Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antikommm

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, mit gondolsz? Mennyi 68+57? 2015.09.19 06:23:23
Tegyük fel, hogy ezt a konkrét összeadást a történelem során még soha senki nem végezte el. (Ha zavar ez a hamis feltevés, válassz két 200 jegyű számot!) Na és!? – mondod te. Az összeadás szabályait nem befolyásolja, hogy egy konkrét összeadást elvégeztek-e korábban,…..
„Amint látják, igyekszem indiai módon élni. Persze ez ostobaság, hiszen a mi országunkban a britek határozzák meg, hogy éljen egy indiai.” Gandhi szavai Richard Attenborough Gandhi című filmjéből - 1982   Ti igyekeztek európai uniós középosztálybeliként élni. Persze ez…..
antikommm 2015.06.13 07:49:47
@dunántúli gyerek: Remélem. A mostani kormány a lehetőségekhez mérten kellően sok szociáldemokrata intézkedést hoz. Ennyi bal most elég. Lib. az meg így is túl sok.
Ahogy a dakota közmondás is állítja: a jó hírnek sólyomszárnyai vannak. A hétvége sajtója tele volt a szenzációval: a 2009-es Santa Cruz-i rajtaütés után szinte pontosan hat évvel Tóásó Előd átlépte a bolíviai-chilei határt és holnap (hétfőn, 2015. április 27-én)…..
Azt hiszem, most lett elegem a gecizésből. Köszönjük, megértettük, hogy Simicska Lajos egy paraszt és ezzel párhuzamosan rohadt mód be van most pipulva. Azt meg leszarom, hogy otthon, a szomszéd kerítésének bontásán morfondírozva betűrendben sorolja vagy tematizálja az…..
A Simicska-Orbán konfliktus nem a pénzről szól, hanem a hatalomról, s a befolyásról. A Fideszt ketten építették fel, Orbán és Simicska. Pontosabban, a mai Fideszt, azt, ahogyan ez a világ működik, azt ők ketten építették fel. Ketten is hordják szét, egyébként.  1998 és…..
antikommm 2015.02.07 16:00:19
@hoplita: Igen, az volt. Most viszont törleszthet OV-nak azzal, hogy SL-t megmogyoróztatja.
A Bors rúgta a szaros bilit az égig ma reggel azzal, hogy leírta: Koncz Zsuzsa úgy érzi, persona non grata lett a közmédiában. Mindezt az atv egyik műsorában mondta el, ahová ugyan egy koncert DVD örvén ment be, de hamar politizálni kezdett, és kicsit sérelmezte, hogy 2010 óta nem…..
Megkaptam a választ Günther Oettinger energiaügyi biztosnak július 2-án, a 2003-as paksi üzemzavar hulladékainak elszállításával kapcsolatban beadott kérdésemre. Ebből világosan kiderül, hogy Paks ügyében a hazudozás immár alapállapottá vált, a felelőtlenség pedig olyan…..
Geszti Péter, a Nemzet Marketingese tegnap este Kálmán Olgának magyarázta, hogy attól, hogy állami felkérést kap, még igazán kritizálhatja a vezetést. Kálmán Olga elég keményen belekérdez abba, hogy ha Geszti pár hónappal ezelőtt olyanokat mondott, hogy Magyarországon kussolni…..
Olvasom a legfrissebb hírekben, hogy van orvos Magyarországon, aki nem tud Orbán portrék nélkül élni. Argay László miskolci nőgyógyász és magánklinika tulajdonos nem egyszerűen vett egyet a Tereskova képekből magának, hanem felvásárolt tizenhatot és rendelt még…..
antikommm 2014.07.18 17:56:11
@xvxvxv:
Véletlenül tévedtem ide. Úgy tűnik nekem, ez itt a ráérő emberek pályája.
A kenyerem javát már megettem, nagypapa vagyok. Egy mondás szerint "az ember addig lát előre, ameddig hátra". Ebben azért lehet valami (ez az én igazságom)?
Nem vagyok fidesz-részvényes semmilyen szinten. Ma ők a legjobb választás. Aki jobbat akar, az arról beszéljen, hogy mit és hogyan, ne róluk. Az csak pótcselekvés.
Egyik este hazafelé baktatva a Nagy Imre téren csapdába estem. A szűk járdán az egyik oldalon autók, a másikon a rekettyék között igyekeztem tempósan haladni, midőn az egyik kocsi mellől egy hölgy lépett ki jelentősen visszafogva sebességem. Éppen azt vizslattam, miképp tudom…..
Kerényi Imre eddig is sok röhejes dolgot csinált és százmilliókat tapsolt el, Orbán pedig évekig hagyta. Most, hogy igazán gázt csinált, ráadásul a választások előtt, Orbán mégis közbelépett. Rejtély, hogy az IMF-et és az EU-t fél kézzel legyűrő szabadságharcos Orbánnak…..
Szögezzük le: aki szerint a hajléktalanság problémájára az a megoldás, hogy a legszegényebb, legkiszolgáltatottabb embereket börtönbe kell vinni, az nemhogy nem alkalmas egy ország, város vagy kerület vezetésére, de lényegében – nem jogi értelemben – bűnöző is. Mármint…..
Tisztelt, barátaim, a kommunisták! A kommunisták, tisztelt, a kommunisták. Barátaim! Tisztelt. Kommunisták! A kommunisták – kommunisták! Barátaim – barátaim. Tisztelt – tisztelt. A kommunisták barátaim. A kommunisták, a kommunisták, a kommunisták! Barátaim, a…..
A hülyeség sokféleképpen osztályozható (mint erre korábban már rámutattam), de amit most szeretett hazánk lakossága bemutat, az bármely kormánynak is becsületére válna. Minden drámában van valami személyes, így ebben is, hiszen úgy keveredtem bele a tegnapi havazásba, hogy…..
 A regisztráció eltörlésével a kormány látszólag iszonyatos presztízsveszteséget idézett a fejére de bennem bizony fölmerült a kérdés, hogy 2014-ben nyerni akar-é egyáltalán a Fidesz vagy csak kaszálni még egy nagyot, mielőtt elhagyják a tetthelyet...   ..