Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ellenőrző szerv

6 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen a moderátorok egy része továbbra is bunkó vagy legalábbis hülye. De sajnos már meguntam kivagdosni a még ki nem törölt részeket. Mivel mindíg fejétől bűzlik a hal, itt is ilyesmit kell keresni. (Lánci András) Mihelyst a hülye moderátorokat kibasznák rendeződne a…..
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..
Itt és most, ország-világ előtt bevallja nektek Balázs, hogy benézett valamit és balesetet okozott. Ilyenkor persze alapból ideges az ember, mert normális esetben a többi, vétlen résztvevő miatt is kellemetlenül érzi magát. Ha ezek után még be is ugat egy arra haladó faszparaszt,…..
Mint bizonyára már mindannyian tudtok róla, a Vodafone elbocsátotta egyik, frissen felvett online marketingesét. Az ok pedig az volt, hogy a múlt pénteki nagy T-offline idején ki merte írni Twitterre ezt az üzenetet. A kirúgás híre egyöntetű visszatetszést keltett az Index…..
Ellenőrző szerv 2009.12.10 01:07:36
@preditor: Az indextől eddig sem volt idegen ez a fajta mentalitás.
A fórumon legalábbis a moderátorok még a saját szabályaikat is felrúgva tiltogatják ki szegény usereket, a főnökeik tudják és hagyják, fellebbezni meg lehet a sóhivatalban...
A megszokás nagy úr, főleg két többsávos út kereszteződésénél nem nagyon számítanak az emberek változtatásra. Ha ehhez hozzáadjuk azt is, hogy a lámpákat nem cserélték ki olyanra, amiben a zöld jelzés nyíl formában világít, alattuk pedig se tábla, se semmi, akkor nem…..
Annát kis híján megríkatta a Volán híresen tapló sofőrje, aki rendszeresen goromba az utasokkal, kiabál és úgy vezet, mintha nem is embereket szállítana. A diákbérlettel utazó lány a megaláztatása után át is tért a vonatra, bár a Volántól várt volna valami választ a…..
G. az A1 szerviz régi ügyfele, aki eddig meg volt elégedve a szolgáltatással, de most valahog nem sikerült elérnie, hogy megjavítsák a mosógépét. A dolog nem rajta múlt, ő kitartóan hívogatta azt őt visszhívni elfelejtő ügyfélszolgálatot, de hiába. Tisztelt Szervíz!…..
Ellenőrző szerv 2009.11.11 21:15:21
@plony: Ráadásul az Index fórum moderátorait sem rúgja senki hátsón, pedig igény volna rá ...
Subba Bezárt a Bombagyár 2009.11.10 07:30:00
De nem lesz gond azzal a szerverrel + kamerával + mikrofonokkal, amikre a bombagyár közösségi blog olvasói dobták össze a pénzt, jól jönek majd Tomcat új vállalkozásához, a bombahir.hu-hoz, de természetesen közösségi célokra is használják majd a cuccokat. Ezt egyébként…..
Ellenőrző szerv 2009.11.10 20:24:58
@bolsh: Hát igen az Index fórum moderációja az tény hogy nem áll a helyzet magaslatán, viszont nem is hajlandóak változtatni a hozzááálláson. Pökhendi lekezelő banda, (nagy részük) akik még azzal sincsenek tisztában hogy miért is vannak kinevezve, a moderációs szabályzattal meg még inkább. De amíg a főnökeik hagyják és a felhasználók is belenyugszanak addig nem is fog változni semmi.
Az hogy majd a forradalom .... miért nem volt még ? :D
Duarte Freitas Carvalho do Rego Ramalho igazi magyar reformer. A "Törvényesség, rend, béke, sportszerűség" jelszavával ugyanis úgy akarja európai értelemben vett folyóvá tenni a Dunát, hogy a reform alanyait, a motorcsónakosokat már levele subjectjében leköcsögözi. (Aki…..
Az ORTT döntése nyomán felgyorsultak az események. Mindenki előtt ismert a tény, megszűnik a Danubius és a Sláger Rádió. Most jön azonban az igazi döbbenet:Számos forrás megerősítette azt az információt, miszerint az Index.hu megunta a piacon betöltött szerepet és egyszerűen…..
Richelieu nemrégiben átlagpolgárként kezdte a napját, majd percekkel később már a Star Trekben szerepelt, élő egyenesben. Inkább nem is írok elöljáróban ennél többet, ő úgyis mindig kisregényt ír, elég lesz azt elolvasnotok! Ismét le kell írnom egy érdekes kis sztorit, túl…..
Ha egy üzletben nem tudnak nagyobb pénzből visszaadni, valamelyik szomszéd boltosnál váltják kisebbre, ez így működik amióta az eszünket tudjuk. Nemsissi viszont olyan helyzetbe került az újságosnál, ahol ez a megoldás szóba sem jött és kártyával sem lehetett fizetni.…..
Igen igen moderátoraink már megint nagyot alkottak, érdemes a sorszámozást figyelni: És másnap megint csak a szépre emlékezünk, a csúnyákat kitöröljük:Mellesleg bővült a kör, kijárat is felkerült nálam a bunkó hülye polcra ...Nézzük akkor eddig kik is akit név szerint…..
Mai példánk ismét arra bizonyíték, hogy mossák tisztára a szennyest egyesek:előtte:  utána:fájdalommentesen...b+..
Ellenőrző szerv 2009.10.24 21:53:58
@Egy Fecsike: Akkor nosza terjeszd te is hogy lehet ide írni példákat hozni a visszaélésekre.
Egyszer minden jéghegy elolvad...
A közelmúltban megkértelek benneteket, hogy töltsetek ki egy kérdőívet, amiben kérdeztünk mindenféle általános dolgot életkorról, foglalkozásról, lakóhelyről, blogolási szokásokról, valamint arról, hogy mi az, amit szeretnétek inkább látni itt nálunk, miket javasoltok,…..
Ellenőrző szerv 2009.10.21 23:29:40
No akkor hogy kicsit szélesedjen a látókör téligumi ügyben:
www.99-04.azauto.hu/a2-web01-12/teligumi/sajtosz.htm

