Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cukkorborsó

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különös eset miatt kellett intézkedniük a rendőröknek a Fehérvári úton. Április 15-én, éjfél után figyeltek fel a helyi polgárőrök arra, hogy valami furcsaság suhan a Fehérvári úton a síneken. Közelebb érve kiderült, két egyetemista egy házilag barkácsolt hajtányon…..
Ez az ausztrál csodabogár a leírás szerint egy MX-5-ös Mazda, valamint némi Rolls-Royce hozzáadásával született azzá, amivé. A többi összetevőről információhiányban szenvedek, de lehet, hogy jobb is. A pingpongasztalnyi géptető, és a Spirit of Ecstasy-ra utaló orrdísz…..
Nem volt egyszerű, hiszen úgy kellett pontos ütemtervet készíteni, hogy tudtuk: rögtönözni kell, különben elmarad a spontaneitás. Tudtuk, hogy nem marad majd sok időnk, mielőtt elrontják a mókát, ezért mindennek készen kellett lennie, mire Kennyt beimádkozzuk az autóba. Ezért…..
cukkorborsó 2013.04.06 11:09:01
@visszakettopadlogaz: jobban is teszed mert ezek kitiltanak a picsába ha nem ájulsz el rögtön ommm angol tudásától vagy újságírói nagyságától, holott az alapvető emberi társalgás alapjait sem sikerült neki elsajátítani, pl nem pofázunk amikor más beszél-égéstér. Általában a cikkjeinél 5-ször hosszabb terjedelemben magyarázza a hibáit, néha még új cikket is kell írnia aztán persze abba is belesül. Állítólag azért vették fel mert kellett a TC-nek egy határon túli magyar is mint az amcsi filmekbe a kötelező néger.
TComment Ezzel valaki jól járt 2013.04.04 08:41:04
Bántam, hogy nincs nálam annyi pénz, hogy megvegyem a feleségemnek*, mert ha van tuti vétel, akkor ez az volt. Pedig csak egy öreg, vacak Ford. (* valójában magamnak.) Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A világot járva gyakran bukkanhatunk érdekes, meghökkentő dolgokra. Olvasónk, Gábor a tennessee-i Knoxville repterén készítette ezt a képet. Világmárka, ugye? ..
cukkorborsó 2013.04.03 07:45:37
@visszakettopadlogaz: nem lenne egyszerűbb ha magyarul írnál mindent? Olvashatóbb lenne, te is gyakorolnád a magyart és nem lenne olyan flegma ámerikás stílusod sem. Ezt építő jelleggel írtam.
cukkorborsó 2013.04.03 23:16:47
@visszakettopadlogaz: nézd én Ausztráliában élek már egy pár éve, angol (na jó Kínai) billentyűzetet használok és nekem is nehezemre esik néha az itt alkalmazott kifejezéseket magyarítani de meg lehet oldani ha tényleg anyanyelvi szinten beszélsz magyarul, jelent neked valamit a magyarságod és egy kicsit is igényes vagy magadra.
cukkorborsó 2013.04.04 03:57:31
@visszakettopadlogaz:a lefolyó kamu, de itt tényleg minden fejjel lefelé van:-). Csak ne egy hetet szánj az utazásra hanem legalább egy hónapot.
Legalábbis ezt állítja a videó magáról és - bár tény, hogy messze nem az összes - igaza is van. Én pislogás nélkül néztem végig a válogatást, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy állnak még páran a hátam mögött, Papp Tibi pedig csak annyit mond: Kíváncsi vagyok, hogy…..
Belsőség Ma lenne 53 éves 2013.03.21 14:44:57
Minden idők legnagyobb Forma-1-es tehetsége, versenyzőtársai és millió rajongója szerint (én is ide tartozom) pedig minden idők lenagyobb pilótája, Ayrton Senna da Silva.Méltón meg fogunk emlékezni halálának évfordulójáról, ebben biztosak lehetnek.Addig is emlékezzünk rá ezzel…..
Belsőség Raikkönennek ez való 2013.03.20 15:48:13
Na, végre-valahára igazán testhezálló szerepet kapott Kimi Raikkönen. A Renault nagyon ráérzett és szemmel láthatóan a finn zseninek sem kellett felborítania szokott formáját. ..
Szervizkönyves Honda CBF500 eladó. Nagy ügy, de érdekes mellékszál, hogy ez biztos, hogy nincs visszatekerve, sőt, gazdái büszkék is a futásra: nem csalás, nem ámítás: 349998 mérföld, 563267 kilométer van benne. A több mint félmilliót maga mögött tudó gép egy…..
