Regisztráció Blogot indítok
Adatok
acetofive

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Rég nem írtam már a helyi kórházügyről. Nem mintha nem lettek volna érdekes információim, de el kell ismernem, többnyire olyan emberek között mozgok, akik a HospInvest itteni megjelenését ellenezték, így aztán sosem lehettem biztos: nem rémhírek-e a hallottak. (Egyébként…..
Összeszedtünk pár pontot, mi is a helyzet jelenleg:1, Ez elmúlt egyik száz év legnagyobb gazdasági válsága.2, Államcsőd szélén táncoló ország. 5000 milliárd hitel felvétele az IMF-től.3, Milliárdos adóssággal rendelkező Főváros.4, A FőGáz eladásából remélnek önrészt…..
Nem fogom leírni századjára (bocs, ezalatt páran leírták még) kétszázadjára, hogy mit is akar a VDSZSZ. Én inkább azt írom le, én mit szeretnék:- részesedést akarok a kereskedelmi csatornák reklámidejének eladásából (mert nézem)- részesedést akarok kedvenc sportklubom…..
 Milyen az, ha egy idősödő szakállas bácsi egyszer csak beleszeret Gyurcsány Ferencbe, s érzelmeiről egy MSZP-s lakossági fórumon számol be a nagyközönségnek? Ez a kérdés vitt minket az V. kerületi Deák Ferenc utcai MSZP-irodába, ahol a Belvárosi Szabadegyetem kódnevű…..
Minden év végén szokás különböző szempontú listák alapján értékelni az elmúlt esztendőt. Mi sem teszünk másként. Bár az ötletünk, hogy a kúlság alapján osztályozzunk, nem új. De úgy érezzük, hogy az a bizonyos ominózus ötvenes lista nem ad pontos képet arról, hogy mi…..
Ahogy arra számítani lehetett, House-nak egy teljes hét alatt sem sikerült kihevernie a sokkot, hogy országos cimborája Törtető Cafkával állt össze. Most abban a fázisban van éppen, amikor minden alkalmat megragad Jimmy cseszegetésére, hátha haverja észhez tér, és otthagyja a…..
 Jó gyomor kell ahhoz, hogy miközben kormánypolitikusaink a megszorítások elkerülhetetlenségét hirdetik, a takarékosságot, mértékletességet kérik számon a lakosságtól, ők maguk a legkevésbé sem járnak elöl a jó példával. Nekem és velem együtt százezreknek pedig…..
 Tisztelt Rogán Antal Polgármester Úr!  Hittünk benne, hogy politikai véleménykülönbségeink ellenére is vannak közös értékeink. Hittünk abban, hogy bizonyos közös normákat egyikünk sem fog áthágni. Most azonban le kell számolnunk illúzióinkkal.  Ön az…..
A hónap sztoriját kaptuk meg Schmuck Andor kebelbarátja, Rogán Antal belvárosi polgármester, illetve az ő parkolókommandója jóvoltából. Az ötödik kerület élhetővé tételét büntetőcédulájukra tűző, igen tréfás szakembereknek ezúttal fogas kérdést kellett megoldaniuk. A…..
Proszektúra Adolfová Hitlerová 2008.11.03 08:59:00
A hazai sajtó az első pillanattól kezdve megkülönböztetett figyelemmel foglalkozott a Dunaszerdahelyen történt rendőri akcióval. Azt nem állítom, hogy rendőri brutalitással, hiszen, mint már korábbi hazai példákon is megtapasztalhattuk, ilyesmi szóba sem kerülhet egy tökös…..
  Mozgalmas hét áll az MDF mögött. Készülnek az elnökválasztásra, és hát úgy tűnik (tűnt), hogy hosszú idő után Dávid Ibolya nem fog olyan egyszerű többséggel pozícióban maradni, mint eddig. "Komoly" kihívóra lelt Almássy Kornél személyében. Az alelnök a…..
 A tegnap kirobbant, titkosszolgálati és nemzetbiztonsági elemekben gazdag ügyről ma újabb részleteket tudhattunk meg.  Szilvásy György invitálására ülésezett a nemzetbiztonsági kabinet, Dávid Ibolya pedig sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a trónjára törő…..
