Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goldye

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem a mai fiatalok közül a Take That nem is olyan ismert, mindenesetre az idősebbeknek üzenem, hogy ez TÉNYLEG MEGTÖRTÉNT! Durva  ..
Norsifotó Érettségi után 2008.07.13 19:26:00
Sziasztok! Norbi vagyok, csakmost csakitt! Petikukac aztmondta csináljak ilyen blogot, hát csináltam! :D fotós vagyok, debreceniek, lehetnek akik ismernek az éjszaka fergeteges buliairól, amiket jómagam örökítek meg! Feltötlök ide néha pár képet és írjátok le hogy ti mit gondoltok…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.07.08 17:34:00
1. Youtube visszaírt (el sem hittem), de csak a standard blabla. És mivel visszaeső vagyok (kb 2 éve egyszer már leszedtek egy nagyon felháborítóan durva videómat [Egy 10 mp-es Simpson jelenet, ahol ráadásul a tv-képernőyt filmeztem. Alig lehetett látni valamit, de eleve csak egy hang…..
freddy szokott meglepetéseket okozni... Na, de ekkorát? Elgondolkoztam... Induljunk ki abból, hogy fred NEM SZOKOTT ILLEGÁLISAN LETÖLTENI (na, persze). Ha letöltötte volna ezt a zeneszámot a videójához, megérteném. De mivel nem szokott illegálkodni, ezért azt kell feltételeznem, hogy…..
Nem tudni, mi a legszánalmasabb? - A bokszolás színvonala - A csatorna ami ezt sugározza - Az ellenfél, akiről azt se tudom kicsoda - A fantasztikus RTL celebekből álló közönség - Vagy hogy az egész a Fővárosi Nagycirkuszban van? Döntsétek el. Catfight madafackaz! ..
Az "olasz meló" nevű film 2002-es játék adaptációja. Égy játék, melynek egyes pályája kifejezetten élvezetes volt, de összességében (szerintem) sajnos megint csak egy rossz játék. Sok kedvem nem lenne újra végigvinni. Megint rengeteget kellett vágnom, új videót nem…..
Nem akarom az alakot túl sokszor megemlíteni, de ha a DVD-t nem hagyhattam szó nélkül, a legutóbbi videóját sem hagyhatom.Nos mi történt. Elkészült egy videója, ami végre egyedi. Komolyan, még egy poént is rakott bele, ami nekem például tetszett is.(Amikor táncol). Remélem…..
Ami az első részből kimaradt. Akinek sikerül megnyerni az utolsó pályát feltétlenül vegye fel, és berakom a blogra. Én képtelen voltam rá... Soundtrack : Knight Rider theme song..