Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabadmagyarnép

0 bejegyzést írt és 212 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jelek szerint amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan veszítheti el lendületét a rezsicsökkentésnek álcázott, idejekorán elindított demagógiakampány. Miután mind több irányból hallani, hogy igazán csak az állam keres a lakossági energiafogyasztáson, talán az energiaszektorról…..
szabadmagyarnép 2013.04.13 14:41:08
@kovi1970:

Jó ötlet, csak a magyar nép gyáva, nem mer összefogni egy közös cél érdekében, és demokratikusan csendben törvényesen kiharcolni a jogait, inkább mint a birka szenved és tűr ! Megvárja amíg forradalomig feszülnek a dolgok. Sajnos ilyenek vagyunk (tisztelet a kivételnek). Szomorú. Vagy emigrálunk, vagy kihalunk.

Pedig azt is tudniuk kell az embereknek, hogy adható lenne ma Magyarországon minden szegény kb.4 millió embernek (gyermekeket is beleértve) 20.000 Forintnyi havi élelmiszer támogatás amely személyenként napi 650 forint élelmiszer segélyt jelentene és nem éheznének az emberek. Ez még munkahelyeket is teremtene ill. növelné a GDP-t is, valamint kamatmentes kölcsönhöz juthathatnánk ebből a pénzből a belföldre termelő vállalkozásokat. Ez az SZMN egyik sarkalatos programja.

Hát erről képes lemondani a magyar nép a nemtörődömségével, passzívitásával, közönyösségével.
Pézsma Születésnapotokra 2013.03.29 18:49:08
Meglepően nagy a szülinapi tolongás a 25.-et titokban ünneplő Fidesz körül. Megemlékező cikkek, holnapi népi zarándoklat a kegyhelyhez. Maguk a szervezők pedig kádár-kori hagyományőrző játékkal kedveskedtek az állampolgároknak. Felelevenítették az „ellenzékbegyűjtősdi”…..
szabadmagyarnép 2013.03.30 16:49:39
@Makkasz:

Ez a nép gyáva, nem mer kiállni az igazáért, jogaikért hanem tűr mint a birka. De majd eljön az idő és reméljük kinyílik a szeme, csak ne legyen késő !
Kezd egyre szélesebb körben elterjedni egy értelmezés: a Fidesz a rezsicsökkentéssel rátalált az aranytojást tojó tyúkra. Az év eleje óta ennek köszönhetően nő a támogatottsága, mert ez érdekli az embereket, ezt értik az emberek, erre vevők az emberek. Tényleg ilyen egyszerű…..
szabadmagyarnép 2013.03.28 12:05:20
Egyetlen esély a fidnyák leváltására az, hogy társadalomban tömeges igény alakuljon ki egy másfajta politikára, a demokratikus kormányzásra mint alap a nép elvárásainak figyelembevételével. Pillanatnyilag erre nincs igény az emberek fejében inkább tűrnek mint a birkák, nagyobb részük szenved, éhezik, de várják a csodát. Itt csak akkor fognak észbe kapni az emberek ha többen éhen fognak halni. Magyarország szép lassan a saját tehetetlenségének a mocsarába fog elsüllyedni az emberek közömbössége miatt. Pedig az az 51 %-nyi ember csendben megváltoztathatna itt mindent és elindulhatna egy jobb élet.
Fel lehetne számolni az éhezést, megoldani a devizahitelesek (ház) problémáit, elindítani gazdaságot a fejlődés útján, új munkahelyeket lehetne teremteni.....de erre jelenleg nincs igénye a magyarnak, inkább tűr mint a birka és szenved. Abból a több ezer milliárdból amit a fidnyák elkótyavetyél a forráshiányos gazdaságunk növekvő pályára állítható.

A fidnyák érdeke már nem a fejlődés, nem a demokratikus Magyarország építése a cél, a káoszban érdekelt mert csak így tud halászni a zavarosban, csak a költségvetési hiány tartása 3% alatt és ezekkel a fanatikus agymosott követőkkel (19% nyi ember) kormányozni, fenntartani az egykulcsos adót, az ellenzéket lejáratni, ellehetetleníteni, megosztani úgy, hogy ennyi szavazója sohasem legyen és akkor mindig neki áll majd a zászló. Ezt kellene felismerni az ellenzéknek és félretenni kicsinyes és önző politikájukat.
Egyszerűen nem értem az embereket itt sem meg más fórumokon sem. Mindig ezen pártok esélyeit latolgatják és észre sem veszik, hogy egy új jobboldali ellenzéki erő is jelen van már. Az emberek meg hülyíthetők havi 2.00 Ft kedvezménnyel (rezsicsökkentés), de a hó végére elfogy újra a pénzük, éheznek, fáznak.

Az alaptörvény negyedik módosítása után a kétharmados parlamenti többséget birtokló kormánypártok és a jobbközép kormányt irányító Orbán Viktor miniszterelnök képes a többség diktatúrájának (szó szerinti fordításban a csőcselék uralmának) gyakorlására. Más szóval ezt úgy kell értelmezni, hogy "elvehetik a társadalom rajtuk kívül álló tagjainak jogait". ez a jelenség önmagában is meglehetősen aggasztó és tarthatatlan. Éppen ez miatt kell a népnek összefognia és békés úton kormányt váltania.
Az Orbán-kormány két fő gazdaságpolitikai célt követ. Tartja a háromszázalékos GDP arányos költségvetési hiányt és megőrzi a legfontosabb szavazórétegek nagyvonalú szociális támogatásait és marad az egykulcsos adó is. A populizmus egyre intenzívebb lesz, rezsicsökkentéseket meglovagolva butítják a népet amely sajnos mindezeket be is szopja és még örül is a 2 ezer Ft csökkentésnek, majd havonta ennek a dupláját kifizeti a megdrágult kenyérre,húsra.