KKBK A szovjetek és a nők 2012.06.14 01:02:00
Sztálin világossá tette: a nemi erőszak és a német civilek terrorizálása egyfajta „jutalom" a katonáknak. Sztálin azt mondta: az embereknek meg kellene érteniük: a katona – aki több ezer kilométert harcolt végig vérben és fegyvertűzben és halálban – megérdemli, hogy egy…..
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
cukkorborsó 2013.02.18 03:31:38
Többször megosztották olvasóink ezt a hosszú mozit velünk, mi sem tarthatjuk tovább titokban. Ez egy "látni kell" videó. Ámuljatok, élvezzétek.  (Disclaimer: munkahelyen, alvó családtagok mellett nem ajánljuk, mert garantáltan fel fogsz üvölteni.) ..
Ilyenbe ülteted a gyerekeidet... Ennyire régi autóval öngyilkosság járni, az első kátyúban kettétörik... Hát, még ilyet, ezeknél előbb megy péppé az utastér, mint hogy elgörbülne volna az ütköző... Ilyen, és ehhez hasonló feddésekből nem keveset kap a…..
Első pillantásra nem könnyű megmondani, mit szeretett volna a fehér Fiat 500-as vezetője, amikor beszorította magát két parkoló autó közé a szűk nápolyi utcában. Talán a reménytelenül szűk helyre próbált beparkolni, amelyet a Lanca Y mögött vélt felfedezni, vagy éppen a…..
Senki nem gondolta egykor a Hondánál, hogy harminc évvel később a CX500 feltámadhat. Pontosabban sosem halt meg, hisz ez egy elpusztíthatatlan konstrukció, de az, hogy hirtelen beleszerettek a motorépítők, mindenkinek meglepő volt. Oké, pár chopper idehaza is készült belőle,…..
cukkorborsó 2013.02.04 00:34:39
„Ha az iparban, mezőgazdaságban, illetve közigazgatásban végzett, felelősségteljes tevékenységünk mellett csak egy parányi szabad időhöz jutunk, kiviharzunk modern lakásunkból, és samponnal, szivacsokkal felszerelve rávetjük magunkat krómtól-lakktól tündöklő…..
cukkorborsó 2013.02.03 08:22:04
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Belsőség Ez a pornó, gyerekek 2013.01.30 17:57:06
Zakowski magának való ember, de kétségkívül az autósport egyik ikonikus figurája Már nem is tudom, melyik olvasónk küldte nekem privátban de arra jól emlékszem, hogy mit válaszoltam neki: ó, ez a kedvenc autóm! Aztán megnéztem a videót, sekélyes német tudásom morzsái…..
cukkorborsó 2013.02.01 13:51:27
@ommm: a F1-es Cosworth motor nem V6-os volt véletlenül? A 4 hengeressel kisérleteztek de állandóan széthullott aztán inkább V6-st csináltak.
Már én is rendszeresen olvasom Csikós reggeli hírlevelét. Mivel, ha jól értem, Kati alól lassan kirohad az autó, Zsolt megint vadászgat a hirdetési oldalakon és barátian megosztja velem a zsákmányt. Rutinos ember lévén, mindig kerül valami érdekes az asztalra, a reggeli kávém…..
Hát, feladtam a küzdelmet. Megvettem, imádtam, megadtam neki mindent. Elszédítetted a fejemet, S én eléd szórtam mindenemet. Sálat, pulcsit, nejlon harisnyát, És csuda, csuda gyöngyöket. (Hungária - Ciao, Marina) Egy ideig ennél csak rövidebb motorom lesz Persze eljön az…..
Egy korábbi posztból sokan már talán tudják – hazajött a Puch. Ez az az autóm, amelyik olyan régen készül, hogy néha szinte el is felejtettem, hogy létezik, annyira az ősidőkben vettem, hogy minden akkori tervem dugába dőlt, amit szántam neki.Az évek során sokszor eljutott oda,…..
A Totalcar Hátsóülés-rovata ismét egy kéretlen videóval jelentkezik. Természetesen ezúttal is az aktuális ebéd-utat jártuk meg oda-vissza két konkurens típussal. És nem lettünk okosabbak. Illetve igen, hamarosan olvashatják. ..
Megpróbálom röviden összefoglalni a lényeget, mármint azon kívül, hogy a rombolás gyerekkorától kezdve ugyanúgy foglalkoztatja az ember fantáziáját, mint az építés. Akit egy kicsit jobban érdekel az előbbi, mint az utóbbi, az biztosan nézi a Fast, Furious and Funny című…..
cukkorborsó 2013.01.21 13:58:45
@Józsi bá\':nem az óceáni éghajlat miatt rohadnak mert az Írországnak van és ott rozsdamentesek az autók. Angliában a sózás miatt rohadnak.