Megérkezett a világ első e-papírral készült újságborítója. Ha a technológia elterjed, annyi előnye sem lesz a nyomtatott újságoknak, mint eddig, vagyishogy ott legalább nem folyik ki az ember szeme az agresszíven villodzó hirdetésektől. Erre vártunk olyan fenemód? Tessék: ..
Egy kedves barátom, zenésztársam küldte nemrég az alábbi levelet, mivel személyesen is érintett az ügyben, és elolvasva a történetet nem volt kérdés, hogy megpróbálom én is segíteni a magam szűk lehetőségeivel a nyilvánosságra kerülését:Utólagos megjegyzés: elnézést…..
De lehet, hogy Mitnyán-szikláknak is nevezhetnénk ennek a kis magyar Stonehenge-nek az elemeit, mert hogy már az ő idejében is álltak a Kútvölgyi úton. Mostanában azonban újabb menhirek kerültek ki. Kétségtelenül olcsóbb parkolásgátló megoldás, mint a fémoszlopok leásása. És…..
 Mint már korábban finoman utaltunk rá, a tibetieket nem tartjuk jobb fejeknek a világ egyik népénél sem - kivéve talán a szlovákokat -, s azt sem gondoljuk, hogy a tibeti kultúra mélyebb, magasabb vagy akármilyenebb lenne mondjuk a nyugatinál. És azt se gondoljuk, hogy kis…..
acetofive 2008.09.05 12:08:41
bulvártér ürgeöntés 2008.09.03 22:27:00
Az index szerint a HavariaPress szerint Bódi Csaba ürgét főz ma este. A Világgazdaság még nem írt nevet, csak a KVM-re hivatkozott: Ürgepörköltet készít vacsoravendégeinek szerda este a TV2 főzőműsorának, a Hal a tortánnak a házigazdája – hívta fel a figyelmünket a…..
Webisztán A Google nagy dobása 2008.09.02 11:14:00
Nos, mára elterjedt a weben, amire pár napja meg csak homályosan utalhattunk. (De legalább a világon elsőként tehettük.) Hamarosan jön a Chrome, a Google böngészője. A brózerháború új felvonását láthatja a világ, mely néhány óra múlva (magyar idő szerint valószínűleg…..
Percek óta kétségbeesetten kapkodok levegőért, a fura hangokra az előbb idejött hozzá Hancu és ő is hápogott egy sort, most hápogjunk együtt. Az elkövető a Pocok, aki a Soha így nem aláztak meg vallásos embereket című poszttal tűnt fel a színen, de most ahhoz képest is csavart…..
  Van az ostobaságnak egy olyan szintje, amelyről már nehezen dönthető el, hogy valaki ennyire hülye vagy ennyire ravasz.  Az utóbbi napokban kétféle plakát lepte el városunkat. Az egyik szigorú-ünnepélyes színvilággal, fehér alapon fekete betűkkel…..
 Van miből.Van miért.Van kinek.És egyáltalán: az hogy VAN - ez már magában óriási dolog.MotoGp pályánk van, vagyis épül ( ? ) Sávoly mellett, ahol jövő szeptemberben már világbajnoki futamokat is tarthat(ná)nak.Hogy miért a szkeptikus hangvétel ? Nos az alábbi cikk miatt…..
Árokásó Top100 Fricz Tamás 2008.08.11 18:53:00
Fricz Tamás, a polgári politológus reprezentánsa, akiről két szállóige is elhíresült: "egy következmények nélküli ország" és az "előrehozott választások". Az előbbit több mint egy évtizede, az utóbbit nagyjából öt éve rappeli az országnak, de nem…..
acetofive 2008.08.12 08:04:02
addict T-Mobile kontra Fazekas 2008.07.27 13:00:00
Számomra nehezen érthető a T-Mobile húzása, ami egy cseppet sem nevezhető barátságosnak. Történt ugyanis, hogy Fazekas Róbert, akit doppingvétség miatt 2 évre eltiltottak az athéni olimpia után, néhány napja a ljubljanai versenyen megdobta az olimpiai induláshoz szükséges…..
  Mel Gibson is megirigyelhetné azt a küzdelmet, amit Ipkovich György, Szombathely polgármestere kezdeményezett a T-Mobile ellen. No, nem a szolgáltatás minőségével vannak kifogásai, hanem a cég azon nyilatkozatával, miszerint erős erkölcsi aggályaikat fejezik ki a MOB…..