Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S.a.n.s.

19 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2016. március 24., csütörtök, 19:00Budapesti Operettszínház Készülődés a darabra... Még korán meg akartam nézni az előadást (a bemutató hónapjában), hiszen gondoltam, hogy elsőként blogolok részletesen a darabról. Az élet aztán úgy hozta, hogy csak hónapokkal később tudom megosztani veletek…..
2016. január 6., szerda, 19:00Pécsi Nemzeti Színház, Kamaraszínház  Az alkalomról Hirtelen kaptam egy szabad jegyet a Bányavakságra, mert valaki nem tudott elmenni. Mivel az egész annyira hirtelen történt, utánanézni sem tudtam a darabnak, így semmit sem tudtam róla. Nem baj, gondoltam, ha az…..
2015. december 5., szombat, 19:00Budapesti Operettszínház Az alkalomról Ajándékjeggyel menni egy előadásra mindig kétélű: egyrészt nagyon boldog vagy, hogy adhattál/kaptál valamit, ami egy magas szintű kulturális esemény megtekintésére jogosít fel. Másrészről lehet, hogy…..
2015. november 3., kedd, 19:00Pécsi Nemzeti Színház  Az alkalomról Ajándékjeggyel jutottam be a Pécsi Nemzeti Színház új előadására, a Boldogtalanokra. Örültem a jegynek, mert már nagyon rég láttam előadást a Kamarában, mivel időmbe és energiámba nem fért bele, de most…..
2015. október 16., péntek, 19:00Pécsi Nemzeti Színház Az alkalomról Nagy várakozással ültem be a Pécsi Nemzeti Színházban frissen bemutatott Marica grófnőre. A bérletben megadott időpont bokros teendőim miatt nem felelt meg, így kénytelen voltam elcserélni jegyemet, amit…..
2015. október 10., szombat, 11:00Erkel Színház, Budapest A darabról Október 10-én, a délelőtt 11 órás West Side Story előadást tekintettem meg. Nagy várakozással ültem be a darabra, hiszen egyrészt még sosem láttam, másrészt felemás véleményeket tapasztaltam vele…..
2015. szeptember 27., vasárnap, 19:00Pécsi Nemzeti Színház Az alkalomról Az idei évadra szóló bérlet első előadása a Holdbéli csónakos lett. Meglepődtem, soha még ilyen korai előadás nem volt a bérletünkben, mindig inkább az évad vége felé torlódott össze több előadás…..
Következő itthoni színházolásom során a választásom a Viktóriára esett. Egyrészt nagyon tetszett a CD-ről a zenei anyaga, másrészt nagyon sajnáltam, hogy Frankó Tünde volt a címszereplő, és nagyon boldog volt, mikor megtaláltam a Kalocsai Zsuzsás verziót. De akkor induljunk az…..
  2015. szeptember 4., péntek, 19:30 Szigetvár, Vár, Nagyszínpad   Az alkalomról Már ahogy beléptünk a szigetvári vár kapuján áradt valami különleges a falakból. Valami, amik azt sugallták, olyan dolgok történtek itt, amiket nagyon nehéz szavakba foglalni. A történet…..
Rövid elmélkedések címet viselő új blogszálamon színházzal kapcsolatos kérdéseket, gondolatokat osztok meg veletek, kötetlen kommentelésre hívva benneteket. Lássuk hát az elsőt. MIÉRT KÉNE MINDENKINEK SZÍNHÁZBA JÁRNIA? Arra gondoltam, hogy ez egy elég jó kérdés…..
2015. augusztus 21., péntek, 20:30 Csodálatos Baja, Baja, Szentháromság tér, Nagyszínpad (Budapesti Operettszínház)  Az alkalomról Nagy várakozással vágtam neki Bajának. Az autóban még hallgattam a CD-t, azt akartam, hogy nagyon hasson, amikor meghallom, ezért csak hazafele…..
Úgy döntöttem, indítok egy új fajta rovatot, melyben felvételeken látott előadásokat értékelek. Erre leginkább az István a király 2015-ös felújítása inspirált, mivel már nem fért bele a nyaramba, hogy megtekintsem, így most fogom megnézni, a gondolataimat pedig közben jegyzem…..
S.a.n.s. 2015.08.22 11:52:33
@gmihaly: Miután megírtam a sajátomat, elolvastam. Van, amiben egyetértek a többivel, van amiben nem.
S.a.n.s. 2015.08.22 11:54:50
@padlogaz: Valóban, ő nagyon jó Koppány volt, illetve mindenképp kiemelném Koroknai Árpádot, vele is láttam, és ő is kifejezetten tetszett.
S.a.n.s. 2015.08.22 13:55:03
@A megvalósult amerikai ólom..: Valószínűleg ő a karaktereket helyezte előre, én pedig a zenét. Ebben szerintem tökéletesen különbözik a kettő, karakterileg Danics és Bill is passzolnak a szerepre, nekem különösebben hangi problémáim voltak velük.
2015. 07. 22., szerda, 21:00 Pécsi Nyári Színház, Pécs, Káptalan utcai szabadtéri színpad (Budapesti Fogi-Bulvárszínház) Az alkalomról Az előadás előtti estén kaptam jegyet egy kedves ismerősömtől, mert ő nem ért rá megnézni az előadást. Egyből megörültem, mivel kétes…..
2015. július 10., péntek, 21:00 Szegedi Szabadtéri Játékok, Szeged, Dóm tér, Nagyszínpad (Budapesti Operettszínház) Összehasonlító blogbejegyzés a 2014. január 18-ai, budapesti előadással (Thália Színház) A darabról Tavaly, január 18-án láttam először az…..
2015. július 3., péntek, 19:00 Budapesti Operettszínház A darabról Amint lehetett, jegyet váltottam a július 3-ai előadásra, hogy még a premierblokkban leellenőrizhessem az Operettszínház produkcióját. Gondoltam ismertetem veletek a személyes véleményem, és hogy mit láttam én…..
2015. április 30., csütörtök, 19:00 Pécsi Nemzeti Színház A darabról A pécsi Don Giovanni kritikájának megírása nagyobb kihívás elé állított, mint eleinte gondoltam. Mivel ez egy opera, ezért a dalok eléggé megszabják a jelenetek sorrendjét és azok alakulását. Miközben…..
2015. április 2., csütörtök, 19.00 Budapesti Operettszínház Már vagy két hónapja megvettük a jegyet az Operettszínház előadására. Mindig láttam, hogy a jegyek nagyon hamar elfogynak, 2-3 nap alatt. Nagyon foglalkoztatott, hogy mi lehet az a vásári portéka, amit a vásárlók pikk-pakk elkapkodnak.…..
2015. március 13., péntek, 19:00 Pécsi Nemzeti Színház Tegnap májat ebédeltem. Azon gondolkodtam közben, hogy milyen jól sikerült elkészíteni az ételt, milyen könnyen emészthető lett annak ellenére, hogy egyébként egy nehéz étel. Aztán elmentem a Pécsi Nemzeti Színházba,…..
2015. február 27., péntek, 19:00 Pécsi Nemzeti Színház A Pécsi Nemzeti Színház Pán Pétere valóban egy nagyszabású, látványos, zenés produkció, ahogy az a honlapon is hirdetve van. A darabot a Broadway-ről hozták, bár szerintem nem kellett volna ilyen messze menni érte. A zene…..