A pénzpiacok egyenlőre nem büntették meg eddig az országot. Bár nem kerüli el a figyelmüket a gazdaság stagnálása és a magas államadósság, de a bóvli státusú magyar államkötvények jó profitot ígérnek. Emellett az uniós tagság és az MNB magas tartaléka is visszatartja a befektetőket a tőkekivonástól és ez is OV-nak kedvez egyenlőre.Az EU szintén vonakodik Magyarország büntetésétől, annak ellenére, hogy az intézmények felőrlése egyértelműen ellenkezik az európai alapértékekkel.
Itt az ideje, hogy az európai intézmények elgondolkodjanak azon, mit tehetnének, részben a magyarok érdekében, részben azért, hogy elrettentsenek más uniós tagállamokat attól, hogy kövessék Orbán példáját. Ha nem csinál semmit, akkor az EU vezetősége - akárcsak a pénzpiacok - mintegy tettestárssá válik, mert lehetővé teszi a romboló folyamatok kibontakozását, amit előbb vagy utóbb meg fog bánni.
Ha az EU nem foganatosít intézkedéseket OV kádárista rendszerével szemben akkor az új kormánynak adott lesz a lehetőség erre hivatkozva kilépni ebből a számunkra sem olyan kedvező rendszerből.
szabadmagyarnép 2013.03.28 15:12:10
@Akitlosz:

Azért mi ezt megpróbálnánk. több mint tízezer ember bennünk látja a kiutat, de még így is kevés a létszámunk. sajnos sok a közömbös ember, sokan félnek és inkább tűrnek.

Az internet a legjobb megoldás programjaink népszerűsítésére és elolvassák az emberek, többsége egyet is ért vele de mégsem adják tovább másoknak....ez a baj.

A legnagyobb baj az, hogy az emberek ölbe tett kézzel várnak a "csodára" azt hiszik idővel minden megoldódik. Ebben óriásit tévednek mert a helyzet csak egyre rosszabb lesz minden elvesztegetett évvel. Egy év elhalasztott kormányváltás kb. 4 év elvesztegetett időt jelent.
ProgBlog A tömeg áll… 2013.03.17 18:49:21
„Tudják, hogy a gazdagokban és hatalmasokban nem bízhatnak meg, mert ők csak az angolok szerepét vehetnék át a szabadság nevében.” Richard Attenborough: Gandhi – 1982     Az ellenzék nem képes megmozdítani a bizonytalanokat. Pedig ezeknek a bizonytalanoknak a…..
szabadmagyarnép 2013.03.18 14:25:49
@Moin Moin:

Ja mégaz kimaradt, hogy sohasem voltam komcsi és szélsőbalos sem.

Miért nem lehet azt elképzelned, hogy mindezeket a prg -okat egy jobbközép nem tudná megvalósítani....persze tudom, mert ha ilyent a fidnyák nem tud megvalósítani akkor azt gondolja minden fidnyák szimpatizáns, hogy más sem. Ez fatális tévedés.

Ezek igazi demokratikus programok... de tudom ez idegen tőletek.
szabadmagyarnép 2013.03.18 17:00:41
@pocakos focisla:

Ok, bocsi, de nem akartalak megbántani, tisztelem minden nemes szándékkal vezérelt törekvéseket ami Magyarország javát szolgálja és a demokratizmus irányába halad.
szabadmagyarnép 2013.03.18 17:09:08
@Moin Moin:

Majd meglátjuk mit hoz a jövő, sok sikert nektek is.
Hadd tegyem közzé, hogy egy új jobbközép párt alakítását határoztuk el páran, akik semmilyen párthoz nem kötődtünk a múltban, és nem kötődünk a jelenben. Az ún. baloldalt megvetjük a 2002 óta mutatott kormányzati teljesítményéért, a Fideszt rendkívül veszélyesnek…..
szabadmagyarnép 2013.03.18 09:30:53
Miért nem fognak össze a magyar pártok : Azért mert más-más érdekcsoportok pénzelik őket, és a különböző érdekek kizárják egymást. Amíg ilyen pártok lesznek addig itt sohasem lesz demokrácia, sohasem lesz jobb élete a népnek mert a párt ha ezt tenné szembefordulna az őt pénzelő érdekcsoportok érdekeivel.

A vérfrissítés mindenképpen elkerülhetetlen ha Magyarország jó irányba akar elindulni mert a kompromittált pártok csak a hatalom restaurációjában érdekeltek a magyar nép rovására.
23 eltelt év bebizonyította alkalmatlanságukat a feladatra, a magyar nép vezetésére.
Új arcok, új koncepció, új program, új jövőkép, új reformok elengedhetetlenül szükségesek ! Vezetőnk sohasem volt egy pártnak sem a tagja, tiszta. Minket egy csoport sem pénzel, mi bízunk a követőinkben.

Már létezik egy "új erő" napról napra növekszik, egyre több ember vesz róla és a programjáról tudomást. A létrehozók "igaz magyarok akik tenni akarnak valamit a hazáért". Van "saját" programunk és elképzelésünk arra, hogy hogyan lehetne kijutni a válságból. Párttársak helyett szakmájukban is elismert pártonkívüli szakértők kerülnének a minisztériumok élére.

Az SZMN új arcokból álló szakértői kormánya "utat mutat neked és hiteles jövőképet tár eléd" ami nem hazugságokra, nem az átverésedre épül. Mi komolyan megmutatjuk neked azt, hogy milyen jövő fog rád várni ha mögénk állsz és te is kiveheted a részed a munkából.

