Regisztráció Blogot indítok
Adatok
payszer

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szívesen lennék most az ellenzék helyében. Két és fél éve kiéhezett hiénákként várják, hogy a Kárpátok gazellája elbukjon a balliberális kormányok által hátrahagyott adósságcsapdában, az IMF és az EU által emelt akadályokban, vagy leterítse a Wall Street-i…..
Vízkereszt alkalmából angyal szállt közénk, és amíg mi a karácsonyfák kicsontozásával voltunk elfoglalva a napkeleti bölcsek reinkarnációjaként okosságokat hintett magából. Feritél országban nagyon jó minden, de a gyülekezési jog érvényesülése, hűűűű, szóval az…..
Az alább közrebocsátott poszt két fiatal aktivista-pedagógus sztorija. Azt reméljük, hogy a hamis humanizmustól és illúzióktól mentes történetet nem értitek félre. Talán még azt is remélhetjük, hogy a happy end-mentes történet nem a cselekvés lehetetlenségéről szól, hanem…..
Kincstári magabiztossága ellenére rendkívül kínos perceket szerzett saját magának és a kormányoldalnak péntek este Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, aki megpróbálta meggyőzni a nézőket, hogy egy héttel korábbi sajtótájékoztatójukon Szájer Józseffel nem is…..
payszer 2013.01.06 17:08:24
@szist: nem keltesz feltünést... a szarkupacon is van milliónyi légy "hűdefasza" felkiáltással...

az ilyen - miközben állnak a torkán, hogy a letuszkolt szar vissza ne bugyogjon..-mutat "v"-t
mindkét kezével..

vagy csk dolgozik vasárnap este is :((