Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katalin Kovácsné Földesi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közjogi nonszenszek, nyers baromságok, kommunikációs ámokfutás. Ez Zsigó Róbert és a Fidesz mai teljesítménye...
Katalin Kovácsné Földesi 2018.03.17 20:38:35
@rallus: szerintem a kor a szellemi színvonalat vagy jó, vagy rossz irányba befolyásolja. Az általad összehordott 'izé' az utóbbit valószínűsíti... csatlakozom @neko67 neked feltett kérdéséhez: 'Iszol te eleget'?
Katalin Kovácsné Földesi 2018.03.19 11:37:06
@rallus: Ritka bunkó barom vagy te... Undorító módon beszélsz nőkkel. Remélhetően anyáddal más hangnemet mersz megütni, mert félsz az anyai pofontól, ami hasonló hangnemű társalgás után könnyen elcsattanhat a képeden
Csak hogy tiszta legyen mivel nézünk szembe! "Még hogy megvonják a szavazati jogom? Nekem Orbán Viktor adta meg az állampolgárságot, persze hogy rá szavazok. Ne hogy már bárki is megmondja nekem mit csináljak a szavazatommal. Mert nem ott élek? És? Én akkor is szavazok a határon túlról, és…..
Körmendre deponálták a bicskei menekülttábor lakóit, ahol emberhez méltatlan körülmények vártak rájuk. A helyi plébános pedig azt tette, amit Jézus is tenne a helyében...
Közleményt adott ki a FOX Networks Group azzal kapcsolatban, hogy 2017-től a hozzájuk tartozó csatornák, mint a Fox, a Nat Geo Wild vagy a National Geographic helyett a Telekom tévés csomagjaiban Andy Vajna új csatornái, mint a Kiwi TV, az Izaura TV vagy a Csili TV lesznek elérhetők. A Fox sajnálja…..
Katalin Kovácsné Földesi 2016.11.05 11:23:54
@showtimes: meg ahogy te azt elképzeled... Legalább ismeretterjesztő adók a sok néphülyítés helyett
Csendes hétköznap délelőtt a parkban, a gyerekek játszanak, a szülők - főleg nagymamák - figyelik őket, és néha büszkén néznek körbe, ám ekkor néhány fejkendős asszony és gyerekeik képében megérkezik a jelen idejű Magyarország őrült, gonosz „zaja”. A homokozó a jól öltözött muszlim asszonyok…..
Katalin Kovácsné Földesi 2016.08.11 09:51:52
@bloglegelő: Tehát ez egy szabadon választott gyülöleti pont nálad? Az még szomorúbb. Úgy látszik a jobbikos fajtáknak a nácizás szabadon választott forrása a szubkultúrájuknak. Csak mások lehetnek nácik, a saját gondolatviláguk tiszta, mint a frissen hullott hó.... Csak az agyuk helyén van vizes törölköző....
Katalin Kovácsné Földesi 2016.08.11 09:54:56
@Plumper_: köszönhető az olyan megvető, gyűlölködő embernek, mint azok, akik itt komentjeik szerint ezekkel kell ijesztgetni a gyerekeket, hogy megegyék a spenótot.... Mindenki azt kapja az élettől, amit másoknak adott... Ki szépet, és jót a tetteiért, ki meg az ellenkezőjét. A hatás-ellenhatás mindenhol teret nyer :(
Hirtelen sok minden világossá vált. Az ilyen esetek miatt dől hátra Orbán, kér még egy koktélt, és tesz meg bármit bárkivel, legfőképpen az országgal. Egy Szalai Balázs nevű civil, aki amúgy - helyesen - pártoktól kapott épületet a tevékenységéhez - eldönti, hogy egy szír…..
Katalin Kovácsné Földesi 2015.07.21 12:11:00
@Tóth Nelli: Teljesen egyetértek... A hülyeség magasfoka amit a szegedi civileg műveltek. És szégyen, hogy ezt még külön nyilatkozat formájában ki is nyilvánít egy ember... Mert, hogy nem az egész segítő gárda nyilatkozata az biztos.... Valaki sütögeti a pecsenyéjét..... csak az a zsír az alján... ami kell ,
Sneider Tamás, a Jobbik akkori alelnöke (jelenleg a párt frissen megválasztott elnöke) 2015. márciusában az ATV-nek adott interjút a blogunkon megjelent hangfelvétellel kapcsolatban. Ebben többek között elismerte, hogy a Jobbik és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) között szoros személyi…..
Azt kérdezte egy német képviselő Navracsics meghallgatásán, hogy Wass Albert és Nyirő József művei után a Mein Kampfot is bevezeti-e a magyar kormány kötelező olvasmányként. Micsoda botrány! Háborog a magyar sajtó és a politika – mindkét oldalon. Szögezzük le: a kérdező,…..
Katalin Kovácsné Földesi 2014.10.05 08:30:08
@bbjnick: Nem biztos, hogy a németek is jobb írónak tartanák WA-t, mint S-t... és ez nem csak a fordításon múlna
Nos, minden irat, és bizonyíték egybegyűlt ahhoz, hogy Kocsis Máté ellen az Ügyészségi Feljelentést megtehessem hamis tanúzása ügyében. Magát a feljelentést itt írom meg a Blogon és holnap eljuttatom a Fővárosi Főügyészségre. Tehát.   Feljelentés   Dr. Kocsis…..
JóVáros Blog Jelentem 2014.02.21 22:51:27
Jelentem elolvastam az Őszödi Beszédes iratokat. Jelentem azóta fetrengek a röhögéstől. Jelentem, hogy -----------------------------------------, továbbá --------------------------------------, mert --------------------------------------. Jelentem van egy hullánk, akiről sose tudtuk…..
Sorra hullanak el a barátaim. Bárkit felhívok vagy írok neki, azt válaszolja, felkelni sincs kedve, hagyjam már őt békében megdögleni. Okés, tényleg én is kezdtem a sort 2004-ben, de nem tudtam, hogy ekkora trendet csinálok. Kibaszottul kurva tehetséges volt kollegáim…..
Kincstári magabiztossága ellenére rendkívül kínos perceket szerzett saját magának és a kormányoldalnak péntek este Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, aki megpróbálta meggyőzni a nézőket, hogy egy héttel korábbi sajtótájékoztatójukon Szájer Józseffel nem is…..