Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fegyencedzés

26 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel tegnap elég sok dolgom volt, így viszonylag későn értem haza, volt kb. fél órám valami gyors kaját összedobni a mai napra, ezért úgy döntöttem, hogy amíg készülődök az esti edzéshez, sütök egy jó ananászos csirkét basmati rizzsel, ami egyszerűen isteni lett.…..
fegyencedzés 2017.10.03 17:51:16
2013. március 1. péntek Sziasztok!Most már vagyok annyira jól, hogy el tudjam végezni az edzést! Akkor nem is húzom tovább az időt, nézzük is, hogy mi lesz/volt a mai program: Húzódzkodás: 3. lépés: Bicska Húzodzkodás Forrás: Paul "Coach" Wade:…..
2013. február 27. szerda Sziasztok!Még mindig nem vagyok teljesen egészséges. Remélem már pénteken az leszek. Addig ismételjétek a múlthetit vagy menjetek tovább, ha úgy érzitek! Ne adjátok fel!..
2013. február 25. hétfő Sziasztok!Bocsánat, hogy ide most nem írtam semmit, de jelenleg betegeskedem. Amint jobban leszek és tudok megint rendesen edzeni, akkor írok...
2013. február 22. péntek Sziasztok! Miután kitanulmányoztátok a szerdát és remélhetőleg már jó kis izomlázzal küzdötök, akkor most vegyük elő megint a könyvet.   Húzódzkodás: 3. lépés: Bicska húzódzkodás (középhaladó) Forrás: Paul "Coach" Wade:…..
2013. február 20. szerda Mint említettem, a következőkben egy kicsit sűrűbbre veszem az edzésnapokat. A szerda edzés egy kicsit máshogy fog zajlódni, mint a könyvben leírtak szerint. A könyv a "húzódzkodás és a guggolást" sorolja a szerdai napra. Lehet, hogy idővel majd…..
2013. Február 18. hétfő Sziasztok!Minden kedves blogkövetőtől szeretnék elnézést kérni, de sajnos tönkrement az alaplapom és nem tudtam előbb úgy gépközelbe kerülni, hogy rendesen tudjam folytatni.Az edzésem struktúrája megváltozott. Rájöttem, hogy most már a Friss Hús…..
2013. február 17. vasárnap   Sziasztok!Bocsánat, hogy eddig nem írtam semmit sem! Bevallom, azért nem írtam, mert egy kicsit át kellett értékelnem a Fegyencedzés c. könyv nyújtotta lehetőségeket és úgy éreztem, hogy igaz, hogy egy ponton megakadtam az edzésben de mégsem…..
2013. február 4. hétfő   Sziasztok!Bocsánat a késésért, de azt hiszem, hogy ez már csak így lesz... :( Nem fogom tudni megírni rögtön a blogot.A mai edzésről annyit, hogy rájöttem, hogy a kezdő és a középhaladó szint nagyon gyorsan teljesíthető, viszont a haladó szint…..
  2012. február 1. péntek Sziasztok. Pótolom a restanciámat és küldöm nektek a mostani anyagot. A napokban sikerült egy 8 éve nem látott barátommal találkozni (aminek a nehézségek ellenére rettentően örültem). Kiderült, hogy ő is csinálja és ismeri a könyvet is. Ő…..
2012. január 28. hétfő   Újfent ne haragudjatok, hogy csak most küldöm a hétfői pakkot, de nem volt időm leülni és megírni. Hihetetlen jó érzés tudni, hogy nem csak egyedül én olvasom ezt a blogot és már egyre több ember érdeklődik az edzések menete iránt. Ez engem is…..
2013. január 25. péntek Bocsánat, hogy csak most töltöm fel szombat reggel, de nem nagyon volt időm itt ülni és megírni még ezt a keveset sem. Mielőtt elkezdenék írni nektek, elmondom, hogy jó lenne, ha jönnének visszajelzések az edzésmenettel kapcsolatban, mert az rendben van,…..
2013.január 21. hétfő   A mai napon végre megszakadt az állandó ismétlés az edzéseknek, de mikor már azt hittem, hogy szerény személyem végre egy kicsit fellélegezhet, akkor rájöttem, hogy ez nem könnyebb, hanem egyre csak nehezebb lesz! Mily meglepő felfedezés! :DMár egy…..
