Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NomarCub

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez végre akkora hír, hogy az összes valamire való hírportál ingerküszöbét megütötte, de mivel ekkora durranás, mi sem mehetünk el mellette egy rövid bejegyzés nélkül: ma reggelre a rá jellemző sallangmentes stílusban a Google elérhetővé tette hazánkban a zenei…..
De most tényleg: mi van a meggyőződéses butafon felhasználókkal? Akik a telefont elsősorban telefonálásra használják, esetleg néha sms/mms küldésre, néhány fotó elkattintására, vagy zenehallgatásra? Akik offline élik az életüket, akiknek a Facebook adagjuk kéthetente öt…..
NomarCub 2013.09.19 20:31:47
avagy a Zselés Cukor közbelép Az Android rendszer egyik hátránya az iOS más mobil operációs rendszerrel szemben az, hogy sokféle verziója van még forgalomban. Ez egyrészt nyűg a fejlesztőknek, mivel az alkalmazásuknak legalább két-három régebbi Android főverzión is…..
A mai napon végre megjelent Dr. Raymond Soneira (DisplayMate Technologies) régóta beígért S4 kijelző tesztje, melynek kapcsán jó alkalom nyílik beszélgetni kicsit az amoled technológiáról. Amikor az első pletykák megjelentek az S4 fullhd samoled kijelzőjéről, egyből elkezdődött…..
Akik követik a tech híreket bizonyára nagyon jól tudják, hogy az Android operációs rendszert  a telefonokon és táblagépeken túl, rengeteg különleges készüléken használják. Ilyen egyedinek mondható eszközök közé tartozik majd a MiiPC, amely ugyan még csak koncepció, de…..
Az alábbi listát nem mi készítettük, de mégis up-to-date-nek tartható és kimondottan meghökkentő. Nem is a nyertesek miatt, inkább azért, mert akik a legtöbb készüléket adták el, azok manapság hattyúdalukat éneklik. A lista persze darabszámra és nem összbevételre vonatkozik,…..
Facebook-oldalunkra küldte be ezt a kivákó (hm) alkotást Márta, akinek itt is nagyon szépen köszönjük: Minden sora aranyat ér. Csak azt nem tudom, hogy milyen nyelvi címkét tegyek rá? Angol? Kínai? Kfdrtgz?..
NomarCub 2013.01.13 15:23:14
Zsuzska számításaim szerint éppen harmadszor szerepel beküldéssel a blogon, így hát mostantól ő is a kétségbevonhatatlan presztízzsel rendelkező RJB cím büszke birtokosa. Gratulálunk. A TV2 2011. szeptember 11-i híradójában volt hír egy kijevi interaktív kiállítás,…..
Hamarosan elérkezik a tech-őrültek első várva várt dátuma 2013-ban, holnap megnyitja kapuit az idei Consumer Electronics Show (CES) Las Vegasban, ami természetesen számunkra is tartogat majd érdekességeket. Mai összeállításunkban áttekintjük, milyen újításokra lehet számítani…..
NomarCub 2013.01.06 21:36:22
Ha úgy érzed, hogy írói vénával lettél megáldva, ha unod, hogy 9gag-en sehova nem mozdulnak a posztjaid, ha szeretnél olvasott lenni, de a saját blogod senki sem olvassa, ha szeretnél heti szinten az Index.hu címlapján szerepelni a Blogketrecben az írásaiddal, akkor mi vagyunk a Te…..