Ha felsorakozol mögénk akkor ígérjük azt, hogy " rövidesen jobb életed lehet " , anyagi és erkölcsi biztonságban, kiszámíthatóbb jövőben érezheted majd magad jogaid megcsorbítása nélkül !

Ha már nem akarsz a régi pártok valamelyikére szavazni akkor adj esélyt egy új pártnak ahhoz, hogy bebizonyítsa neked azt, hogy lehet itt jobban is élni !

www.facebook.com/szabadmagyarnep
szmn@lajt.hu
szabadmagyarnép 2013.03.18 14:52:36
@pocakos focisla:

NE CSÚSZTASS ! Nem igaz a mondásod !

1. 2,5 hónapja vagyunk jelen és igenis sokan támogatják az elképzeléseinket.
2. Már tízezer felett járunk.... a face -ra csak azért nem mennek mert az nem tetszik nekik.
3. sokan keresnek meg e-mailen keresztül és érdeklődnek rólunk és ez üdvözítő mert az embereket érdekli a sorsuk.
4. igaz, még kevesen vagyunk, de szépen csendben fejlődünk....az internet a mi erősségünk a szerveződéshez.
5. demokratikusan, betartva minden törvényt szerveződünk.
6. Vezetőnk sohasem volt egy pártnak sem a tagja, eggyel sem szimpatizált, de nem ért egyet a fidnyákkal sem.
7. igenis jobbközép tömörülés, még ha ez neked hihetetlen is. (nemcsak a fidnyák lehet az MO-on)
8. Majd meglátjuk idővel hány ember fülébe jut el a hírünk, a demokratikus Magyarország felépítése.
szabadmagyarnép 2013.03.18 15:24:46
@czjanos:
@nyuggernyúzó:

Igen van ilyen tömörülés, az SZMN kész ilyen alapértékek mentén a néppel együtt kormányozni az országot ha eljön az ideje és megfelelő támogatottságot elér ehhez.
Olvasd el programunkat, a végleges készülőben és ismerd meg a vezetőnket is.
Az alap prg-ot a te személyes észrevételed is csiszolja.
Vedd kézbe sorsod, irányítását !
A negyedik alkotmánymódosítás kiiktatta az intézményes belpolitika utolsó bizonytalansági faktorát. Egyértelmű helyzet állt elő az intézményes politikában: fékek és ellensúlyok hiányában a Fidesz azt csinál, amit akar. Ezt eddig is sejtettük, de mostantól hivatalos. Még deus…..
szabadmagyarnép 2013.03.16 17:59:27
@ephart:

A Szabad magyar Nép (SZMN), új és hiteles jobbközép szerveződés amely demokratikus Magyarországot akar és a néppel együtt kormányozna. A vezetője sohasem volt komcsi, fideszes, egy pártnak sem volt a tagja és a szakértői kormánya alkalmas lesz a válság kezelésére. Többet róluk itt találsz:

www.facebook.com/szabadmagyarnep
szabadmagyarnép 2013.03.16 18:04:14
@veracity:

Milyen többség: (elgurult a gyógyszered mint a vezirnek? A lakosság szavazóképességének a 19 % -a az szerinted többség?

Matekból egyes, hol voltál a százalék számítás tanulásánál ???????
De hát tőletek mást nem is vártam, még az alapműveletekhez sem értetek.
Hétfőn nagy jelentőségű döntést hozott a Parlament: a kétharmados többség elfogadta az alaptörvény negyedik módosítását, amelynek értelmében innentől kétharmaddal bárki azt ír az alaptörvénybe, amit csak akar, az alkotmánybíróság (AB) csak azokat a törvényrészleteket…..
szabadmagyarnép 2013.03.13 11:43:23
@dr kotász:

Ez nem jó ötlet, mert 1.5 millió "agymosott" fidgyák fog szavazni és ugye a módosítások nekik kedveznek, azért is hozták azokat.

Itt 2 lehetőség van:

1. Az összes magyar ellenzék összefogva ellene szavaz
és 2/3 -al legyőzi, hogy belecsússzon a saját csapdájába.

2. Aki tud, jó messzire elkerüli ezt az országot családjával együtt. Miért?
Mert mindenkit listáztak és tudnak rólad sok mindent és ha te elmész külföldre boldogulni, nem fizetsz itt adót akkor a kezük a családodig el fog érni. Ha kell ezek képesek lesznek az itthon maradt családtagjaidon bosszút állni miattad amiért emigráltál. (kommunista felfogás)
szabadmagyarnép 2013.03.13 12:29:41
@Kékcsillag:

Gondolom te is tudod azt a tényt, hogy a fidnyák címkéje hamis. Ő is egy kommunista párt...gondolj a vezetők múltjára, kisz titkár, Mszmp tag, de most is ott bujkál közöttük Szűrös, Pozsgai.stb.
A jelenlegi hatalom minden tettje kísértetiesen hasonlít a régi komcsi dolgokra éppen ezért. Központi vezérlés egy kézben, listázás, államosításra való törekvés ami nem minden esetben jó. Felelősség, hibák el nem ismerése,stb.

És azt is tudod, ha rosszra fog fordulni a helyzet élni fognak a tejhatalmukkal. Lesz itt még újra vasfüggöny, ha kell ez nekik.

És az is világos lehet számodra ha egy kutyát sarokba szorítsz akkor az kiszámíthatatlanná válik viselkedését előre nem tudod kiszámítani, váratlanul meglepetésszerűen beléd fog harapni nem egyszer többször is ha az érdeke így kívánja. Ne ringasd magad, már minden magyar állampolgárt feltérképeztek, tudják a gyenge pontjait, a támadási felületeket csak ennek az ideje még nem jött el.

