Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanyi#

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
T.E.-t külföldről hazaérve a 10000 forintos roamingszámla nyomán vette észre, hogy telenoros üzleti csomagjuk legújabb tagjához automatikusan aktiválták a TravelSure díjcsomagot. Azért írok, mert szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy hogyan húztak le rólunk a Telenorosok…..
Sanyi# 2013.03.12 10:48:25
@eznemfoglaltnick: én is benézek megszokásból, de tényleg egy szaros csetszobává silányult az egész. amit javasolni tudok neked - görgesd át azokat a nickeket, ahol van avatar. elég hamar meg lehet tanulni melyik az a 10-20 nick amelyik szemét. nem 100%-os módszer, de nálam működik.
Minden idők legnagyobb magyar sikerét könyvelhetik el a hazai blues rajongók. Little G. Weevil, azaz a 36 éves Szűcs Gábor nyerte a Memphisben véget ért 29. Nemzetközi Blues Fesztivál szóló/duó kategóriáját. Szűcs magyar idő szerint február 3-án hajnali 3 óra körül vehette…..
Sanyi# 2013.02.04 08:47:44
Giccs, ami majdnem nincs Yann Martel Pi élete című nagy sikerű regényének megfilmesítésekor elvárná az ember, hogy Ang Lee minimum egyszer tanácstalan legyen. Ennek oka pedig mi más lenne, mint Damoklész kardja, maga a kikiáltott enigma: A megfilmesíthetetlenség. Hogy ezt miért…..