2012. január 18. péntek   Ma is elvégeztem a kötelező edzést, viszont most annyi új lesz fent a honlapon, hogy már a guggolásból szintet léptem, így most abból már a 3. lépcső kezdőjét csinálom majd. Sajnos a húzódzkodás az valamiért iszonyatosan gyérül megy,…..
2012. január 14. hétfő Ma úgy igazán nem tudok semmi egetverőt írni, hiszen, ma is hoztam a kötelezőt. Amiről viszont szívesen kikérném a véleményeteket, az az ,hogy a könyv elviekben azt írja elő, hogy ne haladjunk semmiből nagyon előre, hogyha egy másik gyakorlat még nem…..
2012. január 11. péntek   Sziasztok!Ma is hoztam a kötelezőt, amiről most már saját képet is töltök fel.  A gyakorlatoknál a fejem valóban olyanná torzult, mint ahogy a képeken is láthatjátok majd! :D De garantálom, hogy a te fejed is olyanná torzul majd! :D :D :DAzt…..
2013. január 7. hétfő A mai napon is elvégeztem az edzést, de mielőtt belekezdenék, hagy mondjam el nektek, hogy már most nézegették páran ezt a kis blogot, és meg is kaptam az első visszajelzéseket és kérdéseket. Akkor hagy osszam meg veletek ezeket a…..
2013. január 4. péntek   Húzódzkodás: 2. lépés: Vízszintes húzás (haladó):   Bemelegítés:   1x20 ismétlés (középhaladónál 2x20 kellene, de nekem még nem megy)1x17 ismétlés  *a következő edzésnél a cél már a 2x20…..
    2012. december 31. hétfő   Fekvőtámasz: 2.lépés: Fekvőtámasz előredőlve (haladó)   Bemelegítés:  2x10 ismétlés (középhaladót feleztem a 20 helyett 10-et csinálok)  Gyakorlat:  3x40 ismétlés Lábemelés-hasizom: 2.…..
2012. december 28. péntek   Húzódzkodás: 2. lépés: Vízszintes húzás (Középhaladó):   Bemelegítés:    3x40 ismétlés (a "Függőleges húzás" múlt heti edzésből)   Gyakorlat:   1x10 ismétlés (2. lépés "Vízszintes húzás"…..
    2012. december 24. hétfő   Fekvőtámasz: 2.lépés: Fekvőtámasz előredőlve (Középhaladó)   Bemelegítés:  3x50 ismétlés (a "Fekvőtámasz falnál" múlt heti edzésből)  Gyakorlat:  1x10 ismétlés (a "2.lépés: Fekvőtámasz…..
2012. december 21. péntek   A mai napon is vár ránk egy szintlépés! Engem ezek valahogy nagyon tudnak motiválni, nem szeretem sokáig ugyanazt csinálni, mert a monotonitásnál szerintem nincs rosszabb. Kezdjük is el. Húzódzkodás: 2. lépés: Vízszintes húzás (kezdő…..
    2012. december 17. hétfő   Akkor, amint ígértem nektek, a mai napon én már szintet fogok lépni. Ez nem jelenti azt, hogy nektek is kötelező a szintlépés. Ha még nem érzed, hogy minden gyakorlatból meg tudod csinálni a maximum ismétlésszámot szabályosan,…..
2012. december 10. hétfő   Fekvőtámasz falnál: Bemelegítés: 1x10 ismétléspihenés: 30mp-1percig (mert az izmod 1 perc után kihűl) 2x25 ismétlés pihenés: 30mp-1perc   Gyakorlat: 3x50 ismétléspihenés: 30mp-1perc   Lábemelés-hasizom: 1.szint:…..
2012. december 14. péntek   Húzódzkodás: 1.szint: Függőleges húzás Pihenés a sorozatok és gyakorlatok között: 30 másodperctől 1 percig terjedjen, mert kihűl az izmod!!! Bemelegítés: 1x10 ismétlés2x20 ismétlés Gyakorlat:  3x40…..