A birka magyar nép (tisztelet a kivételnek) még tűri is ezt. Sohasem fog tanulni a hibákból. Jól érzi magát elnyomottként, csak az orra alatt morog néha, de tűr.

Amíg a nép nem ismeri fel küldetését, helyét és erejét egy országban addig ezer év múlva is ez fog rá várni. Ha saját magának nem harcolja ki az igazát örökre vesztes marad és abban ne is reménykedjen, hogy a hatalom majd kedvez neki és minden jobb lesz.
szabadmagyarnép 2013.03.13 12:38:52
@Airgüzü:

Sajnos én is attól félek, hogy forradalomba torkollik ez az egész. de az nagyon véres lesz és sok halált, sírást fog eredményezni. A TEK felkészült már erre.

Viszont a buta nép a hibás (tisztelet a kivételnek) akik hagyták elszabadulni ezt a poklot. Csak mi a nép vagyunk hibásak mindezért, nem a politikusok, ők csak kihasználták a bénaságunkat, hiszékenységünket.

Most minden napos késéssel egyre nagyobb árat fogunk fizetni balgaságunkért, naivitásunkért.
„Kell legyen itt egy ajtó, vagy valami kijárat” sziszegi fogai között Varga Mihály, mikor a zsákutcában a falig koccanva kezdi el tíz körmével kaparni a vakolatot. Ezt kell tenni, ha a meghátrálás nem jöhet szóba. Márpedig adók terén sikerült kimeríteni közel minden opciót,…..
szabadmagyarnép 2013.03.13 10:11:03
A fidnyák mind erkölcsileg , mind gazdaságpolitikailag, pénzügy és társadalmi vonalon is csúfosan megbukott amelyet még tovább tetőz az Alkotmányunk szétverése.

Ide új hiteles, új arcokból álló kormány kell. Ha még százezer dolgozó elhagyja ezt az országot (amire van esélyünk) akkor azok adó, járulék és fogyasztási kiesése térdre kényszeríti az országot. Már kölcsönfelvétellel sem tudunk majd a felszínen maradni és elsüllyedünk.

Baromi logikátlan a kormány azon döntése, hogy kölcsönfelvétellel emeljék az MNB tartalékait csak azért, hogy a bizalom megmaradjon a befektetőkkel szemben. És ezzel dicsekednek is....nőt az MNB tartalékunk, ezzel hülyítik a népet, de elhallgatják a valós tényeket.

Ha a kormány hibájából, rossz gazdasági döntései miatt országunknak fizetési kötelezettsége merül fel,(ugye most az lesz az Alkotmányban újabb adókat lehet erre kivetni) akkor azt elsősorban a milliókat kereső politikusok, és ezt a hatalmat ész és gondolkodás nélkül követő "agymosott" szimpatizánsok fizessék, úgyis azzal kérkednek az összes fórumokon, hogy nekik milyen jó az egykulcsos adó mert milliós pénz keresnek havonta.

Ameddig a fidnyák nem fogja bevezetni ilyen esetben a progresszív adózást erre a problémára, akkor erkölcsi kötelessége sincs arra, hogy tőlem erre pénzt szedjen be.

Amilyen birka ez a magyar nép (tisztelet a kivételnek) mert csendben szemléli saját és gyermekei pusztulását ahelyett, hogy békésen az utcán demonstrálva milliós tömegekkel érvényt szerezzen akaratának már csak abban bízhatunk, hogy a külföldi nyomásra (forintbedöntéssel) kikényszeríthető lesz majd a kormánytól vagy a lemondás, vagy egy normálisabb és a nép érdekeit néző politikai fordulat, de én erre nem vennék mérget.
Drága Anikóm, a mai volt életem legsikeresebb napja. Leszámoltam végre volt barátaimmal, akik hátba szúrtak. Hiába csináltam belőlük alkotmánybírót, a legfontosabb pillanatokban álltak neki köcsögösködni és tettek nekünk keresztbe. De a negyedik alkotmánymódosítással a…..
szabadmagyarnép 2013.03.12 20:28:31
@Vilmos Sándor:

Sajnos kevés ilyen ember van az országban. Ilyen beszari a magyar nép többsége (tisztelet a kivételnek).
szabadmagyarnép 2013.03.12 20:44:28
@gavar csaba:

"igazad van.Ha az Elnök Ár aláírja , tényleg új korszak köszönt az országra : a kommunista -szocialista mőlttal való szakítás és a társadalmi gazdasági felemelkedés korszaka"

Ha, ha nevet a vakbelem, A fidnyák is komcsi párt ha nem tudnád.
És a gazdasági felemelkedés 20 év múlva a vezíred szerint. Jó kis perspektíva. Addig meg éhen hal a magyar nép zöme....ezt akarjátok?

Lelki szemeim előtt látom a társadalmi felemelkedésetek eredményét is....sajna távoznak az emberek a mennybe mert éhen halnak.
A KARD Együtt 2014... és utána? 2013.03.08 18:40:37
A Bajnai Gordon féle Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány működését többek közt azért is kísértük figyelemmel, mert a jelenlegi parlamenti ciklusnak már a legelején nyilvánvalóvá vált, hogy a Fidesszel szemben a jelenlegi parlamenti pártok között gyakorlatilag nincsen…..
szabadmagyarnép 2013.03.09 16:27:37
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Erre ne vegyél mérget, elfogult az és nem számolja bele az inaktívakat sem.

Képzeld el, ha az inaktívakból 10 % -nyi ember nek kinyílik a szeme (erre van esély, pl. a legszegényebbek, romák, munkanélküliek) és egy korrekt pártra szavaz.....na akkor annak a döntése lesz a mérleg nyelve és eldöntheti a szavazást mindkét irányban. Tehát a fidnyák fog gazsulálni neki, vagy az E14-mszp páros.

