Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lipicai menés

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre szürreálisabb fordulatokat vesz a Juhász Péter Bekussoltatása-hadművelet, a tegnapi napon éppen a tragikomikum volt soron. Kezdődött ugye minden azzal, hogy A Tények riportere, Kunfalvi Nóra igyekezett kicsit tendenciózusra vágott riportjában Juhászra rábizonyítani, hogy lopcsalhazudik -…..
Nagy áttörés történt a köztévében az újévnek ezen a fagyos reggelén. Mivel az M1-et sokan azzal vádolják, hogy minden ott kiejtett és kiírt betűt alaposan megvizsgálnak, jóváhagyatnak, előzetesen cenzúráznak, és hogy a vendégek csak alapos szűrés után kerülhetnek be,…..
Üdv!   Egy rövid bevezetövel kezdeném a problémám. Január 4-én volt 3-éve hogy elkezdtem dolgozni a Lidl-nél. Elötte való decemberben volt az interjú és a szerzödés kötés,az elején minden szépnek és jónak látszott,elöadták magukat mint a legjobban fizetö…..
lipicai menés 2013.05.26 13:33:18
@lavór:
budapesten tele vannak ezek az üzletek, ünnepek előtt meg főleg...néha csak lesek, hogy egy nem éppen milliomosnak kinéző házaspár milyen fölösleges dolgokkal birja megtömni azt a nagy bevásárló kosarat...ropi, cola, chips, nem éppen alapvető élelmiszerek...
vidéken persze lehet, hogy ez nincs igy...
Mert a dolog mindig már az indulásnál el van rontva. Mert a cigányság* felemelése mellett (időnként hirtelen felindulásból) kiálló politikusok mindig elvont eszmékkel érvelnek, miközben elvből elutasítják a többség mindennapi negatív tapasztalatait. Márpedig ha ezek…..
lipicai menés 2013.05.18 18:29:22
@Mária:
ha a cigányok szereznének némi ismeretet a növénytermesztésről vagy az álattartásról, ez már elég lenne a saját fenntartásukhoz is akár ...de eszük ágában sincs OKJ-e képzésre menni amig van segély..meg a 8 általánost sem fejezik be sokan...és mivel képzetlenek ráadásul lopnak is ezért kevés vállalkozó foglalkoztatja őket...
„Fennállhat a kockázata annak, hogy Magyarország súlyosan megsérti az Európai Unió szerződésének második cikkében lefektetett értékeket, ezért a szerződés 7. cikkének 1. pontjában leírt vizsgálat elindítását helyezi kilátásba Magyarország ellen az a jelentéstervezet,…..
lipicai menés 2013.05.08 15:49:14
@Nero Bianco:
utolsó mondat nagyon igaz !!
de a kommentek is !!!
nagyon egyszerű társaság jött itt össze
Bárhova nézek, ott vannak. Rengetegen - de csak első látszatra. Valójában csupán borzasztóan hangosak és aktívak. Nem csodálom: hatalmas, felgyülemlett, tehetetlen dühüket máshol már nem nagyon tudják levezetni, és Opera előtti  csoportos bóvli-skandálás se lehet minden…..
lipicai menés 2013.02.10 09:53:49
lipicai menés 2013.02.10 12:34:22
@fizetekmegegysort:

10. pont
Kordos Szabolcs könnyed hangvételű könyvei a város ismeretlenebbik oldaláról már többször szerepeltek az Urbanistán. A Tilos a belépés után (melyben többek közt a Gresham királyi lakosztályába,  Ferihegy titkos helyszíneire, az Országház elnöki dolgozójába és a…..
lipicai menés 2013.01.11 16:11:08
@PiBá:
Nem ő volt az !
Ő ezekben az időkben még nem dolgozott ott...
Miután a választási regisztráció egyelőre lekerült az étlapról, a kormány előrántotta a kabátujjból a 13. havi nyugdíj ötletét. Az Index értesüléseit még nem erősítették meg hivatalosan, de a háttérben állítólag már dübörögnek a számológépek. A kormány erősen…..