Regisztráció Blogot indítok
Adatok
that's it

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egervári Sándor lemondott, de ez nem oldja meg azt a felfogást, ami megteremtette a "szerethető válogatottat" vagy, ami egy nem létező bajnokság nem létező nézőinek stadionokat építene iszonyatosan sok pénzből csak azért, mert szeretjük a focit. Ugyanis ebből nem lesz magyar…..
Határátkelő Csak tudd abbahagyni 2013.10.07 06:48:00
A határátkelés speciális esete a hajós munkavállalás, amiről már több poszt is született a blogon. A mai is ilyen, egyébként pedig részben válasz egy korábbi írásra. Mindenesetre én mindig nagyon érdekesnek tartottam az ilyen életet, noha igazán sosem vonzott, de hát nem…..
Megérkezett a David Beckham Bodywear legújabb, 2013-as őszi/téli kollekcióját bemutató és népszerűsítő kampány, így itt az ideje, hogy mi is vessünk rá egy pillantást. A H&M-ben kapható, hatalmas népszerűségnek örvendő, főként fehérneműket és otthoni viseleteket…..
Az előző posztomat egy nap alatt 45.367-en olvasták, köszönöm szépen:)                                                      *** Az első impotens vendégem…..
that's it 2013.10.04 00:10:36
@blacksheep001: Igen olvasod mert érdekel,a téma aki meg fikázik az meg provokál sajnos ma már csak ilyen világban élünk ..
Amíg a hazai média mérsékelt, addig a nemzetközi sajtó lázás érdeklődéssel követi az amerikai állam „leállását”. Természetesen ez az úgynevezett leállás nem teljes körű és nem is örökre szól, de azért mindenképpen érdekes, hiszen nem minden elnöki ciklusban…..
that's it 2013.10.03 23:50:01
@fidesz=mszp: Pontosan .
Az adósságplafonnal kapcsolatos politika kötélhúzással az USA megbéníthatja saját törvényhozását, sőt, kockáztatja a dollár évtizedek óta fennálló tartalékdeviza szerepét.Az amerikai állam leállásával kapcsolatos rövid távú aggodalmakon túl nagyon súlyos hosszú távú…..
Éder Krisztián időről időről jobban öltözködik, úgy látszik, hogy a korával együtt a stílusa is egyre érettebb lesz.A mostanság a zenélést kicsit pihentető és inkább a fotós karrierjével elfoglalt Éder Krisztián nemrég az InStyle és a Hungarian Cycle Chic "Bringával a…..
Erre a cipőre senki sem mondhatja, hogy beleolvad a hétköznapokba!Mai eldöntendő kérdésünk Christian Louboutin legújabb "alkotásához", ehhez a tűzpiros, bőrből készült és az orr részén szegecsekkel díszített cipőhöz kapcsolódik.A "Louis Junior" névre keresztelt lábbeli a…..
that's it 2013.04.09 21:11:08
Mai kérdésünk a nemrég megjelent Lacoste L!VE LAB 2013-as tavaszi/nyári kollekciójához kapcsolódik.Hogy egészen pontosak legyünk, akkor inkább kiegészítőkről lesz szó, sőt inkább sportszerekről, hiszen a Lacoste az idei szezonban a sportok szerelmeseinek kedvez, így most már nem…..
Adót csalnak, mutyiznak, egy kis Ciprus, egy kis Svájc, fiktív cégek, áfacsalás, számlagyár, leszámlázzák, túlszámlázzák, jattolnak, nokiásdobozoznak, visszaosztanak. Évi minimum 1000 milliárd hiány.Viszont a "kisembereket" a legkisebb hiba után egyből zaklatják,…..
A nemzetgazdasági miniszter a minap állítólag azt találta mondani egy kormányzati PR-rendezvényen, hogy körülbelül félmillió magyar dolgozik külföldön. Ha igaza van, akkor ez többszöröse annak, mint ahányan az 1956-os forradalom után elhagyták az országot. Van-e visszaút? –…..
that's it 2013.01.30 19:50:32
Hát akkor kicsit hozzá szólnék én is kb 2 éve hagytam el magyarországot, nem is a munka dominált elsőre hanem az hogy kicsit ki mozduljak a minden napokból világot akartam látni,majd vártam akkori szerelmem is hogy csatlakozok hozzám,ő másik utat választott így hamar gyorsan beilleszkedve sok sok munkában letelepedtem Svédországban . Elsőnek kicsit úgy kezeltek,mint egy arab(vagy magyar brazilz) hogy csak azért jöttem,a szociális hálót akarom használni ,de nem dolgozni jöttem és keményen dolgozva nagyon is elismerték a munkámat,nem az volt,hogy én kértem valamit 2 hónap után ők kértek tőlem és adták is az extrákat úgy kezeltek minket mint egy normális másik embert .

Azért megemlítenek egy nagyon jó példát egy másik munka társamról aki egy szállodában dolgozik Trelleborg ban :

"Egyik este 10 órás munka után kicsit megpihenve felmentünk a szobába és az esti vacsorához készültünk, szépen leültünk a szoba közepére Anna anyukája küldött finom kolbász,én aznap vettem friss kenyeret és paprikát a boltban,és szép lassan duma party val csodásat vacsoráztunk volna,amikor is feljött a szálloda fő pincére és megkérdezi mit csináltok ti itt,majd azzal a mozdulattal kirohant és becsapta az ajtót, többiek össze nézve mondták na mehetünk túlórázni,és abban a pillanatban vissza jött egy tál sajt al és egy üveg bor al és mondta: Csak nem gondoljátok,hogy ezzel fogtok jól lakni egészségetekre" Hát akkor értették meg hol vagyunk . Ez nem Magyarország .