Elképzelhető az, hogy a fideszt egy új jobbközép párt fogja kiütni. van már ilyen tömörülés és egyre több ember csatlakozik hozzá, tízezer felett járnak és szép csendben a háttérben építgetik az elképzelésüket, nem keverednek bele politikai csatározásokba, szópárbajokba. És még nem is járták az országot. Olyan programot készít amely működő alternatívákra, számokra épül és megvalósítható.
Ez mellett a népi demokratikus kormányzást akar megvalósítani és ez tetszik sok magyar embernek.

Egy párt még a fidnyák sem tud olyan recesszióból kilábaló prg-val előrukkolni mint ők.
És ne feledd, az emberek unják a hazug régi arcokat, a hazug politikusokat, újra várnak és most ez megadatott nekik, örömmel élnek vele, bíznak benne, hisznek nekik és tudják ez a szakértői kormány tudja kezelni a gondokat.
szabadmagyarnép 2013.03.09 16:52:43
@greybull:

Igen igazad van.
Gyerünk értelmiség, össze kell most fognunk. Nekünk kell felnyitni az emberek szemét.Bátorítani a csüggedőket, reményt önteni a reménytelenekbe.
szabadmagyarnép 2013.03.09 17:21:05
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Én nem is ezt mondtam.
De akkor itt az ideje, hogy ez megváltozzon.
Aki meg tudja győzni a szegény réteget nagy esélyt kaphat. De ha 1 millió támogatottsággal már beleszólhat a választások menetébe mindkét irányban.
A székházostrom tökéletesen megmutatta, milyen a kormánypárt igazi arca: gyűlölködő, diákok ellen felszított, szélsőjobbos szavazók, kopasz, büntetett előéletű verőemberek, cinikus, röhögcsélő szóvivők, akik meg sem próbálják elhitetni senkivel, hogy igazat mondanak –…..
szabadmagyarnép 2013.03.09 10:49:36
@gavar csaba:

Ja, hazugsággal....1 millió munkahely, gazdasági fellendülés, lesz munkája mindenkinek, tisztes jövedelme....minden mondata a vezírednek CSALÁS és HAZUGSÁG volt, tehát a megválasztása semmis a magyar jog értelmében.

Továbbá:
amit ma a vezetők művelnek itthon a kormány élén azt, ha ugyanezt egy részvénytársaság, vagy magáncég vezérigazgatója teszi, hogy így játszik a számokkal, hogy hazudik, hogy tehetségtelen, hogy több 1000 milliárdok sorsáról döntenek hozzá nem értő, felelőtlen módon, akkor valószínűleg hűtlen kezelésért ezt az embert jó esetben egy másik demokratikus országban elviszik szépen börtönbe !
Kormányzási tudás híján a kormány mindent meg akar változtatni, központilag akar irányítani (kommunista szemlélet). Remélem Isten látja mindezt és utol fogja érni a végzete, kívánom neki szenvedjen ő is annyit mint a szegény magyar nép és sohase legyen nyugalma a lelkiismeret furdalás miatt. (bár kétlem azt, hogy ilyen alakoknak egyáltalán van e lelkiismeretük).

A vezír: Kommunistaként kezdte, később liberális lett, ma pedig most nemzetinek mondja magát. (ezt nevezik politikai prostituciónak. Ennél nagyobb köpönyegforgatót nem látott a magyar politika.
Undorító egy fráter, szégyenlem magyar létemre ilyen miniszterelnökünk van. Nektek meg nem sűl le a képetekről a bőr, ilyen embert támogatni aki a szüleid elől a gyógyszert is elveszi ha az az ő politikáját szolgálja. Undorító.

Mielőtt komcsinak bélyegeznél mondom, sohasem voltam az, én demokrata vagyok, demokratikus eszmékért harcolok.
szabadmagyarnép 2013.03.09 17:14:15
@gavar csaba:

Buta, vagy, saját magad cáfolod, mi az, hogy nem csalással...nem én ígértem 1 millió munkahelyet hanem ő.
Ez nem csalás? ,ja értem az amit ő csinál az nem csalás. Aki ilyen módon becsapja a szegény és jórészt tudatlan embereket az bizony csalás a javából.

Más: egy demokratának az a feladata, hogy a demokratikus jogállamiságot védje és ha az sérülni látszik (ami most is van) akkor azt a lehető legszélesebb tömegek tudatára adja, hogy közösen tudjanak fellépni az antidemokratikus intézkedésekkel szemben.
Bár sokan mondják, hogy az embereket alapvetően nem érdeklik az olyan fogalmak, mint például a jogállamiság, a fékek és ellensúlyok rendszere, vagy az alkotmányosság, most mégis úgy tűnik a kormány eljutott egy olyan szintre ezek semmibe vételével, ami már átlépi a…..
szabadmagyarnép 2013.03.09 09:26:56
Hajóskapitány vagyok és az a véleményem, hogy :

Mikor viharban léket kap a hajó (Magyarország is zátonyra futott és léket kapott) nem azon kell értekezni, hogy a kapitány egy részeges disznó és ellopta a kosztpénzt és ezért nem vagyok hajlandó vele dolgozni, hanem be kell foltozni a léket, közösen minden állampolgár részvételével ki kell lavírozni Magyarországot a viharból és majd utána vitatkozhatunk arról ki is alkalmas kapitánynak. Minden magyar ember jól vésse ezt a fejébe mert ha nem cselekszünk közösen, elbukunk ! Most minden jó érzésű magyar emberre szükség van aki szereti a hazáját pártállás nélkül és aki a változásra szavaz, aki itt akar élni és boldogulni ! Szükség van a minden ember munkájára a parancsnoki hídon, a kormánynál, az árbocon, a fedélzeten, a raktárakban és a gépházban a szivattyúknál. A bajban senki sem lustálkodhat és nem fordíthat hátat szülőföldjének, szeretett országának ! A további süllyedéstől közösen kell megmenteni országunkat.
Magyarország nem a fideszé !

