Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Christofer Schmidt

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És ki tudja ezt rajtad kívül? Mert ha tényleg az, akkor bizony ott volt az idei szezonnyitó Parkoló Parádén május kilencedikén és nagyon-nagyon sokan látták. Fantasztikus sleeper-Mitsubishi, kanzdsikkal teli, japán belpiacos Supra Mk.4, a sárga földig ültetett cult-klasszikusok,…..
Belsőség Heti merítés 2015.04.26 09:22:56
Kis fehér nyuszi nagyot ugrik! Olyan autót szerettem volna amiből alig van, koránál és típusánál fogva is, sokan lebeszéltek terveimről, de nem hagytam magam... Gizi - az OROSZ technika átka Ajtózárak tönkrementek, a hátsó ajtó lakattal volt lezárva. Oldalsó ajtó…..
Christofer Schmidt 2015.04.27 08:31:00
@Shadowbull: miért is érdekelne bárkit? Ez egy tipikus kelet európai beidegződés,hogy tartson örökké minden. Itt nálunk és úgy általában nyugaton a használtautót jellemzően 2-3 évig tartják meg, az újat mivel lízingelik (nem a magyar értelemben), kb. 5-7 évig. Kilóméterre szól a lízingszerződés márkaszervíz kötelezettséggel. Tehát a garancia lejárta után max 3 évig kell zsebből finanszírozni a javíttatást és a szervizelést. Addig tuti kibírja a gépezet. Aztán lecseréli a gazda és ennyi. Az átlagos európai vásárló nem húsz évre de nem is tíz évre vesz autót. Bár soha nem lesz az övé. De mindig új autó van a segge alatt.
Christofer Schmidt 2015.04.27 08:47:13
@Christofer Schmidt: csak egy példa.
BMW 316i limuzin alap felszereltséggel(de sok extra benne)29650€ a teljes ára. 287€ havonta biztosítás az árban. Éves adója kb. 100-130€.plus casco.Namármost ha egy három tagú családot nézünk. Két fizetés plusz családi pótlék plusz adókedvezmény. Minden erőlködés nélkül simán kifizeti. 5 év múlva visszaviszi. Elhoz egy másikat.ezalatt kb 70 ezer kilómétert Beleteker. A kereskedő ezt még szép áron eladja. A különbözetet beszámítják az Új árába és a csóri egy ötös bimmerrel gurul ki a szalonból de egy hármas árát fizeti mert kb annyi rajta a kedvezmény. Nagyvonalakban ennyi lenne a sztori. Aztán amikor tíz éves a hármas bömös elviszi a becsületesnepper és kézről kézre jár nálunk. Minden tulaj lefingja egy kicsit majd amikor már 20 éves a verda akkor jön a 'húdeszarabéjemvé régen minden jobbvolt'!
A videón látható, erősen streetfighterre átépített motorokkal vonuló bandánál szemmel láthatóan nem alakult ki az összhang. Ami viszont még ennél is rosszabb, hülyék, mint segg. Annyi érdekes és kifogásolható részlet van a benne, hogy csak a felszínt megkapirgálva is…..
2013 novembere és 2015 februárja között egyáltalán nem írtam Dezsőről – az volt a terv: majd ha purrog szépen és végre jó lett a motorja, megírom. A legutóbbi posztban be kellett ismernem, semeddig nem jutottam. Röviden összefoglalom a motorral kapcsolatos ügyeket: – a svéd…..
Meg kell-e mindent menteni vagy szebbé teszik a világot, ha kreatív művészet alapjaiként élnek tovább? Döntsék el önök a szezon utolsó epizódjában!..
szószedet bozgor 2009.01.07 14:22:00
A közkeletű - ám téves - felfogás szerint:  A bozgor román kifejezés, jelentése: hazátlan. Pejoráló, lealacsonyító és bántó jelző. Ám erről a románok mit sem tudnak:...a románok a bozgor szó „hazátlan” jelentéséről nem tudnak. Nem is hallottak róla…..
TComment Én, autógyilkos? Soha 2015.02.12 06:18:20
Nem jár hetente Münchenbe százötvennel, tehát nem teszi ki autóját extrém igénybevételnek? Téved. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Christofer Schmidt 2015.02.13 22:17:17
@dln449: Magyarországon nem tudom. Sajnos én nÉmetországit tudok. Ott élek. De ha van ismerős szerelő talán még tudtok egyezni. Itt kb 3500 forint az emelős placc szerszám nélkül. Kb 6000 szerszámmal. Az itteni rezsi díjakhoz képest harmad annyi. Szóval nekem megéri.
Boldog új évet kívánunk! Köszönjük idei megtisztelő figyelmüket!..
Christofer Schmidt 2014.12.31 09:45:28
@ommm: szernintem pont attól eredeti amit csináltok,hogy nem tökéletes. A trollok meg bekaphatják!
Ez már a tizedik eset.Nyilván ilyenkor ünnepelni kéne, hangzatos címszavakban kommunikálni az eseményt szerte a világba, szponzorokkal, síppal-dobbal, nádi hegedűvel, ahogy illik, ha egy ilyen kerek ünnepet ülünk. De nem. És szerencsére, hogy nem. Mert eddig - az eltelt évek alatt…..