Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wilddog84

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A témában két teljes cikk is olvasható a neten: Az EU bíróság döntött - még a Jehova tanúi sem menekülhetnek a GDPR elől Jehova tanúja is lehet személyes adatkezelő A szcientológusok adatkezelésének megítélését is komolyan érintő bírósági ítélet született az Európai Unió Bíróságán a finn…..
Elismerték a Szcientológia egyház kolumbiai munkáját - adja hírül a civilhetes.net. A hír lényege: Az elmúlt hónapban pedig a kolumbiai országos rendőrség nevében Carlos Ramiro Mena tábornok a magas rangú "Jaime Ramírez Gómez Vezérőrnagy Transparency medál"-lal tüntette ki a Szcientológia…..
wilddog84 2018.07.06 21:03:34
Először azt mondta lefújja a versenyt, és neki kell vállalnia a felelősséget. Aztán mindent visszavont és másra kente a felelősséget, majd lehülyézte a médiát.  ..
wilddog84 2018.06.28 12:26:57
@kommentes nikk: most jön az a rész, amilyen mondhatod majd, hogy neked volt igazad.
Szóval, úgy gondolom, hogy kétbites neked az a jó telebaszott cigány/zsidó/kommunista kurva anyádat. Igen, arról a ribancról beszélek, amelyik baszott elmenni küretre. Sajnos.

Amúgy örülök, hogy magadat besorolod abban a 10%-ba, aki szerinted nem agyhalott. Csak aztán ki ne derüljön ám, hogy mégse a 90% a retardált faszt...
wilddog84 2018.06.28 14:26:07
@kommentes nikk: LOL
Az mindenképp vicces, hogy egy ilyen utolsó senkiházi nethuszár köcsögöz le. Már majdnem magamra vettem, de aztán időben rájöttem, hogy a bizonyos 10%-ba tartozó, kiválasztottal társalgok, aki egy igazi szukafattya. Ezért nem bántó amit mondasz. Mert egy szar vagy. Amúgy meg abban reménykedtem, hogy a te anyád vesz repülőt nekem...

A témához meg annyit, hogy remélem még sok évig fog szopni a városi forgalomban és irtózatos zajban a sok elégedetlenkedő faszt. Sok köcsög, akik mindenért hisztiznek, jajonganak, tőlük már fingani se lehet, mert csendháborítást követsz el. Elmúltak a gyönyörű komcsik évek arany apám, már nem lehet mindenkit feljelentgetni minden piszlicsáré szarért. Szóval lehet kussolni és örülni a repülőknek.
wilddog84 2018.06.28 16:24:08
@Fülig José: gratulálok te faszt!! Látszik az értelmi szinted, és jobb ha tudod benn lakom a belvárosban.. Ha-ha, szar, mikor valaki ugyanonnan nem osztja az agyhalott nézeteteket.

A másik buzi balos köcsögöt, ezt a szarrakás kommenthuszárt meg miért is zavarja, mikor saját elmondása szerint, visszatakarodott az istállóba lovat szopni, hamár megunta Gyurcsány kényeztetését.
Ma ebbe botlottam a Bakancsos utcai bolhapiacon Budapesten. Vajon mit reméltek itt? A piac árusai és törzsközönsége nem kifejezetten az ő célközönségük - kevés olyan ember mászkál itt, akinek vannak felesleges tízmilliói. Ez már tényleg a bödön aljának kapargatása... És ha jól láttam, nem nagyon…..
Soha nem látott mértékben özönlötték el a budapesti aluljárókat a hajléktalanok. Az egésznek bosszúíze van...Orbán Viktor megmondta: nem életszerű az Alkotmánybíróság döntése, amely megsemmisítette a közterületeken életvitelszerűen élők büntethetőségét - noha ő az…..