A tömegtársadalmak ideje lejárt. Láttuk mit tettek, 23 évig az országgal, mibe vezették. Akármilyen párt is lesz vagy marad hatalmon, továbbra is ez a rossz irány fog megvalósulni, a pártok képtelenek a megújulásra, csak a gyűlölet keltésben és az ország széttöredezettségében érdekeltek. Lássunk már át a szitán emberek és lépjünk a sarkunkra, ne engedjünk a népünket sanyargató politikai elitnek.

Új modell kell. Apró önálló kis független szerveződések járásokban, településeken.
Ezzel a megoldással nem egy centralizált, központilag vezetett szerveződés jönne létre, hanem területileg arányosan elosztott önálló hálózatos struktúra. Viszont ezek a kis tömörülések kapcsolódnának egy hálózathoz amely az összeset összefogja a szuverenitásuk megőrzésével. Ezeknek a kis tömörüléseknek saját önálló véleménye lenne a társadalmat érintő kérdésekben országosan és természetesen döntési jogköre helyileg is. Őket az SZMN eljárási szabályok alapján irányítaná és nem a személyes érdemek és érzelmek dominálnának. A kis sejtekből a szakmájukban elismert legrátermettebb vezetők kerülnének a kormányzati helyekre pályázat útján. A társadalom önszerveződő csoportjainak önkormányzatai, közvetlen, vagy közvetlenebb demokráciával párhuzamosan egymás mellett működve egymást át nem fedő hatalomkörrel. Meg kellene Magyarországnak is egy ilyen új formációval barátkozni és létrehozni.

A hatalmat nem a választott pártoknak, a népnek kell irányítania és kontrollt kell gyakorolnia a demokratikus működés felett !
ProgBlog Az Antisimicska-paktum 2013.03.07 16:40:08
„Du feiger Jäger, ’s is oa’ Schandeund bringet dia’ gewiß koa’ Ehr’ngraiz;er fiel goa’ ned im off'nen Kampfe,de Schuß von hinndn her beweist's.” („Te gyáva vadász, ez gyalázat/és biztosan nem hoz neked érdemkeresztet;/ez egyáltalán nem nyílt harcban esett…..
szabadmagyarnép 2013.03.08 16:05:31
Ez kiváló ötlet lenne, de a jelenlegi politikusok ezt semmiképpen sem vállalnák be, még Bajnai sem mert őt is irányítják.
Ehhez csak egy politikában teljesen szűz, még romlatlan, szakértőkből álló vadonatúj párt lenne csak képes. Arra meg talán kevés az idő, hogy 2014 -ig fel is tudjon állni a megfelelő kaliberű emberekkel.
Egy új politikus sem vállalná be azt a kockázatot amit nem egy 2/3 -os győzelem jelentene (a fideszt csak ezzel lehetne kiiktatni a politikából).
Ebben meg az emberek a sok csalódás és politikai hazudozás és képmutatás miatt már nem hisznek és félő, hogy nem állnának annyian egy ilyen új párt mögé mint amennyi ennek a kivitelezéséhez kellene. Ehhez újra 2/3 -nyi szavazatra lenne szüksége az új kormánynak. És ugyebár minden magyarban ott fészkel a 2/3 -nyi kormányzás rémképe. A fidnyák ezt jól elbaltázta, a gyanút évtizedekre (évszázadokra) beültette az emberek fejébe.
Egy ilyen elképzeléshez legalább 3 millió embert kellene megnyerni.
Azt ti is jól tudjátok ha a 2/3 -os többség nem valósul meg a következő kormány vért fog izzadni és milliméternyit sem fog tudni előrehaladni a fidnyák állandó gáncsolásai, átszabott alkotmányai, jogszabályai és törvényei miatt.

Van már ilyen új tömörülés január óta...új jobbközép tömörülés egy demokratikusabb Magyarországért, amelyik egyetért ezekkel az elvekkel és tartaná is magát ehhez, hajlandó lenne aláírni és betartani azt, sőt kiegészítené azzal, hogy az összes pénzmozgást ami az országban történik elektronikus úton ellenőrizhetővé tenné és ez miatt a digitális pénzt vezetné be. Megszűnne a papírpénz.

www.facebook.com/szabadmagyarnep
1000 leütés Fidesz Zrt. 2013.03.08 05:57:44
Mióta világ a világ a szegények el akarják venni a gazdagoktól, amit korábban ezek loptak el a valamikori közösből (hogy lezárjuk a kört). A sztorit seregnyi névvel illetik a különböző elkötelezettségű ideológusok, az egyszerűség kedvéért vannak status quo elméletek az…..
Varánusz Sósavat az alkotmányba! 2013.03.08 04:56:49
Tegnap elég világosan kiderül mivel lehet a frászt ráhozni a Fideszre. Ráadásul akkora frászt, amitől összezavarodik a létező összes kommunikációs gépember, a teleszaladt gatyához pitbull szindrómás nyugdíjastól ráérő, munkásőr lelkű békemenet aktivistákon keresztül a…..
Michael Knight Szembesülés 2013.03.07 23:25:59
Azért elég szar lehet mostanság neked, Viktor, na persze nem mintha sajnálnálak. De elég szar lehet végignézni, hogy miközben értelmes fiatalok százai tüntetnek ellened egyre hangosabban, csak egy maroknyi elvakult nyugdíjas próbálja védeni a renomédat. Szar lehet szembesülni…..
szabadmagyarnép 2013.03.08 13:22:02
@zombika:

Tökéletesen igazad van. A legtöbb magyar ember csak élni és boldogulni szeretne a hazájában mindenféle pártállás nélkül.

