak a próbafelvételen elhullajtott információkat szedtük fel a Tv2 dohányzójában, meg tippeltünk, de most már tudjuk. De tényleg. Íme a Tv2 tavaszi új műsorainak műsorvezető-gárdája, akiket több fordulós castingon választott ki a csatorna több tucat jelölt…..
Körmendi János halála minket is megrázott, az egyik legnagyobb magyar komikus volt. Eredetileg azt az interjút akartam fölrakni, amelyet Alföldi Róbert készített vele 2006-ban, de ez nincs meg az MTV videótárban. De azért pár kattintás után megtekinthetjük itt. Az…..
A Homár egyik nagyapja megyei bírósági elnök volt, egyetlen nagynénje ügyvéd, úgyhogy kedden egészen megrázta a hír a tárgyalóteremben megvert és székkel megdobált bírókról. Másfajta rázkódást okozott a micimackó által talált backdoor kommunikációs gyöngyszem "egy…..
Az az érdekes, hogy van egy világbajnokunk, mindenki örül, a reptéren tombol a tömeg, aztán jön az MTV és konfetti helyett véletlenül kis bűzampullákat hajigál a tömegbe, nehogymá' olyan felhőtlen legyen az öröm. A köztévé ugyanis rendezett egy nagy ünnepséget Talma…..