Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PyramiD

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnap megjelent Samsung Galaxy S4 és HTC One Google Edition készülékek egyik váratlan mellékhatása az lett, hogy egy lelkes hekker rekordidő alatt kioperálta az amúgy a korábbiakhoz (tehát még a Nexusokon elérhetőkhöz képest is) javított kamera alkalmazást, és ahogy az már…..
A Google Project Glass néven futó munkájáról már sokat halhattatok, mert több posztot is "elkövetett" ilyen témában a szerkesztőség. De ez most egy kis helyzetjelentés, ugyanis újabb funkcióval bővülhet a Glass kínálata. Ez pedig  nem más mint hogy (többek között)…..
PyramiD 2013.03.23 01:06:48
@bioLarzen: xD Hát igen... xD mi itt igazából egyéb beállításokra gondoltunk xD például hogy hány fok legyen a hűtőbe :D
A most következő cikkben egy játékról lesz szó és nem is akármilyenről! A játékot jelenleg több mint 3,6 millió játékos játssza az egész világon. A játék neve nem más, mint INGRESS melyet az általunk méltán kedvelt Google tájékán kezdtek, és típusát illetően sem…..
PyramiD 2013.01.05 22:03:10
@elpvblizlhuor@mailinator.com: Ezen megfogalmazást egy külföldi cikkből emeltem ki, mivel nekem sem volt egyértelmű mikor választanom kellett...
PyramiD 2013.01.05 23:40:32
@Chan0P: A csapatok feladata a story szempontjából lett megfogalmazva, melyet nem Én fogalmaztam, mivel sehol se volt elfogadható válasz ezért ezt egy külföldi cikkből emeltem ki. De a játék szempontjából teljesen mindegy hiszen ugyanaz a játék menete!

Másodrészt igenis HACK-elni kell. Azzal hogy levered onnan az ellenséget és telepakolod Resonatorok-kal, az még nem a tiéd! Ha azt akarod hogy tied legyen a Portal akkor meg kell HACK-elni az elfoglalt tornyot és akkor egyszer ki kell dobnia a Portal Key-t. Ha ez megvan és a te csapatod birtokolja a Portált akkor a tied... de csak akkor ha megvan ez a Key! Hiszen addig nem tudsz LINK-elni például!
PyramiD 2013.01.06 12:31:52
@DOGMAN: írtál az az Ingress GYIK-ből van nemde? De ezt most tőled idézném: "Amit Kell még a két másik portálnak a kulcsa hogy nálad legyen."