De amit ma a vezetők művelnek itthon a kormány élén azt, ha ugyanezt egy részvénytársaság, vagy magáncég vezérigazgatója teszi, hogy így játszik a számokkal, hogy hazudik, hogy tehetségtelen, hogy több 1000 milliárdok sorsáról döntenek hozzá nem értő, felelőtlen módon, akkor valószínűleg hűtlen kezelésért ezt az embert jó esetben egy másik demokratikus országban elviszik szépen börtönbe !
Kormányzási tudás híján a kormány mindent meg akar változtatni, központilag akar irányítani (kommunista szemlélet).

A vezír: Kommunistaként kezdte, később liberális lett, ma pedig most nemzetinek mondja magát. (ezt nevezik politikai prostituciónak. Ennél nagyobb köpönyegforgatót nem látott a magyar politika.

Széchenyi: Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel.

ÉBREDJ Magyarország !
Emberek ! Ne hagyjuk azt,hogy egy kisebbség (19 %) újra ránk erőszakolja akaratát 2014 -ben !!!! NEEEEMMMMM !!!!

Legyen bátorságotok megtenni, amiről ti is tudjátok, hogy helyes!” (Nehru mondta )

www.facebook.com/szabadmagyarnep
Talán nem haszontalan a legújabb MSZP-kampány kapcsán beszélni arról, hányan is élnek a létminimum alatt.„(..)négymillió a szegény ember, közülük másfél millióan a létminimum alatt élnek” – az MTI beszámolója szerint többek között ez hangzik el az MSZP legújabb…..
szabadmagyarnép 2013.03.04 16:26:58
@De gustibusaut bene, aut nihil:

aki a kicsit nem becsüli az a nagyobbat sem érdemli...mondja a közmondás.

De ennél nagyobb összeget egyszerre 3 millió szegénynek nem bírna el a költségvetés. Van egy kidolgozott program is arra nézve, hogyan lehetne a béreket megduplázni (munkabér növelő program) de ezt a vállalkozásokkal egyeztetni kellene.

Csodákra senki sem várjon, 23 év elcseszett intézkedéseit egy új kormány sem tudja egy év alatt kijavítani és a béreket felemelni a megkívánt szintre és még munkahelyet is teremtsen, EÜ és nyugdíjellátás is menjen. stb.

Türelem kell a néptől. És mindent közösen csinálnánk a nép bevonásával és egyetértésével...ez már óriási előrelépés a jelenlegi rendszerhez viszonyítva.
szabadmagyarnép 2013.03.04 17:43:37
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Szerencsére nem a face számadat a mérvadó...egyre több követőnk van akik felismerik egy változtatásban egy új és "fertőzetlen" politikai erőben rejlő lehetőségeket az ország felemelkedéséért.
szabadmagyarnép 2013.03.04 17:44:40
@Kiváló Brigád:

Pedig ez a realitás...a népnek kezd kinyílni a szeme !
Jávor Benedek szerint aggasztó a kormányfő valóságérzékelésének teljes hiánya. Szerintem meg az aggasztó, amit Jávor (Schiffer, Bajnai usw.) a politikáról gondol. A szimpatikus (és unszimpatikus) hülyék gyülekezetében, ami a hazai "demokratikus" ellenzék, nincs egy figura (na…..
szabadmagyarnép 2013.02.23 11:25:00
Tisztelt hatalom váltó kommentelők !

A helyzet világos, tegnap kiderült minden, nincs és nem is lehet egy hazáját szerető magyarnak további 20 évet várnia, mivel ez csak blőff, semmi köze a valósághoz !

Itt az idő, cselekednünk kell, összefogni és kormányt váltani 2014.ben.

Az SZMN ezen dolgozik és vezetője egyik párthoz sem tartozott, tehát szűz.

Csak egy két gondolat programjából :

2. Ezzel párhuzamosan indul a "munkahely teremtő" programunk is 100 - 150 ezer főre tervezve, amely elsősorban a hazai belső piacra termelő vállalkozásokat segítené azért, hogy minél több új munkahely létesüljön. El kívánjuk érni, hogy legalább 4 millió fő munkavállaló dolgozzon és el tudja tartani a családját a fizetéséből.
3. 2015-ben szeretnénk indítani a "munkabér növekedést" támogató programunkat amely a nyugati bérekhez való felzárkózást teszi majd lehetővé. A program végén minden dolgozó havi munkabére a jelenlegihez viszonyítva 100.000 Ft- al lesz magasabb úgy, hogy közben az inflációs célkitűzésünk is 5 % alatt maradjon.. A program úgy lett megtervezve, hogy tovább is futtatható legyen a tervezett időtartamnál.
6. Csökkenteni kívánjuk a munkáltatók és a munkavállalók adó és járulék terheit. Egyszerűsíteni, átláthatóvá tenni és összevonni egy adóteherbe a jelenlegi összes adókat. Célunk: a munkavállalót terhelő összes adó nagysága 26 - 32 % között legyen, a munkáltatót terhelő adók együttes nagysága pedig a 35 - 45 % -ot ne haladja meg. A vállalkozói környezet optimalizálásával, a bürokrácia csökkentésével, igen alacsony kamat (2 %) nyújtásával az életerős vállalkozások fejlődését akarjuk segíteni.
7. Tovább fogjuk radikálisan csökkenteni az államapparátust és minden területen bevezetjük a digitális ügyintézést. Ezentúl online fogunk szavazni. Mindenkinek lesz egy speciális száma és azzal fog tudni belépni a 24 órás online ügyfélszolgálatunkra. Áttérünk a digitális elszámolásokra és a fizetési módokra. Ezzel a módszerrel a "fekete" és a "szürke" gazdasági szereplőket ki tudjuk szűrni. A munkabér növelő programunkat a köztisztviselőkre is ki kívánjuk terjeszteni.

