Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tetro

0 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új lakást vett családjának az X-faktor és számtalan más tévéshow atyja. Nem is csoda, hiszen egy kisbabával már kell a hely és megváltoznak a prioritások. Az új lakás New Yorkban található és közel 11 millió dollárba került. A lakás a Peter Pennoyer-épületben…..
20 ezer drogfüggő van. Na, de van 60 ezer nyugtatószerfüggő, 25 ezer orrcseppfüggő, 100 ezer hashajtófüggő, 150 ezer játékszenvedélyes és 800 ezer alkoholista. Interjú.   Mindjárt itt vannak az ünnepek. De számít ez? Ez számít? Lehet egy kiemelt dátumtól kezdve…..
tetro 2015.01.31 19:48:14
@zombigyilkos: ez egy hülyeség.

a cikk igazán jó.
Év végi meglepetésként arra szántuk el magunkat, hogy összegyűjtjük, mely ingatlanok Magyarország „LEG”-jei jelen pillanatban. Előző bejegyzéseinkből megismerhettétek Észak-Magyarország, Észak-Alföld és Nyugat-Dunántúl legdrágább otthonait, most pedig arra derül fény,…..
tetro 2014.12.31 11:09:02
Egy ajtó a fal mögött, egy kézikamera az operatőr vállán, és látszólag a semmiből előkerülő énekesek. Az ötlet jó, a megvalósítás is, kommentekben lehet találgatni, hogy csinálták.   ..
tetro 2014.12.15 19:43:42
@nedudd_ki: hatalmas butaságokat írsz...
Szürreális beköltözőshow-val indította útjára az RTL II a Való Világ hetedik szériáját, ami nagyjából előrevetíti azt, hogy az új főszerkesztővel és kreatív stábbal mire számíthatunk: idősebb, tapasztaltabb, bevállalósabb, de első ránézésre egy hangyafasznyival…..
Válogatás a Szellemvárosok Magyarországon által tavasszal kiírt fotópályázatra érkezett képekből. Hamarosan újraindul a fotópályázat!! A nyitókép Juhász Zoltán fotója, amin a turai Schossberger kastély látható. Breznay Viktor - Elhagyott erőmű…..
tetro 2014.11.04 20:57:41
Elérkezett az X-Faktor az első élő show-hoz, amiből nem csak a párbajozók személye derült ki, hanem az a szerencsés is, aki tizenharmadikként bekerül a vigaszágba. A férfi indulók odaverték a mezőnyt, de leglátványosabb produkció pont a 15 éves Tóth Andinak köszönhető. A…..
Ez az ingatlan talán jobban megéri, mint az a rohadt kis bunker korábbról. Havi kétmillió majdnem háromszáz négyzetméterért, de ennyi pénzért lehet nem hallgatnám azt a megállás nélkül szaxofonozó mukit a Vörösmarty térről. ..
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
tetro 2012.09.05 20:58:33
@Infox: Infox az a baromi nagy sárga bicikli a betonra festve neked nem mond semmit? Tudtoddal az mit jelent a kresz szerint? :D
tetro 2012.09.05 21:11:18
@-=Ger=-: gondolom te sohasem jársz biciklivel és gyalog sem...
Jót, erőset, pergőset tudunk civakodni egy-egy halott felett. Sajnos, meglehetősen sok a brutális gyilkosság Magyarországon (egy is sok), és némelyik a többinél nagyobb figyelmet kap. Miért? Egyrészt: mert valójában az egyik embert értékesebbnek tartjuk a másiknál. A szépnek…..
tetro 2012.07.18 11:52:14
@is: teljesen egyetértek. azt aki így beszél, akiben ilyen gyűlölet és indulat van, azt ugyanúgy börtönbe kellene zárni...
Bándy Kata eltűnése nem véletlenül váltott ki akkora figyelmet, együttérzést és összefogást - még ha ez többnyire virtuálisan manifesztálódott is - mint amekkorát az elmúlt napokban tapasztalhattunk: az őt nem ismerők számára is azonnal nyilvánvalóvá volt, hogy egy…..
A szobafestő azt mondja, „hülyeség”, üres volt a lomtár, ő nem látott fegyvereket a Perényi 1 pinceklubban, a letartóztatást megelőző délután. Szerdán a Perényi 1 klubról faggatta a bíróság a szobafestő tanút, és a másodrendű vádlott egykori lakótársát…..
Úristen, mi történt itt! Ki ez a lány és mit keres a kúllista dobogóján?! Soyouthinkyourespecial Zoé nevét tavaly ilyenkor még csak a rokonok, barátok és osztálytársak ismerték, ma viszont már ő az új COOL generáció poszterlánya. Zoét kapásból mélyvízbe mernénk dobni a…..
tetro 2011.12.09 18:24:39
Subba Vaccpáör 2011.10.23 15:16:00
Kitartás ebben a cudar időben is!..
tetro 2011.10.24 17:20:06
@panzermeyer: szerintem mind anyanyelvi szinten beszélik a magyart, akkor pedig bármennyire is nem tetszik neked, de szinte biztosan magyarok :)
Vagy Molnár F. Árpád végre vásárolt egy tévékészüléket, és rácsodálkozott a jegesen vibráló gonosz dobozra, vagy a Vodafone-nak mégis van humorérzéke. Esetleg a reklámügynökségének. Az október elején feltűnt videó, a Piros Pirula Projekt Üzenet című filmje ugyanis…..
Bemutatták a Chanel 2012-es resort kollekcióját, stílusosan a francia riviéra egyik luxusszállodájában. Nálunk nem túl ismerős ez az angol fogalom, nem véletlenül, hiszen kimondottan a nagyon-nagyon gazdag felső tízezernek készül. Azoknak, akiknek külön ruhatára van a…..
Érti a Homár, hogy a telefontársaságoknak csak nyűg ez a sok vacak kínai telefon, de ha már ők is árulják ezeket, és képtelenek megjavítani, tényleg csak az ő érdekük lenne, hogy ügyfeleik tudjanak is velük telefonálni. Ja, nem, még az ügyfelek érdeke is lenne! Tavaly…..
Általában aki egy parkolóhelyről kitolat, annak nincs elsőbbsége, ezért ütközés esetén elvileg ő a hibás. Edináék balesete viszont nem feltétlenül ilyen egyértelmű, mivel a másik fél is valószínűleg hibázott. Szerintetek mi lehet az ügy vége, kié a…..
Lesz ebből poszt? - fordul felém Csaba. A feje mögött a Bazilikát látom, keze alatt egy hosszú, hideg pult húzódik végig. Ha még öt percig nem néz ránk senki, akkor feltétlenül - válaszolom. Akkor már öt perce támasztottuk a pultot úgy, hogy a néhány vendég körül…..
  Tóth Gy. László mai, a Magyar Nemzetben megjelent publicisztikája az Emberibb Parkolásért Mozgalomnak is becsületére válna. A kerékpárosokban megannyi kétkerekű Antikrisztust látó szervezet sajtóközleményei által képviselt utálat köszön vissza Tóth Gy. Critical Mass,…..
Ő pirsónő morgolostavizelevényeid mint többezes rejteméhhátán a szederjes gennyekéj.Huss, fohászom száll felédkedvelátos zümmögényem!Nem véletlenül nyitom a csodálatos poémával a posztot. (Idézet fejből, ezért a pontosság csak jelképes.) Douglas Adams Galaxis útikalauz…..