Durván annyit szólnék még hozzá fél évente haza ugrok pár napra a barátokhoz, de már nem jó othon,ahogy az ember haza érkezik lehet látni minden hol,az emberek nem boldogok nem mosolyognak .
Szomorú nagyon ezt leirni... nagyon is sajnálom de tudjátok a pénz a nagy ur és a kormány minden bőrt lehúz az emberkeről ....

Másik dolgok mikor kijöttem Swedbe csináltam egy kis foto blog ot,de nem nagyképűségből hanem azért hogy motovácíót adjak az otthoni Magyaroknak, mi vár rájuk ha kicsit is elszántabban lesznek :
www.onlymylife.com

További szép napot mindenkinek és kitartás ...
Szegregáció, lelkivizsgálat, üresen álló önkormányzati lakások, óvodahiány – sokan sokféle problémát felvetettek már az ingatlanukat elvesztett devizahiteleseknek épített ócsai Patyomkin-falu kapcsán. Jöjjenek most a be nem tartott építési követelmények, a…..
that's it 2013.01.27 15:47:09
@hot-spot: Most egy kicsit igazat kell adjak neked
HeStyle H&M tavaszi körkép 2013.01.21 13:24:05
Elkezdődött a visszaszámlálás, remélhetőleg már nem kell olyan sokat várni és beköszönt a tavasz, így szinte özönlenek a divatházak és a divatmárkák 2013-as tavaszi/nyári kampányai és lookbook fotósorozatai.A H&M is nagyon belendült, sorra kerülnek ki a tavaszi…..
that's it 2013.01.21 16:20:50
Egy rövid kampányelőzetessel folytatjuk a mai napot, megjelent ugyanis egy kis ízelítő az Emporio Armani legújabb, 2013-as tavaszi/nyári kollekcióját népszerűsítő kampányból, sőt még egy rövid videót is láthatunk az új kínálatról. A mediterrán hangulatú fotókon…..
Mai eldöntendő kérdésünk Gerard Butler a L'uomo Vogue magazin januári számához készült címlapjához és fotósorozatához kapcsolódik. A skót színészt Tom Munro fotózta a magazin számára és valljuk be, remek munkát végzett: a végeredmény egy remekül stylingolt,…..
A Blikk addig állította VV Veronikáról, hogy kurva, hogy a végén igazuk lett. Egy kalandos telefonos csőbehúzás után derült ki, hogy a Való Világ és a VV Alekosz-féle társkereső borzalom egyik ikonikus szereplője, a paplanszájáról és műanyag csöcseiről, valamint a VV…..
A győri Árkádban saját felirataikat nem sikerül értelmezniük az alkalmazottaknak. Máshol sem sikerült leakciózni ekezet? Vagy helyi megmozdulásról van szó? Vagy hetente cserélik a leakciózott termék nevét, ami pedig nem is létezik? Szia Homár, a győri Árkádban üzemelő…..
that's it 2013.01.17 19:42:21
A Keresztapa-trilógiát lehet szeretni vagy nem szeretni (mi az első csoportba tartozunk), egy dolog biztos: a három rész a filmtörténet legnagyobbjai közé tartozik. A trilógiának stabil rajongótábora van, így aztán aligha meglepő. Hogy különös érdeklődésre tart számít minden,…..
Subba Orrszarvú ride 2013.01.16 13:37:00
Nem is az, hanem hogy a kamerázós gyerek miért nyomja ilyen hisztérikusan? Olyan, mintha bőrözne közben, vagy nemtom. Gyanús O.o ..
India lassan vezető gazdasági világhatalommá válik. És az az ízlés? Az egy más kérdés. De tényleg, ilyen nyomorult ízléstelenséget az eddigi évek blogolása alatt nem láttunk, erre valami új kifejezést kéne kitalálni. Olyan tömény dózisban kapjuk az aranyat ettől a…..
that's it 2013.01.15 14:56:20
Tavaly voltam Srilankan tok tisztaban vagyok hogy smint oltozkodnek ott meg Indiaba :
www.onlymylife.com/2013/01/divatot-nem-kell-diktalni.html?m=1

Nincs kozep reteg csak szegeny es gazdag nektek sikerult megtalalni a gazdagabbikat , bar egyet tudni kell ott ilyenekre tapadnak a nok ha tudjak van egy kis penzed akkor mindent megtesznek hogy kiszabaduljanak a nyomorusagbol , en megertem mind a 2 reteget .
Kedves szerzo ek HOrvathL nek ez meg uj volt bar ehez hasonlot lattam en eloben Doha sivatagaban ... Szivesen latnek olyan bejegyzeseket a blogon hogy orszagok stilusai ...
Udv . Baranya Janos .
Subba A nap képe x Subba Records 2013.01.13 17:41:47
via   Bónusz: Roberto a mulatós masszőr : Ne szégyelld a bőröd színét   ..
Subba Subba Art: NVC Flyer 2013.01.13 14:31:02
Jól megART majd a buli is. Alig várjuk!!! ..
that's it 2013.01.13 22:53:29
@sulcus: Gratulálok te egy nagyon ügyes gyerek lehetsz :)

Remélem buli alatt is kicsapod majd :D
Soha nem látott mértékben özönlötték el a budapesti aluljárókat a hajléktalanok. Az egésznek bosszúíze van...Orbán Viktor megmondta: nem életszerű az Alkotmánybíróság döntése, amely megsemmisítette a közterületeken életvitelszerűen élők büntethetőségét - noha ő az…..
that's it 2013.01.13 18:24:43
@Linda69:
Én azt mondom fogadj be egyet és csinálj róla Blog ot !!