www.kozszemle.hu/hu/szakcikkek/16-teli-nyari-szemelygepkocsi-abroncsok-oesszehasonlito-vizsgalata-fekmeresekkel.pdf

Azok részére akiknek nehéz feladat lenne átolvasni: A nyárigumi régebben szárazon és nedvesen is jobb volt a télinél 0 fokig biztosan, mára kicsit szorosodott a helyzet nedves úton...
A Kárpátcipóról írt pozitív hangvételű bejegyzés után itt az ideje annak, hogy ismét "panaszra hajoljon gyászos énekem". Mert bár szidom ezerrel a külföldi termékeket, amelyek sok esetben egészségtelenek és van olyan is, amelyik csak szimplán mindenféle hulladékból…..
A magyar filmekben az épkézláb sztorik hiánya mellett az életidegen dialógusok szokták megkínozni a közönséget. Alant adunk egy kis valódi nyersanyagot a forgatókönyvíróknak arról, hogyan beszél, de legalábbis ír két igazán dühös kortárs magyar ember. Két ember személyes…..
autózz! Kaptunk egy notebookot! 2009.10.20 16:35:00
Ez a poszt most annyira offtopic lesz, hogy nem csak vér nem fog folyni, de még csak autó sem nagyon lesz benne. Sokszor volt már mindenféle nyereményjátékunk, ahol autós navitól kezdve hifi fejegységen meg hangszórókon át több kartonnyi Irsai Olivérig mindenféléhez…..
Bár látszólag itt a felhasználó hibázott, gyakorlatilag mégsem, csak megtakarított magának néhány valószínűleg felesleges kört (mellesleg nebáncsvirág eddig nem tűnt balféknek) :..
Ellenőrző szerv 2009.10.20 00:57:19
@galacto: Részben van igazad szerintem, mert az userek csak a magyar átlagot képviselik. Nyugodtan akarnak fórumozni mégha ezért néha le is kell sopni valakit. Nagy muka pl. 10 év után visszaállítani a kedvenceket , bejártakat könyvjelzőket. Viszont az hogy a moderatúra gyakorlatilag ellenőrizetlen az az üzemeltető hibája. Mivel gyakorlatilag végigjártam a fellebezési lehetőségeket és megállapítottam hogy nincs senki aki foglalkozna a visszaélések javításával és ez így meg évek óta, ezért próbálok a nyilvánosság erejével javítani az állapotokon.
Méghozzá a Netriské. Borzongató érzés rákattintani a schdl által küldött linkre. Nem is értjük, a biztosítónak sokkal jobb lenne, ha sokáig élnénk és rengeteg díjat fizetnénk be nekik. Schdl ilyen lakonikusan számolt be a halálközeli élményéről: Nem ragozom. Gondoltam a…..
Ellenőrző szerv 2009.10.19 00:04:55
Lehet, hogy a két kép, amit Gábor küldött egy mikrolevél kíséretében, csak nekem új. Kétfarkú kutyás tábla átmatricázásokat már láttam sokat, vajon ez is tőlük van? Parkolójegy osztogató automatán még nem láttam ilyesmit, de egyből beindult a fantáziám és egyszmbe…..
Két hete útjára indítottuk a zsarucar.hu autóvadász Vezda László taktikai csapásmérő sorozatát a sokak számára evidens témával foglalkozó első résszel, most eljött a következő szösszenet ideje. Ezúttal az UV jelölés kerül terítékre, mint hatékony elrettentő eszköz az…..
Ellenőrző szerv 2009.10.15 00:47:27
Zoltán hosszasan hergeli magát, amiért még tovább terjeszkednek a budapesti fizetős parkolási zónák, ki tudja, mi lesz, ha bevezetik a dugódíjat is... Nem is szaporítom a szót, esti olvasmánynak bőven elég ez így is! Megdöbbenéssel értesültem Budapest legújabb parkolási…..
Jól megbánta az online vásárlást Zoltán. Az ED-től vett mobil megkarcolt kijelzőjén nem volt fólia, a cég el is ismerte, hogy tévedésből használt telefont küldtek, de - misztikus, hogy miért - készpénzben nem voltak hajlandók visszaadni az árát, csak átutalással. A pénz…..