Regisztráció Blogot indítok
Adatok
natb

35 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bordás Anett, egy fiatal vloggerlány beszél a videóban a naturizmusról, saját tapasztalatairól. Ritka egy ilyen jól összeszedett, érdekes bemutatása a témának. Mindenkinek szívből ajánlom! És ha tetszett, iratkozzatok fel a csatornájára és nézzétek meg a többi videóját is!..
A mai nap van idén a Meztelen kertészkedés világnapja, de közben országszerte alig van 15 fok. A következő napokban pedig csupán 10 fok várható. Így nem hogy a meztelen kertészkedés marad ki idén, de szégyenszemre még a fűtést is vissza kell kapcsolni a legtöbb lakásban. Közben arra gondolok,…..
Süssön rátok a nap!..
Naturizmus Butik 2019.01.22 16:00:48
Naturizmus Naturizmus Svájcban 2018.12.08 20:17:07
Képzeld el az év legmelegebb napját az évben. Persze, hogy le szeretnéd dobni a ruháidat. Viszont : a svájci törvények vajon ezt tényleg engedélyezik? Ezt a kérdést nem könnyű megválaszolni. Svájcban a törvények kantonról kantonra változnak. Ami Zurichben engedélyezett, az Appenzell…..
Az euronews magyar nyelvű híradása egy kolumbiai naturista kiállításról:..
Minden év májusának első szombatjára esik a Word Naked Gardening Day (WNGD), amit magyarul a "Meztelenül kertészkedés világnapja"-ként fordíthatunk. Idén ez mára, május hatodikára esett. És egy rossz szóviccel élve, más is esett erre a napra.. rengeteg eső! Ezen kívül kellemetlen hűvös is van. Ezért…..
Vannak ismerősei, akik felháborodottan megszakították vele a kapcsolatot, amikor kiderült, hogy rendszeresen jár a férjével a nudista kempingbe. Kati viszont azt állítja, hogy a nudizmus cseppet sem a magamutogatásról szól. Hihetetlenül felszabadító érzés egy hétig ruha nélkül élni, és ezt legalább…..
Naturizmus Boldog Karácsonyt! 2015.12.25 12:04:50
Naturizmus Szolgálati közlemény 2015.06.06 12:47:32
Ezzel a bejegyzéssel egy kedves kérésnek teszek eleget. Létezik egy Komárom-Esztergom megyei NATURISTÁK nevezetű Facebook csoport, aminek a célja az lenne, hogy a megyében élő naturizmust kedvelő embereket szeretné összefogni egy kisebb közösségé. Fontos, hogy csak a MEGYÉBEN…..
A naturizmus manapság is az egyik leginkább félreértett életmód az emberek körében. Ebben a bejegyzésben összefoglaljuk a leggyakoribb tévhiteket. 10. Szex, szex, szex Tévhit: A naturista strandok és üdülőhelyeken szexelnek bárhova fordulsz Ez az egyik legnagyobb tévhit. Az…..
Április elején még az idő hűvös, ráadásul az utóbbi napokban viharos szél keserítette meg az életünket, körülnézve már látjuk, hogy a tavaszt nem lehet megállítani. A fák rügyeznek, a virágok nyílnak, úgyhogy itt az ideje, hogy átgondoljuk, hogy nyáron milyen naturista…..
Naturizmus BUÉK! 2015.01.01 13:40:53
..
Naturizmus Kellemes ünnepeket! 2014.12.24 15:04:28
Boldog Karácsonyt minden naturista barátunknak! ..
Naturizmus Hogyan szaunázzunk? 2014.12.07 11:59:17
Sauna Instructions (2014) from Woodpecker Film on Vimeo. Az alábbi aranyos finn videó a szaunázást hivatott népszerűsíteni, fogadjátok ti is szeretettel! És ne feledjétek, hogy szaunázni is egészségesebb textilmentesen. ..
..
Nudista strand a tengerparton? Jó eséllyel hallhat német szót, bárhol is legyen a világban, japánokat viszont aligha fog találni a vendégek között. A német naturizmusnak történelmi okai vannak, egyebek mellett az NDK sajátos mentalitása. Nudistafelmérés készült. A cikk…..
Gárdonyban, a szlovák határnál, Délegyházán, Szegeden, Csepelen, Debrecen mellett és a Balatonon is lehet meztelenül úszni, napozni. Van, ami csak szabadstrand, de akadnak kempingek, strandok is. Tele az ország nudistastrandokkal, igaz, ott még nem tartunk, hogy egy város közepén is…..
A blogunkon közel két hónapig elérhető volt egy szavazás, "Melyek a kedvenc naturista helyeid, ahol legszívesebben töltöd az időd?" címmel. Itt olvasóink szavazhattak, hogy hol töltik legszívesebben meztelenül az idejüket. Ez alapján összeállítottuk a TOP5 legnépszerűbb…..
natb 2014.07.05 12:38:56
@pifpaf: Pontosan, a sorrend nem szentírás. Inkább csak azt mutatja, hogy ezek a leglátogatottabbak. És nyilván mindenki arra szavazott, ahol már volt, hiszen nem valószínű, hogy minden szavazó végigjárt minden magyarországi helyet, beleértve azokat a kis szabadstrandokat is amik még a listán voltak. Délegyháza kicsit elhúzott a többiektől, ezt egyértelműen annak tudom be, hogy a főváros mellett van, ha valahova egy fővárosi bármikor le tud ruccani, akkor az az a hely.
Naturizmus Hello, Facebook! 2014.07.04 13:45:20
Mostantól a blognak is van saját Facebook oldala. Ha szívesen olvasod a bejegyzéseket és érdekel a naturizmus akkor csatlakozz te is! Nincs más dolgod, mint a jobb oldali Közösség dobozban, nyomni egy Like-ot! És mostantól nem maradsz le semmiről! ..
Naturizmus Nyári hangulat 2014.07.01 13:03:57
Ebben a bejegyzésben Denis Piel, egy veterán fotós képeit tekinthetitek meg. A fotográfus Franciaországban született, de Ausztráliában nevelkedett, majd az Egyesült Államokban tanult. Egy nemzetközileg is elismert díjnyertes fotós és filmes, aki elsősorban a divatfotózás…..
Nemrég a szegedi Rádió 88 műsorában volt hosszabban szó a naturizmusról, ahol többek közt Dr. Sándor János, a NAMASZ elnöke is nyilatkozott. Ide kattintva a Sziki honlapján meghallgatható a beszélgetés...
Május 27-én, a reggeli órákban, Kína Tongkuang városában a pláza közepén egy nő meztelenre vetkőzött és lefeküdt aludni. – írja a rocketnews.com. Az utóbbi napokban iszonyatosan meleg volt Kínában, úgy látszik a hölgy így próbálta meg ezt elviselni. A cikk egészében ide…..
Naturizmus Közeledik a nyár 2014.06.05 16:47:46
..