Ha te is ilyen változtatást szeretnél akkor gyere közénk és erősítsd csapatunkat, építsd, csiszold tovább a programjainkat építő javaslataiddal, hogy egy szebb, jobb, élhetőbb és emberségesebb Magyarországot teremtsünk !
Mond el ezt a hírt a nyugdíjas ismerőseidnek, szüleidnek, barátaidnak is !

Elérhetőségünk : e-mail : szmn@lajt.hu
További információnkat megtudhatsz rólunk a :
www.facebook.com/szabadmagyarnep
Orbán Viktor évet értékelt, 2012-őt, azaz az elrugaszkodás évét - bár tartalmilag inkább a kicsit távolabbi múltat ostorozó, a közelmúltat feldicsőítő és a jövőt fantasztikus vízióba öntő kampánybeszédnek lehettek részesei a hallgatók, olvasók. Röviden összefoglalva:…..
Ha sikerül is kiegyeznie az ellenzéknek és valamilyen választási szövetségben megnyerni a 2014-es országgyűlési választást, az új kormánynak akkor sem lesz könnyű dolga.A Fidesz ugyanis kétharmados parlamenti többségét kihasználva (Orbán Viktor szavaival élve) alaposan…..
szabadmagyarnép 2013.02.22 18:37:25
@Távmunkás:

Már írtam erről így egy évvel a szavazás előtt én nem mondhatok semmit, de a pénzügyi fedezet meg van erre.

Vagy jobb lesz továbbra is ez a rendszer, gondolod ?
szabadmagyarnép 2013.02.22 18:53:15
@$pi$:

Mi van, berezeltél, nem működik már a politikai hadovázás. Ma a főnöködnek elgurult a gyógyszere annyit hazudott megint szokásához híven. Meg az Eu jelentés is betett neki, Ezután én nekem nem lett volna pofám kiállni a nép elé. És a luxembourgi székhelyű bírói testület ítélete miatt miért sunnyog, hallgat.... mert van veszíteni valója, idézem:

"Emellett e bíróságok hivatalból is kötelesek bizonyítást folytatni azon ténybeli és jogi elemek kiderítése érdekében, amelyek szükségesek a fogyasztói szerződésekben található feltételek tisztességtelen jellegének értékeléséhez."
azaz, itt a magyar bíróságok el lettek marasztalva, mert nem nem indítottak hivatalból eljárásokat és nem tettek nyilatkozatokat a tisztességtelen szerződésekkel szemben.

Egyébként nem veled fogom megvitatni pénzügyi dolgokat. De megnyugtatlak ha eljön az ideje a pénz is meglesz e programokra és magyar pénzből zömében, az Eu-nak meg semmi köze ahhoz, hogy a saját pénzünkkel mit csinálunk, abból milyen belső gazdaság élénkítésre használjuk.
Annyi eszed neked is lehetne, ha a gazdaság beindul akkor nem lesz infláció (még 5 fölé sem fog kúszni)olyan mértékű mint amilyent lefestettél,de sebaj maradj meg a hitedben.

Ezek a programok nem a pénzek elosztogatásáról szól...azt a főnököd csinálja. Ezen pénzek GDP növelő valódi tiszta beruházásokat fognak megvalósítani.
szabadmagyarnép 2013.02.22 19:03:37
@$pi$:

Mindenesetre majd meglátjuk azt, hogy az idő kit igazol, téged vagy minket. Szerencsére egyre több embernek nyílik ki a szeme és még egy év van a választásokig. Az idő nekünk dolgozik és az 51%-nyi passzív emberekből könnyen lehet kormányváltó erőt kovácsolni. Na jó éjszakát, szép álmokat.
(kép forrása: Együtt 2014) "Tudom, sokan mondják, technokrata vagyok. Vajon mire gondol, aki ezt mondja? [...] Hogy számomra minden csak üres szó addig, amíg valaki józan számításokat nem tesz mellé? Hogy nekem attól még nem szakpolitikai program valami, ha egy párt azt írta a…..
szabadmagyarnép 2013.02.20 12:49:38
@luis5:

Kedves Luis5,

"ha 100 e keresek 16 e adózok, ha 1 millát 160 ezret. Igazságos, ésszerű, teljesítményre ösztönöz és nem a kamuzásra, eltitkolásra."

Ez a kijelentésed hadilábon áll....sajnos ma éppen az a helyzet és ez a bajok (finanszírozhatóság) legfőbb hibája az, hogy sok jól kereső "középosztály" is eltitkol jövedelmet és sajnos minél többet keres annál többet titkol el (visz külföldre). De erre is van megoldás de addig sajnos kell a progresszív több kulcsos adózás.

A másik meg azért kell, hogy gondolj bele abba, hogy milliókat keresel.....ezért tanultál is gondolom "INGYEN az ÁLLAM PÉNZÉN ". Ezután a te kijelentésed az egykulcsosról okafogyottá vált. Azt nem lehet, hogy mindent elvársz ingyen az államtól, de a működőképességét az ilyen hozzáállással nehezíted. Sajna ezért vagyunk itt mert OV ezt nem ismerte fel.