Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cornucopia

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérésre következzék akkor a Buzzer 2005-ös demoja! Hogy bonyolult legyen a dolog, a posztképet Bandcamp oldalukon találtam, ami eltér az általam ismert demo borítójához képest. Ennek oka valószínűleg az, hogy újra kiadták, de öt helyett nyolc számosra bővítve. Ráadásul az…..
cornucopia 2013.04.11 10:00:57
A Buzzer 2005-ben alakult meg Izraelben, és még ugyanebben az évben kiadtak egy Got Me Wasted című demot, amit két évvel később első albumuk, a Buzzraiser követett. Önmeghatározásuk szerint "heavy southern rock", amit játszanak, de szerintem zenéjükhöz pontosabb a fuzz/stoner…..
cornucopia 2013.04.10 17:01:35
Na, akkor újra elkezdjük a blogolást itt, és ekkor. Mindenkit üdvözlünk, újakat és régieket is, szevasztok. A sablonunk egyelőre default, de majd lesz egyéni is, csak várjátok ki. Kezdetnek olvassátok el a tavalyi zenei évet szemből seggbeverő listánkat, és csettintsetek…..
Mondják, hogy ez Mária országa, de lassan nem tudom, hogy a Szűzé-e, avagy Wittneré. Utóbbi pl. azzal indokolt egy parlamenti döntést, hogy hány Isten van szerinte. Néhány napja került napvilágra a jegyzőkönyv arról, miként utasította el a Lectorium…..