Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Suzy Creamcheeze

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy világ választott el tőle. Nem értettünk mi egyet szinte semmiben. Máshonnan jöttünk, máshova mentünk. Mégis nagyon sajnálom, hogy ilyen fiatalon elment. Az utunk csak egyszer keresztezte egymást. Márciusban a Blogalization bloggervita után odajött hozzám, és kicsit feszengve…..
Suzy Creamcheeze 2014.11.08 13:28:41
Téged is zavar hogy nincs elég nyilvános WC az utcákon, és ami van, az is drága? Ne hallgass tovább, mondd el a véleményedet!Szerintünk is felháborító!Sok ember háborodik fel azon, hogy emberi ürülék és vizelet borítja a főváros utcáit. Ez szerintünk is felháborító! Az…..
Suzy Creamcheeze 2014.10.04 20:19:10
A Város Mindenkié csoport 2009 augusztusában alakult olyan hajléktalan emberek és szövetségeseik részvételével, akik tenni akarnak egy egyenlőségen alapuló és igazságos társadalomért. A csoport célja, hogy lehetőséget teremtsen a hajléktalan embereknek arra, hogy…..
Az alább közrebocsátott poszt két fiatal aktivista-pedagógus sztorija. Azt reméljük, hogy a hamis humanizmustól és illúzióktól mentes történetet nem értitek félre. Talán még azt is remélhetjük, hogy a happy end-mentes történet nem a cselekvés lehetetlenségéről szól, hanem…..